| ||||||||||
|
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Birşeyleri yanlış mı yapıyorum? Tecrübelerinize ihtiyacım var Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Merto Nickli Üyeden Alıntı Selamlar Gülücük, Nasıl gidiyor sınav hazırlıkları? 95 net hedifine uygun adımlar atmaya devam ettiğine eminim.... Başka neler yolunda gidiyor hayatında? Telkinlerin ve kendinle yaptığın çalışmaların şimdiki etkileri neler hissettiriyor sana? tam olanları yazıp birileri moral ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #9 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tesekkür: 28
15 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
2saat öncesine kadar herşey yolundaydı. Her günüm gayet iyi, sabah akşam hedeflerime ulaştığımı hayal ederek gün içinde de "-mış gibi" yaşayarak geçmekteydi-bu arada testlerime devam tabi.. Ta ki beyefendinin aramızdaki son bağı koparttığını görene kadar.. telefonunu kullanamadığı için internet vasıtasıyla haberleşebiliyorduk ama o bütün profillerinden, msninden silmiş beni. Nasıl bi aile baskısı bu aklım almıyor. N'apıcam peki şimdi ben? Elim kolum bağlı mı beklicem böyle? Az önceki ağlama seansına tekrar kapılıp herşeyi mahvetmek istemiyorum :(
__________________ "Mum gibi durma öyle..." ![]() (hmm.. ![]() "Ooo Oooo O'da seviyoo!...." ![]() | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
birseyleri, ihtiyacim, tecrubelerinize, yanlis, yapiyorum? |
| |
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Birşeyleri yanlış mı yapıyorum? Tecrübelerinize ihtiyacım var Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Merto Nickli Üyeden Alıntı Selamlar Gülücük, Nasıl gidiyor sınav hazırlıkları? 95 net hedifine uygun adımlar atmaya devam ettiğine eminim.... Başka neler yolunda gidiyor hayatında? Telkinlerin ve kendinle yaptığın çalışmaların şimdiki etkileri neler hissettiriyor sana? tam olanları yazıp birileri moral ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi