Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/464244-pozitif-enerjimizi-yayalim-faydasini-yakalayalim.html)

cymbella 12-04-2010 10:02 PM

Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 631193)
evet evet bende katılıcam..ama şoyle bır sorun var ben cok negatıf bır ısnanım ya yanlışlıkla ben az olan pozitif enerjım yerıne negatıfımı yollarsam sıze?----salakça bı soru oldu ama napım aklıma takıldı --sora benım yuzumden negatıf olmayın sızde?yoksa katılmayı cok ıstıorum...sad456

sevgili desert özellikle moralin bozuk olduğu zaman daha da işine yarıyo insanınsevincli.hani bazen için daralır kendi içinde bile bi sesizlik olurya b456işte ozamanlar çok işe yarıyo.zaten amaç birazda kendinle başbaşa kalıp farkındalığını yükseltmek değilmi.pozitifliğin vücuduna yayıldığını ve mutluluk getirdiğini imgele ve sonra bunu bizlerle paylaşmayı niyet et.bu gece dene ne demek istediğim daha anlaşılır olacaktır.girlhaha

asudegece 12-04-2010 10:48 PM

Alıntı:

Net Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590906)

Bugün dahil her Cumartesi 23.30-24.00 haftada bir kez pozitif enerji çalışmama isteyen herkes eşlik edebilir. Gönül isterki 100'lerce katılım olsun, herkesin dileği kabul olsun. Ben kendi kendime birkaç aydır çalışmaktayım, birçok şey olumlu değişmekte hatta bana çok uzakmış gibi görünen ihtimalleri birebir kendime çekmeye başladım :)

İnsan kendisine verilmiş ömrü ister ağlayarak, isterse gülerek geçirebilir. Ömür geçip gittikten sonra başa dönme ihtimali yok, ama her durumda yine de kötü enerjileri yüklenmeye gerek olmadığını düşünüyorum.

Hayatta o kadar çok sevinilecek şeyler var ki; bunları zihnimizden geçirmeğe başladığımız an bile çok mutlu oluyoruz. Her ne kerametse "mutlu" hissettiimiz anları kısa tutmaya meyilliyiz. İnsanın kendisini aşağılamaya daha yatkın olduğu biliniyor. Potansiyelimizi ortaya çıkarmak için öz çaba gerekiyor.

Katılmak isteyenler mesaj yazabilirler. Sağlıcakla..

Ben katılıyorum . Hem yazdıklarınıza hem de cumartesi çalışmasına.Sadece forumdakiler değil tüm çevremdeki arkadaşlarımı da haberdar edeceğim.İnşaallah hepimizin en yüce hayırlarımıza olur bu çalışma ve başlatan ve katılanları da kutluyorum .Sevginin ışığıyla aydınlanın

maviinci 13-04-2010 07:39 AM

yaa ben uyuyakalmışım dün akşamm sevincli ama aldım enerjinizii ::)

naz78 13-04-2010 09:18 AM

bende varım artık her akşam 23 24 arası sizlerleyimm anneme de enerjinizi gönderin lütfen teşşekür ederim

gunesim 13-04-2010 09:18 AM

dün gece çok güzeldi. sabah huzurla uyandım. şu an pozitif enerjilerle doluyum. hepinizin enerjilerini Allah kabul etsin.

kinetix 13-04-2010 04:50 PM

Merhaba..

Sınav hazırlığında olduğum için, cevap yazmasam bile aynı saatte, gönüllerinizdeki ferahlığı lütfen eksik hissetmeyin. Sağlıcakla kalın ..

actionsmile

naz78 13-04-2010 10:54 PM

herkez hazırdır umarım annem için de pozitif enerjinizi eksik etmeyin tüm güzel enerjiler sizinle olsun

cymbella 14-04-2010 10:31 PM

naz sen merak etme biz bugün de annen ve diğer arkadaşlar için varız.
sevgili ezeli-nur aslında yaptığımız çok özel bişey yok amacımız belli bi saat belileyip hep beraber birbirimiz için iyi şeyler dilemek ve dilekleri kabul etmek.ufak bi konsatrasyon ile pozitif enerji ile uyumlandığını ve bunu paylaşmayı düşün.ben bunu yaptığımda çok rahatlıyorum ve moralim düzeliyor.tavsiye ederimgirlhaha

hayallerimgerçekleşiyor 16-04-2010 01:24 PM

Arkadaşlar birkaç gecedir ben katılamıyorum yorgun düşüp uyuya kalıyorum, bu gece kesin sizlerleyim öptüm.

muraturkom 16-04-2010 01:36 PM

Alıntı:

ZEYNEP16 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590908)
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos..._2978003_n.jpg

Beklemeyin, bekletmeyin...

Nazik olmak için bir gülümseme beklemeyin…
Sevmek için sevilmeyi bekleme...yin…
Bir arkadaşın değerini anlamak için,
yanlız kalmayı beklemeyin…
Çalışmaya başlamak için en iyi işi beklemeyin…
Biraz paylaşmak için çok olmasını beklemeyin…
Öğütlleri hatırlamak için, düşmeyi beklemeyin…
Duaya inanmak için acıları beklemeyin…
Yardım edebilmek için zamanınız
olmasını beklemeyin…
Özür dilemek için diğerinin
acı çekmesini beklemeyin…
Ve barışmak için, ayrılığı beklemeyin…

zeynep süpersin çok hoş

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:59 PM.