| ||||||||||
|
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Birşeyleri yanlış mı yapıyorum? Tecrübelerinize ihtiyacım var Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: GüLüCüK Nickli Üyeden Alıntı tam olanları yazıp birileri moral verir umuduyla girmiştim, şaşırdım.. "-mış gibi" yaşayarak geçmekteydi-bu arada testlerime devam tabi.. N'apıcam peki şimdi ben? Elim kolum bağlı mı beklicem böyle? Az önceki ağlama seansına tekrar kapılıp herşeyi mahvetmek ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #12 (permalink) | |
Site Yaşam Koçu Mert Ölçer Üyelik tarihi: Aug 2006 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Ne yapıcam şimdi ben sorusuna cevap aramakla başlayabilirsin. Karar vermek hayatımızdaki en önemli tutumlardan biri ve tabii bu kararda ısrarlı olmak. Hayatın ve insanların bize sundukları sürprizlere "tepki" göstermek yerine durup; Tam şu anda neler oluyor?, durum nedir?, Neler yapılabilir/seçeneklerim nelerdir? ve Ben ne istiyorum? sorularının üzerinde yazarak düşünmek ve hangi yöne ilerleyeceğimiz konusunda bir "karar" vermek en kullanışlı yol olarak görülebilir. Alınacak en önemli kararlardan biride; Daha ne zamana kadar -mış gibi yaşamaya devam etmek istiyorum? sorusuna etkili bir cevap bulup, -mış gibiler hakkındaki inanç ve tutumlarımızı tespit etme ve -mış gibileri gerçek, somut durum ve tutumlara bağlayacak minikte olsa somut örneklere odaklanmaktır. Bu arada duygusal bağlarınız ve tutumunuzu gözlemeniz ve varsa bunlarla ilgili varsayımlarınızı gözden geçirmeye başlamanız önemlidir. Ve bu süreçte sizi destekleyecek bir arkadaş grubu oluşturmak etkili olacaktır. Bu ihtiyacı burada forumda bulunan birçok arkadaşımız sağlamakta halihazırda zaten, ancak bunu daha çok değerlendirme yönünde çalışılabilir. Ve burada sunulan telkinlerin fevkalade desteğini yabana atmamak gerekli. Gerçekten sorun çözme ya da gelişme anlamında çok faydalı olduğunu ben kendimde ve çevremdeki insanlarda gördüm ve yaşadım. Dinlemeye devam. Sevgiler MERT.
__________________ HERŞEY MÜMKÜNDÜR İMKANSIZ ZAMAN ALIR. http://www.mertolcer.com/ http://www.facebook.com/yasamkocum http://www.facebook.com/vizyongelistirme | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
birseyleri, ihtiyacim, tecrubelerinize, yanlis, yapiyorum? |
| |
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Birşeyleri yanlış mı yapıyorum? Tecrübelerinize ihtiyacım var Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: GüLüCüK Nickli Üyeden Alıntı tam olanları yazıp birileri moral verir umuduyla girmiştim, şaşırdım.. "-mış gibi" yaşayarak geçmekteydi-bu arada testlerime devam tabi.. N'apıcam peki şimdi ben? Elim kolum bağlı mı beklicem böyle? Az önceki ağlama seansına tekrar kapılıp herşeyi mahvetmek ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi