Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/464244-pozitif-enerjimizi-yayalim-faydasini-yakalayalim.html)

prenses1 25-03-2010 10:43 AM

Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım

bende bu gün pozitif olmayı seçiyorum....

Işıldayan Safir 25-03-2010 11:21 AM

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle böyle bir konu açtığı için sevgili Intercool'a teşekkür ediyorum. Konu içindeki tüm mesajları okudum ve konunun Intercool'un söylediği gibi anlaşılmadığını fark ettim.

Arkadaşımız her Cumartesi 23.30-24.00 haftada bir kere pozitif enerji çalışması yapıyor. Bu saatte enerji çalışmasına katılmak için uygun olanlar belirtsinler. Arkadaşımızda ona göre katılmayı seçen arkadaşlarımıza pozitif enerjisini göndersin. Yapmanız gereken şey de çok basit onu da belirtmiş zaten. Yarım saat kadar rahatsız edilmeyeceksiniz. Karşılıklı pozitif enerji alışverişi yaptığınızı imgeliyorsunuz. Oldukça da uygun bir saat. Herkesin 12'de uyuduğunu varsayarsak ortalama olarak uyku öncesi yarım saat meditasyon yapar gibi pozitif enerji gönderme çalışması yapılabilir.

Arkadaşımız bu saat müsaitmiş. Intercool'un çalışma saatini uygun bulmayan arkadaşlarda kendileri pozitif enerji çalışması yapacakları saatleri belirtebilirler. Onların uygun olduğu saatlerde de katılmak isteyenler olabilir. Böylece iyiliklerimiz ve sevgimiz daha da çoğalarak artar.

Ben katılıyorum.

Herkese harika bir gün diliyorum. Cumartesi günü 23:30'da buluşmak üzere...
Sevgiler sapkal89

gunesim 25-03-2010 11:26 AM

Bende katılmak istiyorum. smileydancesmileydancesmileydance

derya88 25-03-2010 11:40 AM

cumartesi bende varım

vitamin61 25-03-2010 03:17 PM

Ben de pozitif olmayı ve bir güneş gibi parlayarak ışık ve enerji dolmayı seçiyorum...

mavihuzur 25-03-2010 03:54 PM

Alıntı:

intercool Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591259)
30 dakika kadar kendimize zaman ayırıyoruz. Bu zamanda telefon vb gibi hiç kimse tarafından rahatsız edilmiyoruz

Burdaki arkadaşlar birbirlerine pozitif bir enerji gönderdiklerini imgeleyerek her halukarda birbirlerinin iyiliğini karşılıksız ve koşulsuz istiyorlar. Bir zihinsel etkileşim oluyor bu da tekrarlandıkça insanı iyiliklerle karşılaştırıyor.

hayırlı olsun sayfan bol iyilikli ve mutlu günler. iyi dileklerimizi burayada yazalım tabiki dimi??

mavihuzur 25-03-2010 03:57 PM

Alıntı:

intercool Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591610)
Kalbim çok kırıldı sad456

Demek ne kadar da zor bir şeymiş bu. Çok umutluydum çoook ama bitti benim için.

bence kalbini kırmak için yazmadı. esprili bi hava katmak istemiştir actionsmile

vitamin61 25-03-2010 03:59 PM

kim kalbini kırdı meleğim anlamadım ama bu sayfa çok güzel oldu...

mavihuzur 25-03-2010 04:04 PM

bende bugün ve bundan sonra hergün mutlu , şanslı , huzurlu , işlerimde ve insanlarla ilişkilerimde başarılı , sağlıklı olmayı , ve hayırlı ve çok paralar kazanmayı seçiyorum. y789

bu arada bende varım.. superxy

kinetix 27-03-2010 01:25 AM

Alıntı:

gunesim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591636)
Bende katılmak istiyorum. smileydancesmileydancesmileydance

Alıntı:

derya88 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591638)
cumartesi bende varım

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591675)
Ben de pozitif olmayı ve bir güneş gibi parlayarak ışık ve enerji dolmayı seçiyorum...

Alıntı:

mavihuzur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591692)
hayırlı olsun sayfan bol iyilikli ve mutlu günler. iyi dileklerimizi burayada yazalım tabiki dimi??

Alıntı:

mavihuzur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591693)
bence kalbini kırmak için yazmadı. esprili bi hava katmak istemiştir actionsmile

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591694)
kim kalbini kırdı meleğim anlamadım ama bu sayfa çok güzel oldu...

Alıntı:

mavihuzur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591696)
bende bugün ve bundan sonra hergün mutlu , şanslı , huzurlu , işlerimde ve insanlarla ilişkilerimde başarılı , sağlıklı olmayı , ve hayırlı ve çok paralar kazanmayı seçiyorum. y789

bu arada bende varım.. superxy

Selamlar arkadaşlar, baktım da şöyle bir sayfaya bereket gelmiş :) Çok sevindim gerçekten. Tüm dileklerinizin gerçek olmasını diliyorum şimdiden..

Kimlerin katılacağının bilinmesi ve karışıklık olmasın diye şöyle bir şey düşündüm. Saat 23.30 dan yarım saat kadar önce; "Kimler Katılıyor?" yazacağım. Buna cevaben bir şey yazmadan sadece "teşekkür ederim" butonunu kullanarak katılacağınızı onaylamanız yeterlidir.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:00 AM.