Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/464244-pozitif-enerjimizi-yayalim-faydasini-yakalayalim.html)

kinetix 21-03-2010 10:58 PM

Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım

Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.

Bolluk, sevgi, sağlık mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.

Kıskançlık, korku ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum.

Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum.

kinetix 22-03-2010 04:44 PM

"En iyi enerji saf ve karşılıksız olanıdır"

vitamin61 22-03-2010 04:46 PM

Alıntı:

intercool Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591082)
Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.

Bolluk, sevgi, sağlık mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.

Kıskançlık, korku ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum.

Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum.

25889

gunesim 22-03-2010 05:57 PM

Çok güzel olumlamalar teşekkür ederim. hemen imzama ekledim.

kinetix 22-03-2010 08:15 PM

Teşekkürler arkadaşlar çok incesiniz. Bazen hiç ummadığım anda karşılık bulduğuma seviniyorum inanın. Hemde beklemediğim kadar, sözlerimin imzalara eklenmesi kendime olan inancımı artırıyor. İyi varmışsınız arkadaşlar canlarım ciğer parelerim.
y789

fatamorgana 22-03-2010 09:46 PM

Olumları ben de beğendim. Teşekkürler. İmzanın nerden düzenlendiğini bulursamy789 ben de imzama yazıcam izninle..
Ya bir de bu pozitif enerji ve aynı saatte uygulama yapma ile ilgili tek bir grup oluştursak çok iyi olur. Mesela bizim telekült grubunun amacına bu pozitif enerji yayma olayını da katsak tek bir grup oluruz..
Ben bu konuyla ilgilenlerin bir arada olduğu, sürekli aktif bir grup oluşturma taraftarıyım.

kinetix 22-03-2010 10:19 PM

Teşekkür ederim canım ne demek müsadenle çok incesiniz. Profil ayarlarından değişebilirsin. Gün benim için farketmez aslında her gün bile olabilir. Diğer çalışmaların içeriğinden haberim yok bu yüzden dokunmak ta istemem doğrusu.

Ancak dilek dilemekten daha ziyade birbirinin hayrını istemek, birbirinden razı olmak dileklerin de önünü açacaktır diye düşünmüştüm ben. Katılmaya isteği olanların buna niyetli olmaları ve saatinde kendi halinde olmaları bile yeterlidir. Kocaman sevgiler öpüldünüz arkadaşlar

blissy

vitamin61 22-03-2010 10:21 PM

Ben de katılmak isterdim fakat saat uyar mı bilmiyorum herhangi bir saatte eşlik etsek olmaz mı

kinetix 22-03-2010 10:27 PM

Teşekkür ederim Vitamin61 iyi ki varsın..
Önemli olan ben değil burada, herhangi bir saat olabilir bu aralar çok müsatim bir de.

vitamin61 22-03-2010 10:28 PM

Peki ne yapıcaz aslında bir metin yazabilirdik...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:40 AM.