Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Boy Uzatma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/boy-uzatma/)
-   -   Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/boy-uzatma/621029-boy-uzatma-grubu-18-nisan-2012-baslangic.html)

minnettar 07-05-2012 04:10 PM

Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç!

Alıntı:

teresa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823750)
BEN BUGUNLERDE HIC II ENERJI ALMIORUM HERKES BOLE BI UMUTSZU MUTSUZ GIBI GELIO KIMSE ŞEVKLI DEGIL SANKI YOKSA BANAMI OLE GELIO

TERESA;
SENİN BU AZİMLİ HALİN HARİKA SAKIN VAZGEÇME...
İŞTE GRUP OLABİLMEK BU YÜZDEN ÇOK ÖNEMLİ ÇÜNKİ HERKEZ AYNI ŞEVKE SAHİP OLAMIYOR...
AMA SENİ GIPTAYLA İZLİYORUM...
BEN ŞİMDİ YARIN BAŞLAYAYIM DİYORUM, ÖNÜME BİRSÜRÜ YAPILACAK LİSTESİ ÇIKIYOR SONRA HAFTA SONU BAŞKALARININ YANINDA KONAKLAMA FİKRİ ÇIKIYOR BİR TÜRLÜ BU ZAMANI KENDİME SAĞLAYAMIYORUM , YANİ SAĞLADIĞIM ZAMANLARDA OLDU AMA BİRŞEKİLDE ARAYA BİRŞEYLER HEP GİRDİ... DEVAM ETTİREBİLME GÜVENİMİ KAYBETTİM ,EDİNEMİYORUM...İNŞALLAH O ŞEVKLE DOLARIM EN KISA SÜREDE...

teresa 07-05-2012 05:59 PM

yapabılırsın mınnettar oncelıkle ne ıstedıgını kendıne beynıne vucuduna tam anlamıyla kabul ettırmen lazım..malesef İSTİYORUZ ama sadece ıstedıgımızle kalıyoruz..rhatımızdan da vazgecemıyoruz...tamam cok agır seylerle baslamassın hafııften baslarsın..ama duzenlı yaparsın..ben dun yapmadım bısı mesela bugun yapıcam ama..bazen tökezlemeler olsada yoluna devam etmeyı bılmelı ınsan..ınan 1 hafta sonra alese gırıcem..unv son sınıfta okuyorum bu yıl bıtırıcem ama en cok ugrastıgım sey bu..bugune kadar ugrasmadım cunku..hayatımı bıle buna gore ayarlamayı dusunuorum..bu yıl kpss yı kazanmak ıstemıorum..seneye kendıme cekın duzen vermek kendımle kalmak ıstıyorum...bılıyorum uzun surecek ama bıgun bana tepeden bakanlarla aynı boyda olucam..bunun rahatlıgını yasıycam...INSAN NEYE MEYLEDERSE ALLAH ONU VERIR..SEN ELINDEN GELEN CABAYI YAP ALLAHA DUA ET..SONRA OLMAMASI DIE BISI YOK..HER INSANIN POTANSIYEL BOYU VAR..MESELA BEN 1.53 BOYLA 1.80 OLAMAM TABI..AMA 1.60 OLABILIRM..1.80 OLAMADIM DIEDE ISYAN ETMEM...DAHA GENCIZ KARAMSARLIGA KAPILMAMAIZ LAZIM..

teresa 07-05-2012 06:02 PM

INAN BANA MINNETTAR BUGUNDE YAPAMADIM BIR GUN YAPICAM BASLIYCAM DIE ENERJINI TUKETMEKTEN DAHA KOLAY BISEYLER YAPMIS OLMAK..EGER GERCEKTEN ISTIYORSAN HAYATINI BUNA GORE AYARLAMALISIN...BEN MESELA COK BISI YAPAMIORUM AMA SIMDILIK KECI BOYNUZU PEKMEZI SUT 3 BARDAK FELAN..

minnettar 07-05-2012 06:19 PM

Alıntı:

teresa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823764)
INAN BANA MINNETTAR BUGUNDE YAPAMADIM BIR GUN YAPICAM BASLIYCAM DIE ENERJINI TUKETMEKTEN DAHA KOLAY BISEYLER YAPMIS OLMAK..EGER GERCEKTEN ISTIYORSAN HAYATINI BUNA GORE AYARLAMALISIN...BEN MESELA COK BISI YAPAMIORUM AMA SIMDILIK KECI BOYNUZU PEKMEZI SUT 3 BARDAK FELAN..

Çok sağolasın Arkadaşım.... çokkk haklısın.... silkinip başlamak lazım, gerçekleştirmenin başka bir şekli yok herşeyde olduğu gibi...
Umarım istediğin sonuçları en güzel şekil de alırsın...
Beslenmene dikkat ediyorsun, Duaların var değil mi,,,
Esneme hareketleri ve meditasyon falan henüz koymadın proğramına yada düşünüyormusun, sanırım sınavlardan sonra esneme hareketleri yada platese başlayacaktın...

