![]() |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Hepimize sevgi gönderdim ve tüm dileklerimiz nasılsa gerçek olur. Mutlu günler bizi bekliyor, yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnn. Süper. |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Bu gece yine varım. Saat 23 ile 24 arası görüşürüz imgelemelerimizde:) sevgilerrrrrr. |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Alıntı:
|
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Hoş geldin aramızaaaa. Seninde tüm hayallerin gerçek olur nasılsa. |
|
|
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Konunun tam olarak anlaşılamadığı ve yeterli katılım sağlanamadığından artık üzülerek bundan sonra ben katılmıyorum. 4897 Dualarım her zaman sizlerledir yine de arkadaşlar, hoşçakalın kendinize çok iyi bakın. |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım pazartesi gününe kadar anneme dua edin enerji yolayın patolaji için parça alacaklar akciğerinden sonucu iyi çıksın inş lütfen dualarınızı bekliyoruz |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım geçmiş olsun naz'cığım..Sonucun en iyi şekilde çıkmasını diliyorum.. |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım geçmiş olsun naz inşallah iyi çıkar sonuçlar dua edeceğim anneciğin için |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:45 PM. |