![]() |
Kimler Katılıyor? 23.30-24.00 arasında yapmayı düşündüğümüz "Pozitif Enerjilerle Uyumlanma İmajinasyon Çalışması"na katılmak isteyenler, şimdi bu mesaja sadece teşekkür ederek onaylayabilirler. Katılım 23.20'ye kadardır. 24.00 ten sonra duygu ve düşüncelerinizi yazabilirsiniz. İmajinasyon sırasında rahatsız edilmeyeceğiniz bir ortamda bulununuz, rahat bir kıyafet ile ve varsa meditatif bir müzik eşliğinde de olabilir. "Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum ve sevgiyle derinden kabul ediyorum" şeklinde bir niyette olunmalıdır. Hayırlısı olmasını diliyorum. İnşallah herkes faydalanır |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Alıntı:
|
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım bende katılıyorum ve burdaki herkese pozitif enerjimi gönderiyorum... bu arada Allah rahmet eylesin |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Başınız sağolsun. Bende varım. 956kPozitif enerjimi bende paylaşmak isterim956k |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Ben de varımm.. Herkes için faydalı olması dileklerimle.. |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Başlıyor muyuz... |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Arkadaşlar güzel bir çalışmaydı. Umarım sevgimi sizlere yollayabilmişimdir. Şuan açıkçası hiçbir şey hissetmiyorum. Acayip uykum geldi. Niye böyle oldu anlamadım girlhaha Ayy hala esniyorum. İlk anda etkisi gösterdi bak bu çok olumlu bir gelişme. Uyku problemimi aşıyorum heralde... Hepinize iyi geceler diliyorum. Saatlerinizi ayarlamayı unutmayın (onu da ekliyim) girlhaha Sevgiler sapkal89 |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Ben de çok hoş bir meditatif durumdayım Enerjilerinizi hissetmek harikaydı Hepinizi çok seviyorum İyi ki varsınız... |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Bu çalışma bana çok iyi geldi. Biraz gergindim. Rahatladım kuş gibi. Oh be... |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım SAnıyorum belli bir müddet yoğun olarak hissetim. Çok kısaydı. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:22 PM. |