teresa 08-05-2012 01:10 PM

bende ıkı gundur bıraz gevsedım..neler yapıorum anlatayım..mesela namaza basladım..ben Allahın ıstedıklerını yapmazsam o bana neden versın dıe dusunuorum..bu benım medıtasyonum..ya cebbar 206 ya alıyyu 110 kere okuyorum gunluk..heybetlı gorunmek ıcın Allahın ısımlerı..sonra yatmadan kafırun nasr ıhlas felak nas okuorum..bu duaların hepsını okuyup vucudumu sıvazlıyorum..bu dualar bukundugun ortamda her bakımdan daha ustun olmak ıcın okunur..sonra gece 3 te kalkıp 2 rekat namaz kılıorum ve Allaha sadece bunun ıcın dua edıorum..SABAH namazını vaktınde kılmaya calısıorum..BUNLAR IBADET KISMI..GELELIM EGZERSIZ KISMINA..yarım saat ıp atlıyorum arada mola vererek her gun..bıde yatmadan once 15 dakıka felan esnıorum grow taller esneme hareketlerının bı cıktısını edındım...hazıran 11 de platese baslıycam ıns..esnememıde yarım saate cıkarıcam..sonra yastıksız yatıorum..bu omurgaların acılması acısından onemlı..GELELIM BESLENMEYE...hergun ıkı buyuk bardak yada uc bardajk nesguıklı sut tukeıyorum besmele cekıorum Allhım sıfa ver dıorum...keçı boynuzu pekmezı aldım kalıtelısınden bır kasık onu ıcıorum..bıde balık yagı hapı ıcıorum..yemek yerken mutlaka yogurt bulundurmaya calısıyorum...gunluk mutklaka 2.5 lıtre su ıcmeye calısıorum..suyun boy uzamsını etkıledıgı kanıtlandı..bunlar cok agır seyler degıl..programlı ve saglıklı yasamak cok guzel..HA TABI 4 4 LUK UYGULAYAMIORUM BAZEN..AMA BUNU 4 4LUK UYGULASAM EMINIM BASARIRIM..koladan felan uzak duruyorum bıde zaten sıgaram yok...işte bukadar:::)))

teresa 08-05-2012 02:25 PM

tabı sabah kahvaltıda peynır zeytın falan tuketıorum mutlaka kahvaltı yapıorum bıde...bırde su var benım almanyada kuzenlrım var..hepsı ırı yarı..turkıyeye geldıklerınde dıkkat ettım hemen hemen hergun kelox yıyorlar..yanı bızdekı k fleksler falan mısır gecregı olanlar ıcınde demır ve mıneraller var..bıde sut doktugun ıcın ustune etkılı oluo sanırım

teresa 08-05-2012 04:11 PM

Merhaba arkadaşlar. Ben de sizler gibi boyumu kafama çok fazla takanlardanım. Ne zaman dışarı çıksam hep çevredeki insanlarla boyumu karşılaştırıyorum ve bu cidden çok sinir bozucu bir durum. Bu konuyu uzun zamandır araştırıyorum ve bilgilerimi de sizlerle paylaşmak istedim :) 14 yaşındayım. Şu an boyum 162. Evet biliyorum benden çok daha kötü durumda olan arkadaşlar var, ve boyumu uzatmak için yaşım da o kadar büyük değil. Fakat ben 11 yaşında, çok erken regl oldum ve bu yüzden de boyum konusunda çok fazla endişeliyim. Yaklaşık olarak bundan 2 ay önce boyum 159du. 2 ayda 3 cmlik bir uzama gerçekleştirdim. Benim annem biraz kısa. 157 boyu var. Fakat babam çok uzun, 190. Genetik olarak boyumu hesapladığımda 163-167 arası bir şeyler çıkıyor. Fakat babam düzenli beslenirsem boyumun 180 bile olabileceğini söyledi. Belki inanmayacaksınız ama babam ne dediyse yaptım ve boyum haftada yarım santim uzadı. Kesinlikle sağlıklı beslenin. Çikolata, cips, abur cuburu unutun. Kola ve gazlı içecekleri unutun. Ballı süt, ve taze meyve suları için. Günde 2-3 kere. Bol meyve ve sebze yiyin. Maydonoz ve ceviz yiyin. Günde bir kere balık yiyin. Günde yarım saat esneme hareketleri yapın. Parmak uçlarınıza değmeye çalısın, kendinizi esnetin. Koşun, ip atlayın ve günde 20-25 dakika boyunca tavana doğru zıplayın. İmkanınız varsa günde 1 saat yüzün. Peynir, yoğurt yiyin. en geç 12de yatın. en az 10 saat uyuyun. Ve platesin de 2-3 cmlik bir boy uzattığı doğrudur. Her şeyden önemlisi kafanıza takmayın. İnsanlar da uzama, eğer gerekli kalsiyum ve vitamin alınırsa 25 yaşına kadar devam ediyor...ALINTI:))YA ARKADALR NERDESINIZ YAAAA NEDEN BUKADAR SESSIZ BU FORUM PAPATYA BUZDEVRI EZGI YAGMUR!!!!VE DIGERLERI NRDE

Groudon 08-05-2012 07:32 PM

Ben de katılabilir miyim acaba gruba? Neler yapıyoruz?

ezgiyamur 09-05-2012 12:44 PM

Japon Doktor Ginja Kojima Ameliyatsız Boy Uzatma Tekniği

Japon Doktor Ginja Kojima, öncelikle kendi için yaptığı araştırmalar sonucu edindiği bilgiler sonucu geliştirdiği ameliyatsız boy uzatma tekniği ile doğuştan veya sonradan oluşmuş boy/ayak kısalığı sorunlarını tedavi ediyor.

http://img97.imageshack.us/img97/529...oykisaligi.jpgKısa bir eğitim sonrası, boy uzatma aparatlarıyla istenilirse evdede tedaviye devam edilebiliyor.
http://img115.imageshack.us/img115/1...eboyuzatma.jpg
Videosu
http://www.dailymotion.com/video/xau1o3_ameliyatsiz-boy-uzatma_news&start=1

BUNU DAHA ÖNCE DUYMUŞ MUYDUNUZ?

