Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/464244-pozitif-enerjimizi-yayalim-faydasini-yakalayalim.html)

melis_88 09-04-2010 12:15 AM

Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 609519)
melis 88 mutlumusun bakalımm...bende harıka bır gulumseme varr ..az once gergındım ama ..nescafe severmısınnnn...

yok yaw nescafe içemem midemde sorun vardı ondan içemedimağla2 hiç.ama çaya bayılırımsevinclisevinclisevincli

melis_88 09-04-2010 12:26 AM

yaw bu gece bu kadar mı yaydık mı şimdi pozitif enerjimizi nerdesiniz? ama ağla2

kinetix 09-04-2010 12:30 AM

Alıntı:

melis_88 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 609681)
yaw bu gece bu kadar mı yaydık mı şimdi pozitif enerjimizi nerdesiniz? ama ağla2

Muhabbete bak şimdi NESCAFE sevincliiçilir mi arkadaşlar gece gece ?sevincli
Melis bak ne diycem istersen saati sen belirle ve yaz bu konuya abone olanlar o saatlerde burada olsunlar ne dersin? Ben yazınca gelmiyorlar 8977

melis_88 09-04-2010 12:45 AM

Alıntı:

Net Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 609721)
Muhabbete bak şimdi NESCAFE sevincliiçilir mi arkadaşlar gece gece ?sevincli
Melis bak ne diycem istersen saati sen belirle ve yaz bu konuya abone olanlar o saatlerde burada olsunlar ne dersin? Ben yazınca gelmiyorlar 8977

aa canım yaww yazalım ok olur ikimiz halederiz ben tek başıma bişi yapamam ama sen saati belirle toparlanalım ama bana geçen biri 23.00 saatimiz sıkıntı yapmayın demişti biri kim hatılamıom illa bu konu başlığı altında toplanmayız canım ikimiz ayrı bir başlık açalım 20.00 gbii çok kişi oluo o sıralarda haber veririz saati falan ortak belirlerizsevincli

cadi_bm 09-04-2010 10:36 AM

Ben de ben de katılıyorum bundan sonra ;))
Bu akşam da olcak mı?
Bişey soracam bu yarım saat boyunca çay veya kahve içebilir miyiz? :P
Uzancaz mı otursak olur mu gözler açık mı olacak kapalı olursa sızma ihtimalim çok yüksek :D

bayşegül 09-04-2010 11:09 AM

arkadaşlar çok geç satlerde olmazsa bende katılıyım...krzm67
yoksa uykum geliyor..y789

kinetix 09-04-2010 11:12 AM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 610935)
Ben de ben de katılıyorum bundan sonra ;))
Bu akşam da olcak mı?
Bişey soracam bu yarım saat boyunca çay veya kahve içebilir miyiz? :P
Uzancaz mı otursak olur mu gözler açık mı olacak kapalı olursa sızma ihtimalim çok yüksek :D

Pozitif enerji çalışmasında herkes aynı saatte dileklerde bulunmak üzere rahatsız edilmeyecekleri bir yerde bulunmalı. Bu esnada tv izlemek telefonla konuşmak birisinin sorusuna cevap vermek kısacası hiçbir şey yapmadan uzanmış veya oturuyor olabilirsiniz. Hatta yarım saat kımıldamamaya, düzgün durmaya özen göstermeli. İdeal olanı, sırtüstü uzanmış, omurga dik, gözler kapalı, eller bağlanmadan "pozitif enerjileri sevgyle kabul ediyorum" şeklinde bir niyette bulunmaktır. Reiki enerjisini deneyimlemiş olanlar bu konuyu daha rahat anlayabiilirler.

Belgin ∞ 09-04-2010 11:32 AM

Merhabalar sevincli

Bugünlerde forumumuzun enerjisi çok yüksek maşallah diyelim öncelikle :)

Konu içine ne kadar uygun bilemiyorum ama hepinizden özel bir ricam olacak arkadaşlar. esin_S'nin açtığı konuyu okumuşsunuzdur mutlaka, kendisi ufak bir rahatsızlık geçiriyor bugünlerde, eminim en kısa zamanda sağlığına kavuşacaktır. Bu akşam bu pozitif enerjimizle kendisine destek olmaya davet ediyorum sizleri. Ne dersiniz?

Saat 23:00 de yarım saatimizi ona sevgi ve sağlık enerjisi göndermeye ayıralım sevincli

Hadi bakalım gösterin kendinizi :)

kinetix 09-04-2010 11:35 AM

% 100 varım
Ne demiş atalarımız "Bugün bana yarın sana"
Bunun için varım ben
Teşekkürler Redflowers iyi ki varsın

cymbella 09-04-2010 12:25 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 611567)
Merhabalar sevincli

Bugünlerde forumumuzun enerjisi çok yüksek maşallah diyelim öncelikle :)

Konu içine ne kadar uygun bilemiyorum ama hepinizden özel bir ricam olacak arkadaşlar. esin_S'nin açtığı konuyu okumuşsunuzdur mutlaka, kendisi ufak bir rahatsızlık geçiriyor bugünlerde, eminim en kısa zamanda sağlığına kavuşacaktır. Bu akşam bu pozitif enerjimizle kendisine destek olmaya davet ediyorum sizleri. Ne dersiniz?

Saat 23:00 de yarım saatimizi ona sevgi ve sağlık enerjisi göndermeye ayıralım sevincli

Hadi bakalım gösterin kendinizi :)

esin için hergün 23:00 da ben varım ve hepiniz için.şu saat tartışmalarını da bi sonuca bağlasak çok iyiolacak sonuşta birimize uyan saat diğerine uymayabilir.o yüzden ben her gece 23:00 da esin ve sizler için faliyetteyim katılmak isteyen saati uygun olan buyursun gelsin

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:25 AM.