![]() |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! ASLINDA benım dusuncem su arkadaslar..hepımız bunu takıntı halıne getırmısız..oncelıkle bundan kurtulsak bı rahatlasak kafamızı baska seylere versek mesela kısısel gelısım kıtapları romanlar felan okuyabılız..yada ne bılım ıngılızce ogrenebılırız kafamızdan bu konuyu bıraz atsak.. |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! ınsanlarla bunu fazla hatta hıc konusmasak bu forum dısında cunku olumsuz tepkıler alıoruz...ama bu zaman dılımınde egzersızdır yeme ıcmedır uyku duzenıdır hepsıne her gun dıkkat etsek.. |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! ben en ıı medıtasyonun dua olduguna ınanıorum...Allahın razı oldugu ısler yapsak mesela sadaka versek yolda bırıne yardım etsek...ınsanlardan hayır duası alsak ve sonra ALLaha sende benım cabalarımı bosa cıkarma deyıp onun rahatlıgını yasasak.. |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! daha hıc bırımız oturtamadık sankı bısılerı bu forumada gırdıgımızde okudugumuz kıtaplardan vs guzel seyler paylassak..mesela ben yuzde yuz dusunce gucu dıe bı kıtap duydum cok ıı dıolar ..yanı bence bunlar yeterlı gıbı ama bılmıorum..bence herkes burdakı herkes uzamayı hakedıo yurekten ınanıorum.. |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! parca parca yazmak zorunda kaldım cunku net kesılıp duruo yazdıkalrım sılınıodu kusura bakmayın hepınız ıykı varsınız!!!!!!!1 |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Selamlar, ben uzun yıllardır (yaklaşık 5 sene) ara ara kendimi tüm isteklerimin olduğu bir alanda buluyordum. Ancak buna bir türlü anlam veremiyordum, bazen de beni korkutuyordu bu durum. Son yıllarda Secret ve benzeri diğer kitapları okudukça yaşadığım şeylerin bir tesadüf olmadığını bilmeyerek çekim yasasını kullandığımı anladım. Bence bunun en önemli taktiği kendinizi iyi hissetmeniz ve istediğiniz şeye karşı takıntılı olmamanız, zira takıntılı olmak dileğinizin önünde olumsuz enerji oluşturuyor. Sadece kendinizi her zaman iyi hissetmeye bakın ve dileğinize odaklanın yani özgürce isteyin, olumsuz hisler beslemeyerek hissedin. Senaryolar yazın dileğinizle ilgili, kurgulayın, kendinizi o anın içinde hissedin ve bunu beş duyunuzla hissedin. Koku, görme, tat alma, işitsel ve dokunsal olarak tüm benliğinizde hissedin. Sonrasını evrene bırakın. Şaşıracaksınız olanlara http://www.hayatimdegisti.com/forum/...lies/smile.gif Tüm isteklerinizin olması dileğimle.. |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! bı sıtden alıntı cekım yasasıyla ılgılı |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! ben duamı edıorum Allahın ıznıyle ama su derslerdn dolayı baska bısı yok..ama nerdeyse 2 hafta sonra hem dusunce acısından hem bu uzama konusunda cok yol katedıcem ıns..cok sey yapmayı planlıorum buna kısısel gelısım kıtaplarıda dahıl |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! bölümüm agır oldugu ıcın cok fazla bısı yapamıorum bıde okulum bıtıo bu yıl..su 4 yıl ne cektıgımı bı ben bılırım bı ALLh artık guzel bı hayat ıstıorum bıraz kendıme vakıt ayırmak ıstıorum mutlu olucam rtık farklı olucak ıns.... |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Alıntı:
|
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Arkadaşlarım bir sitede böyle bir yazı gördüm,acaba bizim de kemik uçlarımız kapanmadıysa hormon tedavis olabilir miyiz?Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? arkadaşlar,bacak uzatma ameliyatı olmak için gittim doktora muayene oldum film çekildi.vekemik uçlarımda daha kapanmanın gerçekleşmediği ve hala uzayabileceğimi söyledi doktor.yaşım 23. bende hormon tedavisi olmayı düşünüyorum.bu arada ameliyat olmk isteyen arkadaslar msnden beni ekleyin ameliyatın risklerini,avantajlarını,süresini,ve maliyetini sizlere belirteyim |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Yazıda anlatılanlar doğru mu bilemiyorum..Ama denemeye değer..! Bu arada bal balık üzerine dökülüp yeniyorMUŞ.. :P Mide de karışmıyo mu zaten..sevincli Arkadaşlar boyunuzun hemen uzaması için ne yapmanız gerektiğini söylüyorum ki bende aynısını yaptım ve boyum 1,5 ayda 8 cm uzadı çok ilginç ama oldu : uygulama boyunca hergün yatarken 3 yemek kaşığı balyiyin ve yatın sabahları 200 gr ceviz yiyin,ve öğlenleride ama hergün ben öyle yaptımda oldu hergün bi balık yiyin ama üstüne bal dökün de yiyin bol bal dökeren yiyin . süt de için ama kemiklerinizin güçlü olması için yoksa boy uzatmaz dediklerimi yapınca neler olduğunu göreceksiniz .. ve ben bunu bir uzman yere gönderdim bu yazdıklarımı değerlendirmeye aldılar inceleyecekleri ve belkide bilimsel bir şekilde piyasaya çıkaracaklar ama benim yazdığım orinal şekli 175 tim 1.5 ayda 183 oldum ve bi o kadardaha kullandım şimdi 190 boyumvar .. harika bişey gerçekten ... |
|
|