Pappatya 09-05-2012 04:06 PM

Alıntı:

ezgiyamur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823872)
Japon Doktor Ginja Kojima Ameliyatsız Boy Uzatma Tekniği

Japon Doktor Ginja Kojima, öncelikle kendi için yaptığı araştırmalar sonucu edindiği bilgiler sonucu geliştirdiği ameliyatsız boy uzatma tekniği ile doğuştan veya sonradan oluşmuş boy/ayak kısalığı sorunlarını tedavi ediyor.

http://img97.imageshack.us/img97/529...oykisaligi.jpgKısa bir eğitim sonrası, boy uzatma aparatlarıyla istenilirse evdede tedaviye devam edilebiliyor.
http://img115.imageshack.us/img115/1...eboyuzatma.jpg
Videosu
http://www.dailymotion.com/video/xau1o3_ameliyatsiz-boy-uzatma_news&start=1

BUNU DAHA ÖNCE DUYMUŞ MUYDUNUZ?

Burda da konuşulmuş bu konu ama astronomik bi ücret söz konusu sanırım girlhaha

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...u-gelisme.html

ezgiyamur 09-05-2012 04:34 PM

Alıntı:

Pappatya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823891)
Burda da konuşulmuş bu konu ama astronomik bi ücret söz konusu sanırım girlhaha

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...u-gelisme.html

Tabiki de ucuz birşey olamaz.Sonuçta dünyada bir ilki gerçekleştirmiş adam..Ne kadarmış peki ücreti!?Ben Sitesine baktım fakat pek birşey anlayamadım. .

Pappatya 09-05-2012 07:27 PM

1cm 500,000 ¥ (Japon Yeni) = 11,248.57
2cm 130 milyon ¥ (Japon Yeni) = 2,923,708.60
3cm 230 milyon ¥ (Japon Yeni) = 5,171,904.77

Fiyatlar böyleymiş yalnız birinci yanlış verilmiş muhtemelen çünkü arada uçuk bi fark var 11 bin ve 2 milyon dunk56 Ama internette bulduğum bu şekilde.

geb 10-05-2012 01:05 AM

grup indirimi yaptırırız ya okadar kişi gidicez bi güzellik yapar artık varmı aranızda çince bilen bi irtibata geçelim :DD

teresa 10-05-2012 11:06 AM

o üç santımı ınsanlar platesle de kazanıo..okadar para dokmeye gerek yok bence:)

teresa 10-05-2012 12:08 PM

Boyunuz kısa diye yoksa sizde dert yakınanlardan mısınız? Eğer sizde onlardansanız ve çeşitli boy uzatma yöntemlerini denemenize rağmen istediğiniz sonucu bir türlü alamadıysanız o zaman bu yazımı daha dikkatli bir şekilde okuyun derim!
Boyunuzu uzatabilmek için aslında uygulayacağınız bir takım boy uzatma egzersizleri ile birkaç santim kadar uzamanız oldukça mümkün. Ancak yapacağınız egzersizleri çok iyi seçmeli ve çok ağır olan egzersizlerden de kaçınmalısınız. Genelde egzersiz deyince çoğu kişi, sporun hemen hemen bütün dallarına yönelmekte ama bu da yarardan daha çok zarar olarak geri dönmektedir.
Bu sebeple sizler için uzmanlar tarafından önerilen egzersizler hakkında bilgi vermek istiyorum.
1) Yüksek Hızda Yürümek ve Koşmak
Yürüyerek boy uzatma egzersizi, boyunu uzatmak isteyenler için son derece ideal bir yöntemdir. Çünkü yürümek bacakların daha uzun olmasına yardımcı olur. Yüksek hızda koşmak ise vücudun fazla miktarda büyüme hormonu salgılamasını sağlar. Bu da doğal yollardan hızlı bir şekilde uzamanıza olanak sunarak uzamanızı sağlamaktadır.
2) Metabolizmayı Hızlandırmak
Metabolizma hızının boy uzunluğu ile tahmin edilenden çok daha fazla ilgisi bulunmaktadır. Metabolizmanın hızlanmasıyla hemen gözle görülür oranda birkaç santim de olsa fark oluşmaktadır. Bu durum daha hızlı bir metabolizmanızın olmasıyla ve büyüme hormonunun daha çok kullanılmasıyla ilgilidir. “Peki, ama metabolizmamızı nasıl hızlandırabiliriz” diye soracak olursanız, gün boyunca daha sık sık yemek yeme alışkanlığını edinerek metabolizmanızı hızlandırmayı başarabilirsiniz.
3) Yüzmek
Boy uzatma yollarından bir diğeri de kuşkusuz ki yüzme egzersizidir. Düzenli bir şekilde yüzme alışkanlığı edinmek, bütün vücudun esnemesine ve uzamasına yardımcı olur. Yüzmek vücut adına en iyi egzersizlerin başında gelir.
http://www.boyuzatici.com/wp-content...öntemleri1.jpg Boy Uzatma Yöntemleri

