Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/464244-pozitif-enerjimizi-yayalim-faydasini-yakalayalim.html)

kinetix 25-04-2010 10:55 PM

Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım

İstediğiniz Şeyleri Hayatınıza Çekmek İçin

Hedefinizi önceden belirleyin. Hedefiniz ne olursa olsun.

Hedefiniz bugün gerçek olsaydı, bunun neresi size coşku verecekti ?
Bu soruyu mutlaka kendinize sormalısınız.

Örneğin 100.000 liranız olması hedefinizse, bu paraya ulaşınca akabinde nasıl bir şey olacağı, sizi neyin coşturacağını önce bulmalısınız. 100.000 lira sahibi olmak bir hobi midir? Bir erdem mi? Yoksa 100.000 lira elinizde olsa bu paraya bir ev mi alırdınız? Araba mı alırdınız? Yatırım mı yapardınız? Bu sorular çoğalabilir ve cevapları herkes için farklı olabilir. Burada önemli olan hedefinizi elde edince, sizi neyin coşkulu düşünmenizi sağlayacağıdır. Bulacağınız coşkulu düşünme bir sonuçtur. Ve bu sonucu bilinçaltına ne kadar sık iletirseniz, bilinçaltı bilincinizle tahmin bile edemeyeceğiniz çıkışlar üretir ve sizi o coşkulu sonuca götürmek için nedenler ve fırsatlar bulur.

Bu düşünme şekli, imgelemenin en doğal ve en çabuk yoludur. Yalnız dikkat edilmesi gereken bir husus, imgelediğiniz şeylerin hedefinize uygun biçimde olması. Diyelim ki 100.000 lira kazancınız olmasını düşünüyorsunuz. Ama bunu düşünürken alacaklılarınız ya da sizden borç alabilecek insanları düşünüyor; sonuç odaklı coşkulu bir imgelem yerine, takıntılı ve sıkıntılı bir hayalle başbaşa kalıyorsanız, bilinçaltınızın çıkaracağı sonuç, 100.000 liraya asla ulaşamayacak ama hep bu amaçla yaşayacak birisini ortaya çıkarmak olacaktır.

Bu yüzden imgeleme çalışmalarımızı takıntılı ve sıkıcı yerine, eğlenceli coşkulu, kesin sonuca götürebilecek şekilde ayarlamalı. Hatta, bir hobi bir eğlence saati şeklinde kullanılabilmelidir.

Hedefiniz net ve ulaşılabilir olmalı.

kinetix 28-04-2010 12:11 PM

Basit Yaratıcı İmgeleme Çalışması:

Sessiz veya rahat edebileceğin bir yer seç.

Zihnini boşalt, sadeleştir. Zihni sonuç odaklı düşünmeye hazırlamak, çalışmanın en önemli bölümüdür diyebiliriz.

Bir hedef belirle. İstersen ilk önce basit olandan başla. Basit hedefinin gerçekleştiğini görmek seni yüreklendirir ve daha zor hedefler için nasıl çalışman gerektiği konusunda fikir verir.

Seçtiğin hedefin gerçekleşirse bunun neresi seni coşkulu düşündürmeye sebep olabilir, bunu irdelemen gerekecek. Örneğin bir araba almak hayalinse, araba aldığında onu sürmek mi, içinde oturduğunda duyacağın huzur mu, başkalarının seni arabada görmeleri mi ya da sana göre neyin coşku veya sevinç vereceğini netleştirmelisin.

Hedefine ulaşıncaya kadar, sık sık aklına geldikçe hayaline pozitif enerji ver, onu destekle, olabileceğini ve olmakta olduğunu ve hatta şu anda sahip olduğunu, ona şimdiden sahip olduğunu imgele. Detaylarla uğraşma. Neden olacak, nasıl olacak, nerden gelecek gibi detayları bilinçaltına bırakmalısın ki zaten bu konuda yapabilecek fazla birşey yok. Yapabileceğin en güzel şey, hedefindeki coşkuyu hissetmek, sonuçtaki sevinci hissetmektir.

Bilinçaltı düşündüğün coşkulu sonuçla ilgili ne varsa belki de fazlasıyla çekip getirecektir. Sen bile hayret edebilirsin. Yeter ki uygulamanı 5 dakika bile olsa doğru yap ve gereken sabrı göster.

Faydalı olması dileklerimle

vitamin61 02-05-2010 08:43 PM

Çok saol net ve güzel bilgiler...

mavihuzur 03-05-2010 04:11 PM

ya nasıl mahçup oldum sizlere. pozitif enerji yayma saatlerinle sizinle birlikte olamıyorum . rt67

vitamin61 03-05-2010 05:58 PM

Nazcım inşallah anneciğinin sonuçları iyi çıkar canım. Sonucu bize de söyle olur mu?

Sultan 03-05-2010 07:01 PM

Alıntı:

naz78 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 700660)
pazartesi gününe kadar anneme dua edin enerji yolayın patolaji için parça alacaklar akciğerinden sonucu iyi çıksın inş lütfen dualarınızı bekliyoruz

geçmiş olsun canım dualarım seninley789

sena2 06-05-2010 01:08 AM

katılmaya çalışacağım arkadaşım

kinetix 08-05-2010 12:02 AM

İmgeleme Sonrası Aşama

1-Serbest Bırakma
2-Oluruna Bırakma

Serbest bırakmak, hayalindeki hedefe güvenmektir. Sık sık kontrol etmek güvensizliktir ve zorlamaktır. Zihni bir şeyin olması için zorladığınızda ortaya zıt bir durumu çıkarıyorsunuz demektir. Bir şeyi tam olarak unuttuğunuzda, bilinçaltı devreye girer ve sizin için çalışmaya başlar. Kontrolü tutmaya çalıştıkça da bilinçaltı hareket edemez. Size gelecek olan şeyleri belki de itmiş olursunuz.

Oluruna bırakma ise serbest bırakma gibidir, ancak bundan biraz farklı olarak bir işin olur tarafı dururken kendinizi zorlayarak; olmuşken daha iyisini oldurmaya yani bir diğer anlamda akıntıya kürek çekerek kendinizi ve sizinle ilgili her şeyi sıkıntıya sokuyor olabilirsiniz. Oluruna bırakınca siz ve sizinle ilgili her şeyiniz rahatlar.

Müşfik 08-05-2010 09:36 AM

hu hu bu akşamda var mı çalışma saat kaçta bende katılabilirim::)

kinetix 08-05-2010 12:59 PM

Alıntı:

>pckopat< Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 743843)
hu hu bu akşamda var mı çalışma saat kaçta bende katılabilirim::)

..::Selam::..

Bundan önceki mesajlara bakarsan bir imgeleme çalışması var gibiydi aslında ama olmadı. Olmamasının nedeni aynı saatte ve gerçekten gönüllü olanların hemfikir olamamasından kaynaklandı. Kimisi; "Siz yapın benim gönlüm hep sizlerle" dedi kimisi de; "Benim için de pozitif enerji gönderir misiniz?" şeklinde niyetinin buluşmadığı bir istekte bulundu. Bunun gibi sebeplerden dolayı ben artık katılmayacağımı belirttim ve de düşünmüyorum. Ama tabi ki isteyen ve arzu eden herkes serbesttir. Ben sadece başlık açmış bulundum. Sevgiler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:40 AM.