![]() |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım sevinclisevinclibiraz geç mi kaldım koşarak geldim neysee pozitifçileeer hazırmıyız hadi bakalım hop bir kiii ++++++++++++++alın alın bol bol. daha da gönderirim ben şimdi sizee sevincli |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Dileyen olursa 24.00 e kadar buradayım :) |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Alıntı:
|
Çalışmamızı katılım artsın diye erkene alalım mı? Bu konuda neler düşünüyorsunuz? Yoksa bırakalım kalsın şimdilik, katılım pek yok gibi. |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım ''aynı kutuplar birbirini iter" kuralında olduğu gibi herkes pozitif olursa enerjiler birbirini iter. bu yüzden enerji transferi gerçekleşmeyecektir. boşuna kürek çekiyorsunuz gibi geldi bana... önerim, iki gruba ayrılın, bir kısmınız negatif yüklü olun bir diğer grup pozitif enerji yaysın. krzm67 |
|
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Pozitif bütünlükle uyumlanma çalışmamız 23.30-24.00 saatleri arasında yarım saat olacaktır. O saat gelmeden en az 5 dakika önce sakinleşin. Yüksek benliğinizden hayrınızı dileyin ve hayrınıza olabilecek şeylere izin verin. Enerji senin, benim, onun değildir. Dileyen hisseder. Hasta ve güçsüz insanlar da katılabilirler, şifa dileklerinde bulunabilirler. Çalışma bundan ibarettir |
|
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım evet evet bende katılıcam..ama şoyle bır sorun var ben cok negatıf bır ısnanım ya yanlışlıkla ben az olan pozitif enerjım yerıne negatıfımı yollarsam sıze?----salakça bı soru oldu ama napım aklıma takıldı --sora benım yuzumden negatıf olmayın sızde?yoksa katılmayı cok ıstıorum...sad456 |
Alıntı:
Alıntı:
Bugün ve hergün çalışmamıza, rahatsız olan 2 bayan var. Lütfen unutmayalım olur mu? Her gün katıldıklarını bilelim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:51 AM. |