4) Sırtı Esnetmek
Sırtı esnetme hareketinde ayakta durarak, bacaklarınızı omzunuzun genişliğinde açmanız gerekiyor. Bu şekildeyken kollarınızı sırtınıza kavuşturarak ulaşmasını sağlayın. Öne doğru yavaş bir şekilde uzanın.
5) Baş aşağı Asılmak
Boy uzatma yollarından biri de baş aşağı asılmaktır. Her ne kadar kulağa saçma gibi gelse de son derece etkili bir yöntemdir. Fazla uzun süre olmamak kaydıyla sadece 10 dakika kadar bacaklarınızdan kendinizi bir yere tepetaklak olacak

teresa 10-05-2012 12:12 PM

yuksek hızda yurumekte boy uzatıo arkadaslar..vaktım olsa keske yururdum artık yaz tatılıne yaparım bunları..bıde namaz kılmakta boy uzatıo 31 yasında bı kadın yazmıs bı sıtede boyum 1.72ıydı 1.74 oldu...eşımle aynı boya geldım ben hıc bıey yapmadım 6 ay once namaza basladım dıe...bılgınıze

teresa 10-05-2012 12:56 PM

papatya nasıl ıdıo calısmaların cnm neler yapıosun Arkadaslar bırazda neler yaptıklarınızı anlatsanız bunlar sıze ne kazandırıo felan onlardan bahsettınız ben butun ayrıntılarıyla paylastım...

teresa 10-05-2012 12:57 PM

suan en cok revaçta olan ve garanti boy kazandıran en ıı spor plates gıbı...

teresa 10-05-2012 12:59 PM

herkes sadece okuyup cıkacagına bısıler yazsın arkadaslar...!ve artık kaldıralım popoları hareket zamanı etleme gecmeyen dusunce bı ıse yaramaz unutmayın..program ve duzen dahılınde yaptıklarımıza vucudumuzda tepkı verecektır degılmı

ezgiyamur 10-05-2012 01:11 PM

Alıntı:

teresa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823922)
suan en cok revaçta olan ve garanti boy kazandıran en ıı spor plates gıbı...

Canm plates boy uzatmıyor..Yıllar boyu eğilmiş olan kaburgayı,omurgayı v.s açılmasını sağlıyor.Daha dik bir vücut oluşturuyor.Böylelikle 2-3 cm uzunmuş gibi gözüküyorsun.Yani vücudunda yılların oluşturmuş olduğu hasarı düzeltiyor...Var olanın daha dik bir hal almasını sağlıyor.Ve tıpkı bir heykeltraş gibi vücudundaki şekil bozukluklarını gideriyor,Gerçek vücudunu ortaya çıkartıyor.Böylelikle daha dik,dah fit bir vücuda sahip oluyorsun!! Hepsii buu... ttli3

ezgiyamur 10-05-2012 01:41 PM

Alıntı:

Pappatya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823895)
1cm 500,000 ¥ (Japon Yeni) = 11,248.57
2cm 130 milyon ¥ (Japon Yeni) = 2,923,708.60
3cm 230 milyon ¥ (Japon Yeni) = 5,171,904.77

Fiyatlar böyleymiş yalnız birinci yanlış verilmiş muhtemelen çünkü arada uçuk bi fark var 11 bin ve 2 milyon dunk56 Ama internette bulduğum bu şekilde.

Bu da demek oluyor ki; 12 cm uzayan kişiler 20 milyon ödeyip çıkıcaklar,dimi..Sitesinde okuduğum kadarıyla tedavi süreci 6 ay sürüyormuş.6 ay boyunca japonyada mı kalıcaz?Dışarıdan gelenler için farklı bir tedavi süreci uygulanabiliyor diyordu..Peki;kim konuşacak,Gizna Kojimayla ?!.. O0

buzdevri 10-05-2012 04:19 PM

bende burdayım sizleri takip ediyorum düzenli olarak yatmadan meditasyonumu yapıyorum
bazen etkili olduğunu hissediyorum bacaklarımı etkili bir şekilde hissediyorum

Groudon 10-05-2012 06:39 PM

Ben akşamüstleri yapabiliyorum egzersizlerimi. Az önce bahçede 50 tur koştum. Vücudun düzene girmesi her şeyi etkiler o yüzden koşuyorum sürekli hem koşma bacaklarımı kuvvetlendirip uzatabilir. Ayaklarımı duvara dayayıp egzersizlerimi yaptım. 1 Lt süt içtim. Sütü erken içiyorum çünkü okuduğum bir yerde sütün gündüz içilmesi gece içilmesinden daha iyiymiş, bunun nedeni de sütün içerisindeki şeker ve yağ büyüme hormonu salgılanmasına etki edebiliyormuş. Yemeğimi de 20:00 gibi yiyeceğim. 22:00 gibi de yatmayı planlıyorum. Erken yatma önemlidir.

_jenny_ 10-05-2012 08:35 PM

arkadaşlar bende pilatese başladım ancak hergün yapamıyorum 1 gün yapmıyorsam diğer gün mutlaka yapıyorum.buarada teresa bende dua ediyorum bolbol inş allahım dualarımızı kabul eder ve istediğimiz boya ulaşırız.
arkadaşlar bide boy uzatma telkinini olabildiğince dinlemeye çalışıyorum benim yaptıklarımda bunlar

Groudon 10-05-2012 09:07 PM

Amin. Dediğin gibi hepimiz uzayacağız.
Bu arada telkinler sanırım satın alınıyormuş. Öğrenci olduğum için mecburen sadece egzersz ve beslenme ile yetiniyorum.