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Gute Nachtt...catsle |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! dun bı yazı okudum 30 yıl kabul olmayan dua dıe..neymıs dualar bu dunyada kabul olmazmıs ahırette sevap olarak donermıs falan yazıodu..cnm sıkıldı ya en kucuk olumszluk bıle benı yerle bır edıo..ben bukadar sıkıntıdayken duam kabul olmıycaksa napım ben::((( |
|
Tarlayı ekmeden dua etse allahım bana bol mahsul ver de mahsul alabilir mi? Onun gibi fiili duayı da terk etmememiz gerekiyor.. Bir de efendimiz duada ısrarcı olun demiş..Nasıl ki annenizin içeride olduğunu bilerek,ısrarla kapıyı çalarız! Neden?Çünkü biliyoruz kapıyı açacağinı dimi..Yani asıl mesele inanmak! O kapının açılacağına inanmak..! |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! eevet ezgıyagmur cook haklısın cnm..bazen kendımı kaybedıorum umudumu ınancımı belkı sımdı sınavlarda var ondan kaynaklanıodur..bıseyler yapmam gerekıo farkındayım...yaa bıde ben ıkı gundur bacaklarımda ınanılmaz agrılar cekıorum...egzersız yapmadım dısarıda cıkmadım yanı bacaklarımı yoracak bısı yapmadım..sadece kandıl gecesı sabah ısıklarını gorene kadar aglaya aglaya dua ettım ve o sıra agrımaya basladı bacaklarım yemın ederım suan dada bır agrı var eklem yerlerımd...AY BOYUMMU UZUYO YOKSAAAAA:)))) |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! SEVGILI RAFLESIA NE GUZEL BI BOLUMDE OKUYOSUN EMINIM COK YARDIMIN OLUCAK BIZE HOSGELDIN SENDE... |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! ezgiyamur ne güzel ifade etmiş .. terasa estağfirullah keşke faydam dokunsa. sınavlar bitsin sonra aranızda olucam inşAllah. egzersizlerle uzamaya calışcm. biraz bakıyorum bu siteye tallerin egzersizlerini yapcam telkin alıp almamakta kararsızım. uzayacaıma inancım tam. arkdşlar inanma telkine falan diolar ama hiç umursamıyorum :) siz de benm gibi olun :) |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Dua yı filan bırakın arkadaşlar, uzamak istiyorsanız harekete geçin, okadar konuştuk en iyi uzatan antrenman baş aşağı yer çekimine karşı asılmak dedik bu arada bunu biz demiyoruz tıp söylüyo biraz internette araştırın görürsünüz, ama ezgiyamur ve be0im dışında hiçbirinizde bu çabayı görmedim, 1 ayı geçtik daha kendinize başaşağı yada normal ellerinizle asılı kalabileceğiniz bir düzenek bile almadınız umudunuzu kırmak gibi olmayım ama siz bu gidişle ancak topuklu giydiğinizde uzun olursunuz benden söylemesi hiçbişey yapmadan dua ederek ne gerçekleşmiş bu hayatta |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! anlamadım bu ne geb...sadece dua edelım dıyen yok ama ısımıze duayıda katalım dıyen var..benım Allaha tevekkul anlayısım bu degıl elınden gelenı yaparsın ama duanıda edersın ..YER GÖK DUALAR UZERINE KURULU OLE DEGILMI!!!!!!! |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Bir çok örnek var çevremizde mesela Japonlar, adamlar budist ama teknlojide ve birçok başarıda dünyada rakipleri yok, nerdeyse bu başarı için en ufak inançları yok sadece çalışıyorlar müslüman değiller ve tek tanrı inançlarıda yok, tabiki duanızıda edin içinizi rahatlatın hem bu şekilde motive olursunuz ama siz çalışmaktan daha çok dua ediyorsunuz ben sizin başarmanız için böyle yazıyorum sonra hayal kırıklığına uğramanızı istemem hiçbirinizin |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! boyle anlatman daha hoş oldu...evet cok mantıklı soledıklerın..ıkı hafta ya kadar sınavlarımı atlatayım ya barfıks ya plates temın edıcem |
|
|
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! wwaaow nasıl yapıyosunuz su ters asılma isini.25889 ama ben kapı barı alıcam oraya nasıl ters asılcam ki blook ne bileyim yavaştan alışırız zahir elle tutunmaya |
|
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! bas asagı nasıl duruluo yanı nasıl dengede kalınıo tam eklem yerlerındenmı duruosun yoksa ayaklarının oldugu kısımdan mı duruosunuz anlamdım |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! ıkı tane demırmı var nereye sıkıstırousnuz ayaklarınız ben kapı barfıksı almaya karar verdım umarım faydası olur |
|
|
|
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Evet arkadaşlar.. Hazırlanma ve konsantre olma dönemimi tamamladım ve yarın bende başlıyorum. Ben esneme hareketleri ve meditasyonu bir arada yapacağım ve telkin cd dinleyeceğim. Umarım bu defa planlı proğramlı devam edebilirim.... gelişmelerimide buradan elimden geldiğince sık paylaşacağım...Bu yola azim etmiş herkesin inşAllah en kısa zamanda dilekleri istekleri gerçekleşir... Herkeze sevgiler... |
|
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Alıntı:
|
|
|
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Başarabilir miyim diye endişelenmek yerine, yaptığım doğru mu diye düşünmenizi öneririm. Çünkü siz çabalayacaksınız ama sonuçları siz yaratmayacaksınız. İnsanlar sonuçlardan endişelenmek yerine görevlerine odaklansalar, yeryüzü çok daha başka olurdu. Nice fırsatları ve yetenekleri yeterli kimse gereksiz endişelerinin kurbanı olmuştur. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:39 PM. |