![]() |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Ben Salı gecesi 23 30da sizlerleydim, hepinizin maneviyatı için iyilik diledim, mutlu oldum. Çarşamba günüm çok iyi geçti:) Dün gecede söz vermemiştim ama yine sizlerleydim yine sizin için aynı şeyi diledim. Yapabildiğim hergün aynı saatte gönlümde sizlerleyim, yapamadığımdada beni mazur görün birşey olmuştur kesin. Sevgilerrrr. |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Sizlerin gücüyle ve olumlu düşünceleriyle hayatım değişiyor. Mükemmelsiniz İyi ki varsınız y789 |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Bugün burada kimler var ? 956k956k956k |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Kimse yokmuş n'apayım bana da Allah rahatlık versin o zaman. Kendinize iyi bakın hoşçakalın mutluluklar diliyorum herkese .. |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım ben burdaydımmmm |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım ama bende gelmiştimmm :( |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım bende burdayımsmileydance |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım melis 88 mutlumusun bakalımm...bende harıka bır gulumseme varr ..az once gergındım ama ..nescafe severmısınnnn... |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Ben de uyumak üzereydim madem ki buradayız sizlere sevgi dolu dileklerde bulunuyorum saat 00.30 a kadar. actionsmile |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:49 PM. |