![]() |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Alıntı:
|
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! anladım cok zor gibi duruo ama alşkanlk isteyen bişey. valla 1 56 boyunda 44 kiloyum hai sıkıntım yok ama yine de insan tereddüt edio esner mi die :) |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! mınnettar ınsallah ıstedıgın sonucları alırsın...guzel yazılarını sabırsızlıkla beklıyoruz |
|
İnşAllah hep beraber... |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! inanamıyorum bu alet ne kadar pahali 590 dio :( o cok güzelmş inversiyon ama fazla pahalı benm için ağla2 |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! http://c1205.hizliresim.com/x/w/711q5.jpg ben bu şekilde asılı kalıyorum, tshirt düştüğü için üstüm çıplak o şekilde hiçbişey durmuyo üstümde çünkü yanlış anlaşılmasın, umarım faydası olur bu resmin ;) imersion aletinden daha faydalı daha iyi esnersin bu şekilde emin ol ;) |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! bu hareketei yapmak yürek de ister bilek de y789 umarım tez zamanda iyi hber verirsin |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! geb tebrıkler cıdden zor bı durus ..ıns bakalım bızde yapabılırz..ayrıca resım ıcın saol baya yardımcı oldu bende tam anlayamamıstım cunku |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Çok zor bir hareket değil arkadaşlar kendinize güvenin ve biraz kendinizi zorlayın yapabilirsiniz, biraz kas gücü istiyor sadece, nekadar hafifseniz okadarda kolay olur ayrıca |
|
|
|
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! bu forumun en eskı uyelerı ESKI TOPALSOLUNCAN FALAN NERDELER NAPIOLAR GORUSEN MESAJLASAN VARMI |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Arkadaşlar; Milton Ericson ( bir danışanının boyunu 22 cm uzatan bir uzman) diye bir doktorun ki bu forumda da paylaşılmıştı çalışmalarını araştıran bir türk doktorla yazıştım. Yani biz boyumuzu uzatacaz ama bu devamsızlık olması ve bir isteksizlik ve kararsızlıklar falan filan :))) dedim , kısaca biz bir uzmanla bizi uzatacak bir uzmanla çalışmak istiyoruz ne dersiniz dedim. Bakalım cevap ne olacak .... Evet olur derse , kimler gelecek ?????? |
|
|
|
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Bir de aklıma birşey geldi...acaba Atakan bey ya da diğer arkadaşlar bize yardımcı olamazlar mı ? yani belki kendileri yada bizi birilerine yönlendirebilirler? ne güzel olur yaaa... |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! çok güzel bir fikir kesinlikle bende varımm |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! bende katılmak isterim ama ankarada yaşıyorum |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! keşke ben de katılabilsem ama istanbul da değilim ki :( :( |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Arkadaşlar: Bahsettiğim kişi mealime cevap yazmayınca , telefona aradım .... kısacası olmadı arkadaşlar zaten çok da isteksizdi yani isteksiz ve inançsız anlam veremedim ve hiçbirşeyin garantisini veremiyeceğini seansların saatlik 250tl olduğunu haftada 1 uygulama yapılabilinir falan .. yani buldum üzerlerinden kazanabilirim red etmeyeyim ama çokda ümitlendirmeyeyim üstümde sorumluluk olmasın en sonunda da olmaz dedik arkadaşlar... katılamayanlar üzülmesin... Atakan beyden yardım istesek olmaz mı? |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! arkadaşlar nerdesiniz?neler yapıyorsunuzz hadi canlanın aktifleşin biraz |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! 20 yaşından büyük olup boyu uzayan oldu mu? |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! herkes nerde????????????????????? !!!!!!! |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:34 PM. |