Pappatya 11-05-2012 01:41 PM

Alıntı:

ezgiyamur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823927)
Bu da demek oluyor ki; 12 cm uzayan kişiler 20 milyon ödeyip çıkıcaklar,dimi..Sitesinde okuduğum kadarıyla tedavi süreci 6 ay sürüyormuş.6 ay boyunca japonyada mı kalıcaz?Dışarıdan gelenler için farklı bir tedavi süreci uygulanabiliyor diyordu..Peki;kim konuşacak,Gizna Kojimayla ?!.. O0

İngilizcem yeterli olsaydı ben konuşurdum sizin için ama malesef smil56

Pappatya 11-05-2012 01:54 PM

Ben de meditasyonumu yapıyorum. Gün içinde aklıma geldikçe olumlama, imgeleme yapıyorum. Hatta olumlamalarımı yazıyorum. Evin içinde parmak ucumda geziyorum arada bir her şeye daha yüksekten bakıyorum kendi boyummuş gibi y789 O şekilde aynaya bakıyorum falan derty Olacak olacakk başarıya adım adım yaklaşıyoruz 956k

ezgiyamur 11-05-2012 03:18 PM

Merhabalar;başka bir sitede bir arkadaşın meditasyon ile ilgili başarısını okudum ve sizlerle paylaşma gereği duydum.Arkadaş,deneyimini uçarak gerçekleştirmiş.Biz de onun uyguladığı tekniği boyumuzu uzatmak için kullanabiliriz..Ne dersiniz?

Mu
:
Merhaba arkadaşlar.Bugüne kadar 3 astral deneyimim oldu.Sizlerle de paylaşmak istedim.Yazıda nasıl ve neler yaptığımı açıkça anlatmaya çalıştım.Başarmak için elbette pek çok yol var ve hepsi de özveri istiyor.Bu da onlardan birisi.

Astral seyahate çıkabilmek için öncelikle vücudunuzdaki enerji dengesini sağlamış olmanız gerekiyor.Vücudumuzda meridyen adı verilen enerji kanalları bulunur.Pek çok değerli bilgi gibi bu bilgi de unutulmuş bir şekilde yeniden keşfedilmeyi bekliyordu.Meridyen kavramı ilk olarak Çinde yeniden bulundu.İbn-i Sina kitabında bu kanallardan bahsetti.Artık bu bilgi günümüzde akupunktur tedavisinde kullanılıyor.Meridyenleri açarsanız vücudunuzdaki blokajları, enerji akışının engellendiği bölümleri düzeltebilirseniz fiziksel bir rahatlama yaşarsınız.Huzur duyarsınız.Vücudun enerji dengesi, meridyen, chi enerjisi, solar,lunar prana bunlar hep içiçe şeyler.Ve hastalıklar bu enerji döngüsündeki bir blokajdan kaynaklanır.
Peki enerji dengesini nasıl sağlayabiliriz?Sadece meditasyon yaparak.Hasta olmamak ferah bir şekilde yaşamak hiç de zor değil.Sadece basit bir düşünceyle maddeye hükmedebilirsiniz.Önce kendinize güzel kaliteli uydurma olmayan bir meditasyon seçin.Araştırın okuyun bir yerlerden karşınıza çıkacaktır.Benim uyguladığım Falun Dafa adlı bir meditasyon.5 tane basit egzersizi var.

