![]() |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Bu gün Pazar ve tatil. Saatler 1 saat ileri alındı, hava parçalı bulutlu ama olsun havamız yerindedir umarım. Birazdan ormana gidiyoruz cıvıl cıvıl kuş kardeşlerimizi dinlemeye gidiyoruz :) Ah keşke arabam olsaydı şöyle 3. viteste ufak ufak yolun kenarından takılsaydım etrafı seyrederek. Ahhh Hmmmmneyse orman yakın zaten yürüyerek te gidebiliriz. Amanin herkese çok güzel bir pazar tatili diliyorum. Sevgiyle ve sağlıcakla kalın.. |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım canım sizinle çalışmaya katilmak isterim ama tekalüt kardeşliği diye bir çalışma yapıyoruz o saatlerde..isteyenler tekalüt kardeşliği gurubundan detayları öğrene bilir..benim için bir haftadır metin okuyan arkadaşları yarı yolda bırakamam..uygulama ne zaman bitecek kaç kişi var tam bilmiyorum..sevginizi ve ilginizi hissediyorrum.çok teşekkür ederim.. |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım bende katılmak istiyodm ama aklıma gelmemiş ya , halbuki bende varım demiştim. bidahaki haftaya katılıyorum artık. olmayanlar içinde olumlu enerji gönderdinizmi acaba ??? music45 |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Canım sen de katılabilirsin. Dün ben senin için metni okudum. Sonra da buraya katıldım. Alıntı:
|
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Alıntı:
|
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım pozitif enerji yayma gecesinde yanınızda olamasamda güzel dileklerinizi tüm içtenliğimle kabul ediyorum y789 |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Dinlenme ve meditasyon için sadece seslerden dikkatle harmanladığım , gönül rahatlığıyla dinleyebileceğiniz doğa sesleri. Umarım beğenirsiniz y789 |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Bu akşamki pozitif enerji çalışmasına dileyen herkesi beklerim. Dileklerinizi aynı anda yolluyorsunuz ve birbirinize pozitif düşünceler gönderiyorsunuz. Unutmuş olanlar için hatırlatayım 23.30 ile 24.00 arası kendiniz için sakin bir yerde bulunuyorsunuz ve "Pozitif enerjileri sevgiyle kabul ediyorum ve benimle dolaşmasına şimdi izin veriyorum" şeklinde bir niyette bulunuyorsunuz. Herhangi bir koşul yok, sadece saatinde kaçırmamak önemli. |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım inşallah katılıcam bu gece tüm pozitif enerjimle sizlerede yollıcam... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:25 AM. |