![]() |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Bakalım bugün kimler pozitif olmayı seçecekler girlhaha blissy guitar partysmiley actionsmile |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Alıntı:
|
"Pozitif Enerji" her hakkı mahfuzdur |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım 20.15 20.45 Hepinizi seviyorum :D yuppiii :D |
|
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım başlık bana recep ivedik repliğini hatırlattı^-^ kalorilerimizi yakalım, kilolardan kurtulalım |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Kalbim çok kırıldı sad456 Demek ne kadar da zor bir şeymiş bu. Çok umutluydum çoook ama bitti benim için. |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Boşveeerr. . Ne ilk, ne de son olacak :P Anı yaşamaya bak. Ben yapamıyorum ama öyle olması gerekiyormuş. Mutlu olmak için ne geçmişte yaşamalıymışız, ne de geleceği planlamalıymışız. . Bugün yanıbaşımızdan akıp gidiyormuş. . Ve biz onu kaçırıyormuşuz. . |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım katılmak isterim, her cumartesi ((:)) sevgı ve mutlulukla kalın |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Ben hergün her daim poztif olamyı seciyorum ve çevreme güneş gibi yaymayı diliyorum ((:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:28 AM. |