Enerjimizi yeniden dingin bir hale sokana kadar birazcık meditasyon yapmalıyız.İki gün beş gün 1 hafta artık nasıl hissederseniz...
Yatağa yattığımızda hayal kurabilecek kadar zinde bir zihin bize yeter.Ter içinde stresli yorgun mutsuz bir durumdaysak bırakalım bir sonraki gün deneriz.
Yatmadan önce saatimizi sabahın körüne ayarlıyoruz.Uykumuzu en güzel yerinde mahfedeceğiz.4 yada 5 iyi.Derin nefesler alıp verin yavaş yavaş ciğerleriniz hava dolup insin.Dingin bir haldeyiz.Kendimize telkin vermeye başlıyoruz.Diyoruz ki ben astral seyahate çıktım.Bunu tekrar ediyoruz kararlı bir şekilde mantık yürütmeden düşünmeden sadece kararlı bir şekilde söylüyoruz.Kendi kendimize hayal kuruyoruz.Bir mekan seçin.Ben kendimi apartmanın önünde havada uçarken hayal ettim.Güzelce hayal edin.Biraz da hareket katın hayalinize ki sizi alıp götürsün.5 duyunuza yer vermeye çalışın.Rüzgarın kulağınızdaki uğultusu.Dalgalanan kıyafetinizin kıpırtısı, yüzünüzdeki rüzgarın verdiği serinlik hissi...Size kalmış.Arada bir kendinizi hayalinizden aldıkça telkinimizi devam ettiriyoruz.Eğer başınızı geriye doğru atıp kaşlarınızın orta yerine bakarak hayal kurmaya çalışırsanız belki daha başarılı olabilirsiniz.Ne oldu?Hala yatakta yatıyoruz astral seyahate çıkamadık değil mi?.Devam edin.Bir süre sonra ya bıkarsınız yada uykuya dalarsınız.Tik tak tik tak.....Saat çalıyor saat sabahin 5'i daha güneş doğmamış ev soğuk kaloriferler yanmıyor.Kalkın bir su için tuvalete gidin belki biraz televizyon izleyin sonra yeniden yatın.Önceki gece yatmadan yaptıklarınızı tekrarlayın.Telkin verin ve hayal kurun.Olacaksa ya şimdi yada uykuya daldığınızda olacak astral seyahat.
Olmadı mı?Meditasyona devam.Hayata pozitif bakın huzurlu olun.Her sabah 5 'te kalkmayabilirsiniz arada birkaç gün ara verin.Zamanı gelince olacaktır.Benim bu şekilde 3 defa oldu.
3'ünde de hayal ettiğim gibi odamdan uçarak dışarı çıktım ve üçünde de etrafta dolaşırken neredeyse yere hiç ayak basmadım hep havadaydım.Astral seyahate çıktıkça nasıl hareket edeceğinizi daha iyi anlıyorsunuz.Tamamen zihin kontrolü ile.Hızlandığınızı düşündüğünüzde hızlanırsınız uçmak istediğinizde uçarsınız.İlk deneyimimde sarhoş gibiydim.Uçuyordum ama havada asılı kalıyordum yavaş yavaş nasıl ilerleyeceğimi keşfettim.İlk deneyimimde suya doğru çivileme daldım biraz tökezledim panik yaptım gözünü yatakta açtım.Bu arada astral seyahatte duvarların içinden geçebiliyorsunuz uçmaya çalışırken apartmanın çatısına doğru girmiştim ama içinden geçtim.
İkincisi çok daha iyiydi.Aynı şekilde yataktan yükseldim yatağı gördüm battaniye benden uzaklaşıyordu.Odanın penceresinden çıktım.Normalde gece olmasına rağmen astral ortamda şehir gündüzdü.Aşağıya baktım bakkal dükkana mal koyuyordu.Havada ilerlemeye başladım.Çarşı gibi bir yere geldim bir sürü insan vardı.Yere inmiştim.Aralarından geçtim.İki tane kız gördüm.Arkadaştılar yanyana yürüyorlardı.Kontsatrasyonumu bozdular.O kızlar yüzünden vücuduma geri döndüm.Gözlerimi yatakta hafifçe araladım tekrar kapattım ve 3. deneyimim daha 1 dakika bile geçmeden başladı.Peşpeşe 2 astral seyahat gerçekleştirdim.Herşey aynıydı.Yeniden yataktan yükseldim hala gündüzdü.Son deneyimim oldukça uzun sürdü ilerleme ve hareket etmeyi öğrenmiştim.Şehri bayağı bir dolaştım.Bir yere geldim bir otelin restoranı gibi ortada bir göl vardı.Suyun üstünden yürüyerek geçmeyi düşündüm vazgeçtim.Onun yerine uçarak geçtim.Bu sitede okumuştum astral seyahatte su olumsuz etki yapıyormuş en azından acemi olanlar için.Nasıl bilmiyorum o bilgi geldi aklıma kondu.Zaten ilk deneyimde de suya hızla dalınca aklıma aynı bilgi gelmişti.Panik yapmamın sebebi biraz da oydu.Tüm bunlar olurken hep mutluydum.Pek çok yer gezdim hatta sokakları gecekondu tipi evlerin arasından bile geçtim.Sabah kalktığımda yorgundum uykum vardı ama çok mutluydum.Aynı gece 2 kere doyurucu astral deneyimimim olmuştu.İtiraf etmeliyim uyandığınızda hissettiğiniz en belirgin duygu büyük bir mutluluk ve gün içinde dün gece yaşadığınız hisleri hatırladıkça yüzünüze yeniden bir tebessüm yerleşiyor.Gel gör ki bunu sizden başka kimseye anlatamadım çünkü kimse astral seyahat nedir bilmiyordu...

teresa 11-05-2012 09:09 PM

bugun cok keyıfsızım...hemde cok..hıc bısı yapmadım...bazen hayatın bazı ınsanlara karsı cok acımasız oldugunu dusunuorum..yasadıklarım aklıma gelınce gucsuzlesıorum...gulen oynayan ınsanlara bakıorum bense sadece guzel gunler hayalı kuruorum..benım hayallerımı onlar yasıo anlıycagınız..bunu nıe buraya yazdım cunku kımseye ıcımde bı sıkıntı vardan otesıne gıtmek ıstemedıgım ıcın..bıde ustune boyumu takınca ..ben cok ıstıyorum hayatım cok degısek bunu yasarsam...uzarsammm:(..bırını cok sevdım oda benı cok sevdı..ama ayrıldııgımızda ben haala sevıodum sonra onun baskasını sevdıgını ogrendım...heryerde onu dusundugunu dıllendırdıgını duydum...basına gelmeyen bılmez bu cok acıdır..sevdıgın ınsanın baskasını sevmesı...hala gozlerım doluo...hayat cok garıp..

Groudon 11-05-2012 09:39 PM

Alıntı:

teresa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823980)
bugun cok keyıfsızım...hemde cok..hıc bısı yapmadım...bazen hayatın bazı ınsanlara karsı cok acımasız oldugunu dusunuorum..yasadıklarım aklıma gelınce gucsuzlesıorum...gulen oynayan ınsanlara bakıorum bense sadece guzel gunler hayalı kuruorum..benım hayallerımı onlar yasıo anlıycagınız..bunu nıe buraya yazdım cunku kımseye ıcımde bı sıkıntı vardan otesıne gıtmek ıstemedıgım ıcın..bıde ustune boyumu takınca ..ben cok ıstıyorum hayatım cok degısek bunu yasarsam...uzarsammm:(..bırını cok sevdım oda benı cok sevdı..ama ayrıldııgımızda ben haala sevıodum sonra onun baskasını sevdıgını ogrendım...heryerde onu dusundugunu dıllendırdıgını duydum...basına gelmeyen bılmez bu cok acıdır..sevdıgın ınsanın baskasını sevmesı...hala gozlerım doluo...hayat cok garıp..

