![]() |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım bende bu gün pozitif olmayı seçiyorum.... |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Merhaba arkadaşlar, Öncelikle böyle bir konu açtığı için sevgili Intercool'a teşekkür ediyorum. Konu içindeki tüm mesajları okudum ve konunun Intercool'un söylediği gibi anlaşılmadığını fark ettim. Arkadaşımız her Cumartesi 23.30-24.00 haftada bir kere pozitif enerji çalışması yapıyor. Bu saatte enerji çalışmasına katılmak için uygun olanlar belirtsinler. Arkadaşımızda ona göre katılmayı seçen arkadaşlarımıza pozitif enerjisini göndersin. Yapmanız gereken şey de çok basit onu da belirtmiş zaten. Yarım saat kadar rahatsız edilmeyeceksiniz. Karşılıklı pozitif enerji alışverişi yaptığınızı imgeliyorsunuz. Oldukça da uygun bir saat. Herkesin 12'de uyuduğunu varsayarsak ortalama olarak uyku öncesi yarım saat meditasyon yapar gibi pozitif enerji gönderme çalışması yapılabilir. Arkadaşımız bu saat müsaitmiş. Intercool'un çalışma saatini uygun bulmayan arkadaşlarda kendileri pozitif enerji çalışması yapacakları saatleri belirtebilirler. Onların uygun olduğu saatlerde de katılmak isteyenler olabilir. Böylece iyiliklerimiz ve sevgimiz daha da çoğalarak artar. Ben katılıyorum. Herkese harika bir gün diliyorum. Cumartesi günü 23:30'da buluşmak üzere... Sevgiler sapkal89 |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Bende katılmak istiyorum. smileydancesmileydancesmileydance |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım cumartesi bende varım |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Ben de pozitif olmayı ve bir güneş gibi parlayarak ışık ve enerji dolmayı seçiyorum... |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Alıntı:
hayırlı olsun sayfan bol iyilikli ve mutlu günler. iyi dileklerimizi burayada yazalım tabiki dimi?? |
bence kalbini kırmak için yazmadı. esprili bi hava katmak istemiştir actionsmile |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım kim kalbini kırdı meleğim anlamadım ama bu sayfa çok güzel oldu... |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım bende bugün ve bundan sonra hergün mutlu , şanslı , huzurlu , işlerimde ve insanlarla ilişkilerimde başarılı , sağlıklı olmayı , ve hayırlı ve çok paralar kazanmayı seçiyorum. y789 bu arada bende varım.. superxy |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Kimlerin katılacağının bilinmesi ve karışıklık olmasın diye şöyle bir şey düşündüm. Saat 23.30 dan yarım saat kadar önce; "Kimler Katılıyor?" yazacağım. Buna cevaben bir şey yazmadan sadece "teşekkür ederim" butonunu kullanarak katılacağınızı onaylamanız yeterlidir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:00 AM. |