![]() |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Alıntı:
|
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım yaw bu gece bu kadar mı yaydık mı şimdi pozitif enerjimizi nerdesiniz? ama ağla2 |
Melis bak ne diycem istersen saati sen belirle ve yaz bu konuya abone olanlar o saatlerde burada olsunlar ne dersin? Ben yazınca gelmiyorlar 8977 |
|
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Ben de ben de katılıyorum bundan sonra ;)) Bu akşam da olcak mı? Bişey soracam bu yarım saat boyunca çay veya kahve içebilir miyiz? :P Uzancaz mı otursak olur mu gözler açık mı olacak kapalı olursa sızma ihtimalim çok yüksek :D |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım arkadaşlar çok geç satlerde olmazsa bende katılıyım...krzm67 yoksa uykum geliyor..y789 |
|
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Merhabalar sevincli Bugünlerde forumumuzun enerjisi çok yüksek maşallah diyelim öncelikle :) Konu içine ne kadar uygun bilemiyorum ama hepinizden özel bir ricam olacak arkadaşlar. esin_S'nin açtığı konuyu okumuşsunuzdur mutlaka, kendisi ufak bir rahatsızlık geçiriyor bugünlerde, eminim en kısa zamanda sağlığına kavuşacaktır. Bu akşam bu pozitif enerjimizle kendisine destek olmaya davet ediyorum sizleri. Ne dersiniz? Saat 23:00 de yarım saatimizi ona sevgi ve sağlık enerjisi göndermeye ayıralım sevincli Hadi bakalım gösterin kendinizi :) |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım % 100 varım Ne demiş atalarımız "Bugün bana yarın sana" Bunun için varım ben Teşekkürler Redflowers iyi ki varsın |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:25 AM. |