Belki içinde bulunduğun durumu anlayamam fakat kendini de bu kadar sıkmana değmez. Hayatta bazen beklemediğimiz şeyler mutlaka olacaktır. Bunlar da bizim için bir nevi sınav. Yapmamız gereken hayatın bize getirdiklerini iyi veya kötü olsun olumlu karşılamaktır. Yaşım küçük olduğundan bu aşk işlerinden pek anlamam fakat her şeyi akışına bırak. Her şey olduğuna varır. Boy konusunda da mutlaka uzayacağım diye düşünme, benim boyum şu an iyi uzasa daha iyi olur şeklinde düşün. Unutma her insan değerlidir. Etrafında seni seven daha çok kişi olacak ve bu kişiler de boyuna bakarak değil kişiliğine ve iyi kalpliliğine bakarak seni sevecek.
Fakat uzamaya devam!!!!!!!!!!!!!!!!!

minnettar 11-05-2012 10:43 PM

Alıntı:

teresa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823980)

Teresacığım;
Bir de daha da zor durumda olan insanları düşün yani boyunu posunu yada başka birini seven bir sevgiliyi dahi düşünemiyecek kadar sıkıntıda darda olan insanları düşün.Lütfen enerjini bunlara harcama, hayat süprizlerle dolu, belli ki senin önüne senin sevginin değerini bilecek insanları çıkaracak ki , layık olmayanı çıkarmış...Buğün sıkıntı duyduğun şeyler ve oluşlar yarın seni bir yerlere ulştıracak basamaklar olacak. Bunların iyiye doğru gitmesi için , enerjini bütün tutu lütfen çünki gerçekten deymiyor. Sana gelecek güzellikler için buğün bu olaylara karşı sergilediğin tutum çok önemli, bu bilinçle kendine üzüntü ver me lütfen , sahip oldukların için şükret canım. Şu an ,en basitinden kendin için bir gayret içinde olman bile yaşayamayan insanlar için büyük bir lüks. Sevgiyle kal, ve derin bir nefes allllllllllllll, hayat acısıyla tatlısıyla güzel bunu bil. Acılarından ders çıkar sadece daha fazlası değil canımmmmmmmmmmm.....girlhaha

ezgiyamur 12-05-2012 12:02 AM

Alıntı:

minnettar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823986)
Teresacığım;
Bir de daha da zor durumda olan insanları düşün yani boyunu posunu yada başka birini seven bir sevgiliyi dahi düşünemiyecek kadar sıkıntıda darda olan insanları düşün.Lütfen enerjini bunlara harcama, hayat süprizlerle dolu, belli ki senin önüne senin sevginin değerini bilecek insanları çıkaracak ki , layık olmayanı çıkarmış...Buğün sıkıntı duyduğun şeyler ve oluşlar yarın seni bir yerlere ulştıracak basamaklar olacak. Bunların iyiye doğru gitmesi için , enerjini bütün tutu lütfen çünki gerçekten deymiyor. Sana gelecek güzellikler için buğün bu olaylara karşı sergilediğin tutum çok önemli, bu bilinçle kendine üzüntü ver me lütfen , sahip oldukların için şükret canım. Şu an ,en basitinden kendin için bir gayret içinde olman bile yaşayamayan insanlar için büyük bir lüks. Sevgiyle kal, ve derin bir nefes allllllllllllll, hayat acısıyla tatlısıyla güzel bunu bil. Acılarından ders çıkar sadece daha fazlası değil canımmmmmmmmmmm.....girlhaha

CanımSın..Ne Güzel yazmışsın minnettar. .
Hayat süprizlerle dolu..Sırlarla..Gerçek sırlar!Hayata iyi,güzel tarafıyla bakabildiğin zaman görebiliyorsun bunları..
Bak ve gör teresa,ufkunu genişlet. .
Dağların arkasını..ovaları..çayırları..şırıl şırıl akan şelaleyi ve suyu gör!Kurtul şehrin gürültülü sesinden..
Ben yeniden meditasyona başlıyorum arkadaşlarım,içimdeki bilmediğim gizli gücümü keşfee çıkıyorum..Gidiyorumm buralardan..Uzaklara çook uzaklara..Bir yolculuğa çıkıyorum..Huzura doğru...
Bu yoculuğu yaparken de hayal ettiğim şeyleri adım adım gerçekleştiricem..Unutmayın! HAYAL EDEMİYORSANIZ YAPAMAZSINIZ,İNSANLAR ANCAK HAYAL ETTİKLERİNİ YAPABİLİRLER..
Bir Asır kadar önce belki insanlar bir başkasının sesini farklı bir yerden farklı bir yerde iken duyabilmeyi hayal bile edilemezdi ..Alexander Graham Bell bunu önce hayal etti,sonra çok istedi ve çaba sarfetti!! Sonuç? Başardı!!...
Günümüzde ise değil telefon ile konuşmak,sevdiklerimiz yanımızdaymış gibi karşılıklı,görüntülü konuşabiliyoruz..Bunların hepsi!! Bir Hayal ile başladı ve Gerçek Oldu..
Ne dersiniz? Hayal etmeye;
Başlayalım mı...ttli3

teresa 12-05-2012 08:51 PM

mınnetta ve ezgı yagmur..coook coook tesekkur ederım..ıykı varsınız bu sıte ıykı var...hergun mutlka 5 6 defa gırıorumdur..burda umut buluorum cunku..bugune kadar zamanım hayıflanarak uzulerek gectı..ben kendı kendımı yıprattım olumsuz dusundum hep..evet konumuza donelım..ben 22 yasımdayım ve burdakı cogu kısı 25 ı gecmedı sanırım..arkadaslar hala dogal olarak uzama ımkanuımız var onumuze beynımıze engeller koymayalım..malesef bende dahıl planlarıma uyamırum bugune kadar hakkıyla uysaydım sımdı bole olmazdı..ama artık pısmanlık gerı ye bakmak yok bu ıs olacak arkadaslara...duayla emekle sporla olacak..hem bakın 3 aylar bı hafta sonra gırıo bu AY Allahın ayı Allahın gucu sonsuz degılmı bıze ıstedıgımız herseyı verebılır degılmı dısarda ozendıgımız vucutları yaratanda Allah sadece cabalamlı ınsan ..

