![]() |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Katılmaya çalışırım fırsat olursa inşallah bu aralar yoğunum da... |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım selam arkadaşım bende yeni üyeyim.pozitif enerji için bu saatte bende olmak isterim.yaşamak ne kadar zor olsada içindeki güzellikleri görmek lazım aslında.bakış açısı çok önemli insanın hayatında.nasıl yaşamak istiyosan kötü veya iyi farkında olmadan düşünce gücüyle onları yaşıyor insan.aslında yaşadıklarımız beynimizden geçen şeyler.bende şu aralar zor günler geçiriyorum.ama biliyorum bu günlerde geçicek ve güzel günler benimle olucakk.herkesin mutlu ve huzurla yaşaması dilegiyle.hayırlı akşamlar. |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Alıntı:
İnsanların kendi yarattığı ortam ve imkanlar fırsatlara dönüşür. Fırsatlar birer şanstır. Dilerim zorlukları aşınca da bizi unutmazsınız y789 Bu arada kimler katılıyor acaba ? |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Güzel bir bölüm olmuş.... Bende katiliyorum.. |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım bende katılırım tabi yeterki iyi dilekler olsun. nerde ne zaman ?? sevincli |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım ya bu konu benim daha önce katılacağımı söylediğim konuymuş. hay ALLAH nasılda fark etmemişim sevincli insanların söylediklerinden etkilenme konusunda, anne ve babamda azımsanmayacak derecede var . annem ve babam içinde enerji , iyi dilekler gönderirseniz çok çook mutlu olurummm. ı lav yu sevincli |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Paylaşımlarınız için teşekkür eder, devamını dilerim |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Arkadaşlar bende katılırım cumartesileri 23 30da mı? Kaçta yapılıyor çözemedim. Eğer mümkün olursa Pazartesi 23 30da uygun benim için:) sevgiler. |
|
ben de bu çalışmaya katılıyorum..actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:40 PM. |