![]() |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Alıntı:
|
|
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım yaa ben uyuyakalmışım dün akşamm sevincli ama aldım enerjinizii ::) |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım bende varım artık her akşam 23 24 arası sizlerleyimm anneme de enerjinizi gönderin lütfen teşşekür ederim |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım dün gece çok güzeldi. sabah huzurla uyandım. şu an pozitif enerjilerle doluyum. hepinizin enerjilerini Allah kabul etsin. |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Merhaba.. Sınav hazırlığında olduğum için, cevap yazmasam bile aynı saatte, gönüllerinizdeki ferahlığı lütfen eksik hissetmeyin. Sağlıcakla kalın .. actionsmile |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım herkez hazırdır umarım annem için de pozitif enerjinizi eksik etmeyin tüm güzel enerjiler sizinle olsun |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım naz sen merak etme biz bugün de annen ve diğer arkadaşlar için varız. sevgili ezeli-nur aslında yaptığımız çok özel bişey yok amacımız belli bi saat belileyip hep beraber birbirimiz için iyi şeyler dilemek ve dilekleri kabul etmek.ufak bi konsatrasyon ile pozitif enerji ile uyumlandığını ve bunu paylaşmayı düşün.ben bunu yaptığımda çok rahatlıyorum ve moralim düzeliyor.tavsiye ederimgirlhaha |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Arkadaşlar birkaç gecedir ben katılamıyorum yorgun düşüp uyuya kalıyorum, bu gece kesin sizlerleyim öptüm. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:59 PM. |