teresa 12-05-2012 09:08 PM

la tahzen ,buyunun uzayacağına dair bir umut belirmişse yüreğinde, onun da çaresi gelir seni bulur ...
mücize rabbinden niyaz etmenle başlamış onun için üzülme ...
elbette ki rabbim sana hayır kapıları açar sende görürsün .....
bilimin bilmediği kul istedimi rabbinden dua ve niyaz ederek ,çarenin dua ve rabbine yalvarmak olduğunu ,kulun isteği karşısında dağlar bile yol verir olur ,sana yemyeşil bağ ve bahçeler...

teresa 12-05-2012 09:13 PM

bugun cok keyıflıyım arkadaslar bı kız umutsuzca bı konu acmıs bı sıtede dua var mı boy uzaması ıcın dıe bakın sıze bı arkadasın cevabını gonderıorum bana cooooooooooook umut oldu ustelık yenı mesaj umarım sızde olur...benıme boyum kısa ıdı 1 49 falan hep dua ederdım allahım ne olur boyumu uzat derdım nerdeyse ergenlık cagımdan bugune kadar ua ettım bır gun mutlaka boyum uzayacak derdım hep bu umutla yasadım nasıl oldu bılmıyorum ama hamılelıgım de gercekten boyum uzamıs
ablaman daha kısa ıddım sımdı ablamdan daha uzunum ve cok mutluyum
sende benım gıbı umuunu kesme yurekten dua ettım ve sımı boyum 1.54 falan
cok sukur senınde ınsallah duan kabul olur ben cok sasırıyom ınsan 28 boyu uzarmı dıye ama uzadı cok sukur ve yıne dua edıyorum daha cok uzasın dıye

teresa 13-05-2012 05:00 PM

herkek nerde ben sunu farkettım hamıle bayanlar genelde uzadılarını yazmıslar cogu sıtede...tabıkı hamıle kalalım demıorum:)ama galıba besınlerle alakalı yanı beslenmeyele..cunku hamıleyken bebek ıcın zararlı seyler tuketmıosun saglıklı beslenıosun..paptya nerdesın merak edıorum senı

buzdevri 13-05-2012 07:59 PM

arkadaşlar ben fazla yazamıyorum evde internehtim yok ama meditasyonu hergun yapıyorum ayrıca koşuyorum yarım saat unutmadan söyleyim tibetin gençlik iksiri 5 sporu var mutlaka araştırın nefes çalışmaları var gönülden inanırsak olur bu iş

_jenny_ 13-05-2012 10:33 PM

İnançlar yalnız bizim duygularımızla eylemlerimizi etkilemekle kalmaz birkaç saniye içersinde vücudumuzu da değiştirebilir. Yale Üniversitesi profesörlerinden Dr. Bernie Siegel’ın “çok kişilikli” hastalarının bazıları üzerinde yaptığı bir araştırmaya göre; bu insanların farklı bir kişi haline dönüştüklerine olan inançlarının gücü, sinir sistemlerine kesin bir emir vermelerine yol açıyor, vücutlarının biyokimyasında inanılmaz değişiklikler yaratıyordu.
Sonucu mu soruyorsunuz? Vücutları araştırmacının gözleri önünde biçim değiştiriyor, bir anda yeni bir kimlik yansıtmaya başlıyordu. Yapılan çalışmalarda, hastanın göz renginin bile kişiliğiyle birlikte değiştiği, vücudundaki bir takım iz ve işaretlerin silinip tekrar belirlendiği gözlemlenmiştir! Şeker hastalığı ya da tansiyon gibi sorunlar bile, o kişinin hangi kişiliğe girdiği konusundaki inancına göre gidip gelmekteydi.

Groudon 13-05-2012 10:55 PM

Bugün fazla bir şey yapamadım. 10dklık hafif koşu ve 20 mekik, 20dk da grow taller idiots'un egzersizlerini yaptım ve süt içtim. Birazdan uyuyacağım. Erken uyuyun haaaa.

minnettar 14-05-2012 02:20 PM

Alıntı:

_jenny_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 824046)
İnançlar yalnız bizim duygularımızla eylemlerimizi etkilemekle kalmaz birkaç saniye içersinde vücudumuzu da değiştirebilir. Yale Üniversitesi profesörlerinden Dr. Bernie Siegel’ın “çok kişilikli” hastalarının bazıları üzerinde yaptığı bir araştırmaya göre; bu insanların farklı bir kişi haline dönüştüklerine olan inançlarının gücü, sinir sistemlerine kesin bir emir vermelerine yol açıyor, vücutlarının biyokimyasında inanılmaz değişiklikler yaratıyordu.
Sonucu mu soruyorsunuz? Vücutları araştırmacının gözleri önünde biçim değiştiriyor, bir anda yeni bir kimlik yansıtmaya başlıyordu. Yapılan çalışmalarda, hastanın göz renginin bile kişiliğiyle birlikte değiştiği, vücudundaki bir takım iz ve işaretlerin silinip tekrar belirlendiği gözlemlenmiştir! Şeker hastalığı ya da tansiyon gibi sorunlar bile, o kişinin hangi kişiliğe girdiği konusundaki inancına göre gidip gelmekteydi.

Bu enteresan bir yazı, kaynağı ya da devamı var mı acaba?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:05 AM.