Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/464244-pozitif-enerjimizi-yayalim-faydasini-yakalayalim.html)

vitamin61 03-04-2010 08:41 PM

Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım

Katılmaya çalışırım fırsat olursa inşallah bu aralar yoğunum da...

nergiz74 03-04-2010 09:25 PM

selam arkadaşım bende yeni üyeyim.pozitif enerji için bu saatte bende olmak isterim.yaşamak ne kadar zor olsada içindeki güzellikleri görmek lazım aslında.bakış açısı çok önemli insanın hayatında.nasıl yaşamak istiyosan kötü veya iyi farkında olmadan düşünce gücüyle onları yaşıyor insan.aslında yaşadıklarımız beynimizden geçen şeyler.bende şu aralar zor günler geçiriyorum.ama biliyorum bu günlerde geçicek ve güzel günler benimle olucakk.herkesin mutlu ve huzurla yaşaması dilegiyle.hayırlı akşamlar.

kinetix 03-04-2010 10:03 PM

Alıntı:

nergiz74 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 593164)
selam arkadaşım bende yeni üyeyim.pozitif enerji için bu saatte bende olmak isterim.yaşamak ne kadar zor olsada içindeki güzellikleri görmek lazım aslında.bakış açısı çok önemli insanın hayatında.nasıl yaşamak istiyosan kötü veya iyi farkında olmadan düşünce gücüyle onları yaşıyor insan.aslında yaşadıklarımız beynimizden geçen şeyler.bende şu aralar zor günler geçiriyorum.ama biliyorum bu günlerde geçicek ve güzel günler benimle olucakk.herkesin mutlu ve huzurla yaşaması dilegiyle.hayırlı akşamlar.

Hoşgeldiniz Nergiz74.. alk78

İnsanların kendi yarattığı ortam ve imkanlar fırsatlara dönüşür. Fırsatlar birer şanstır. Dilerim zorlukları aşınca da bizi unutmazsınız y789

Bu arada kimler katılıyor acaba ?

hayatimdegisti 04-04-2010 02:21 AM

Güzel bir bölüm olmuş....
Bende katiliyorum..

mavihuzur 04-04-2010 04:00 PM

bende katılırım tabi yeterki iyi dilekler olsun. nerde ne zaman ?? sevincli

mavihuzur 04-04-2010 04:10 PM

ya bu konu benim daha önce katılacağımı söylediğim konuymuş. hay ALLAH nasılda fark etmemişim sevincli

insanların söylediklerinden etkilenme konusunda, anne ve babamda azımsanmayacak derecede var . annem ve babam içinde enerji , iyi dilekler gönderirseniz çok çook mutlu olurummm. ı lav yu sevincli

kinetix 05-04-2010 11:24 AM

Paylaşımlarınız için teşekkür eder, devamını dilerim

hayallerimgerçekleşiyor 05-04-2010 04:25 PM

Arkadaşlar bende katılırım cumartesileri 23 30da mı? Kaçta yapılıyor çözemedim. Eğer mümkün olursa Pazartesi 23 30da uygun benim için:) sevgiler.

kinetix 05-04-2010 05:39 PM

Alıntı:

hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 597371)
Arkadaşlar bende katılırım cumartesileri 23 30da mı? Kaçta yapılıyor çözemedim. Eğer mümkün olursa Pazartesi 23 30da uygun benim için:) sevgiler.

Canım Cumartesi günleri olsun diyen bendim. Fakat herkese uymadığını görüyorum, bu nedenle ben her gün 23.30 da varım diyorum. Ama bundan birbirimize haber vermeliz.. İyi ki varsınız .. dostça kalın t678

yeni bir hayat 06-04-2010 12:04 PM

Alıntı:

intercool Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 597440)
Canım Cumartesi günleri olsun diyen bendim. Fakat herkese uymadığını görüyorum, bu nedenle ben her gün 23.30 da varım diyorum. Ama bundan birbirimize haber vermeliz.. İyi ki varsınız .. dostça kalın t678

Hergün olmaası daha güzel olmuş arkadaşlar..
ben de bu çalışmaya katılıyorum..actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:40 PM.