Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Boy Uzatma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/boy-uzatma/)
-   -   Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/boy-uzatma/621029-boy-uzatma-grubu-18-nisan-2012-baslangic.html)

ozzzyyy 19-04-2012 11:33 AM

Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç!

Alıntı:

minnettar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823120)
Hoşgeldinnnnnnnnnnnn...
Seninle beraber 11 kişi olduk...........
Sadece sabah ve akşam meditasyon yapıyoruz. Diğer konular kişilerin kendi isteğine bağlı....
Başarılar dilerim...

teşekkürler minnettar benımde kafamda bir şeyler var eğer küçük bi sonuç alırsam sizinle de paylaşıcam inş...

minnettar 19-04-2012 11:37 AM

Alıntı:

geb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823124)
bazen iyi odaklanabiliyorum bacaklarımın ve sırtımın uzadığını, bacaklarımın ileri doğru gittiğini hayal ediyorum ve yediğim bütün besinlerin kalsiyum ve minerallerinin kemiklerimi uzatmak için bacaklarım da yoğunlaştığını düşünüyorum, youtube dan bulduğum bir meditasyon müziğiyle yapıyorum bunları ve akşam yaptığım antrenmanlardan sonra uyumadan hemen önce yatağımdayken yapıyorum, sabahları meditasyon yapmaya başlamadım henüz birazdan ilk sabah meditasyonumuda yapıcam, ama bir sorun var, herşey iyi giderken kendimi alakasız bişey düşünürken buluyorum, biraz odaklanma sorunum var sanırım

Bu odaklanma sorunu çok normal,bende de oluyor.Fark edince hemen tekrar konsantre oluyorum.Seansa başlamadan iyi odaklanmak ve bu seans sonunda bedenimin daha da uzamış olacağını düşünerek başlamak faydalı oluyor.Yani başta kendimi motive ediyorum ve seansı çok uzun tutmamaya çalışıyorum yani kısa ve öz yapmaya çalışıyorum.Kendine iyi gelecek çözümler denemeye çalışman fayda sağlıyor.

minnettar 19-04-2012 11:38 AM

Alıntı:

ozzzyyy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823125)
teşekkürler minnettar benımde kafamda bir şeyler var eğer küçük bi sonuç alırsam sizinle de paylaşıcam inş...

Şimdiden paylaşsan, belki karşılıklı fayda sağlarız.Tabiii sen nasıl istersen

geb 19-04-2012 11:54 AM

Alıntı:

minnettar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823126)
Bu odaklanma sorunu çok normal,bende de oluyor.Fark edince hemen tekrar konsantre oluyorum.Seansa başlamadan iyi odaklanmak ve bu seans sonunda bedenimin daha da uzamış olacağını düşünerek başlamak faydalı oluyor.Yani başta kendimi motive ediyorum ve seansı çok uzun tutmamaya çalışıyorum yani kısa ve öz yapmaya çalışıyorum.Kendine iyi gelecek çözümler denemeye çalışman fayda sağlıyor.

bakalım her gün bir öncekinden daha iyi bir meditasyon yapmaya başlıyorum sanırım beraber çalışarak, zamanla bunun üstesinden gelicez

minnettar 19-04-2012 03:16 PM

Ben de buğün ilk meditasyonumu tamamladım. Henüz eksersizlere başlamadım, önümüzdeki hafta başlamayı düşünüyorum. Evet bacaklarımda faaliyet başladı çokkkkkkk mutluyum.

ezgiyamur 19-04-2012 05:19 PM

Merhaba arkadaşlar.Gündüz ile gece yapılan meditasyonlarda odaklanma gücünüz de fark oluyor mu?Işık!dikkatimi dağıtıyor..

ezgiyamur 19-04-2012 05:35 PM

Alıntı:

geb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823114)
meditasyon yaparken dinlediğiniz müzikler hangileri isim verirseniz bende onlarla denemek istiyorum

Ben müzik dinlemiyordum.Ama meditasyon sırasında daha rahat olabilmek ve daha iyi odaklanabilmek için boy uzatma telkinimi dinlemeye başlıcam..
Egzersizlerin nasıl gidiyor geb?En son botlarla baş aşağı durabilmek için birşey geliştiriyordun.İşe yaradı mı?

minnettar 19-04-2012 06:00 PM

Alıntı:

ezgiyamur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823147)
Merhaba arkadaşlar.Gündüz ile gece yapılan meditasyonlarda odaklanma gücünüz de fark oluyor mu?Işık!dikkatimi dağıtıyor..

Ben de aynı durumu engelleye bilmek için gözlerimi bir göz kapatıcı yada bir kumaşla veya baş örtüsü ince flar olabilir örtüyorum, tavsiye ederim odaklanma daha iyi oluyor.

geb 19-04-2012 09:17 PM

Alıntı:

ezgiyamur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823148)
Ben müzik dinlemiyordum.Ama meditasyon sırasında daha rahat olabilmek ve daha iyi odaklanabilmek için boy uzatma telkinimi dinlemeye başlıcam..
Egzersizlerin nasıl gidiyor geb?En son botlarla baş aşağı durabilmek için birşey geliştiriyordun.İşe yaradı mı?

dün denedim tekrar botlarıma bağladığım kancalarla astım kendimi, gün içinde bacaklarımda ağrılar oluyor sırtımda ağrıyor umarım işe yarıyordur, bu antrenmanlar sayesinde karın kaslarımda baya bir gelişti sadece bu sebeple bile önerebilirim bu tekniği, bence antrenmanların en mantıklısı ayak bileklerinden kendini asmak tabi yapabiliyorsanız sadece bir süre sonra bileklerim acıyor ipin yaptığı baskıdan dolayı ozaman bırakıyorum, bu arada gece yaptığım meditsayon daha bi verimli oluyor gündüz yaptığım sağlıklı olmadı hiç bir faydası olacağını sanmıyorum sanırım ışıktan dolayı böyle oldu

ezgiyamur 19-04-2012 09:18 PM

Alıntı:

minnettar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823149)
Ben de aynı durumu engelleye bilmek için gözlerimi bir göz kapatıcı yada bir kumaşla veya baş örtüsü ince flar olabilir örtüyorum, tavsiye ederim odaklanma daha iyi oluyor.

Doğru söylüyorsun canım;denicem girlhaha

Floor 19-04-2012 09:28 PM

Alıntı:

minnettar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823149)

Ya bu sorun bende de var. Sabahları yaptığım meditasyon bir işe yaramıyor gibi geliyor. Yani beceremiyorum ve problem nereden kaynaklanıyor anlamıyorum.

ezgiyamur 19-04-2012 09:37 PM

Alıntı:

geb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823168)
dün denedim tekrar botlarıma bağladığım kancalarla astım kendimi, gün içinde bacaklarımda ağrılar oluyor sırtımda ağrıyor umarım işe yarıyordur, bu antrenmanlar sayesinde karın kaslarımda baya bir gelişti sadece bu sebeple bile önerebilirim bu tekniği, bence antrenmanların en mantıklısı ayak bileklerinden kendini asmak tabi yapabiliyorsanız sadece bir süre sonra bileklerim acıyor ipin yaptığı baskıdan dolayı ozaman bırakıyorum, bu arada gece yaptığım meditsayon daha bi verimli oluyor gündüz yaptığım sağlıklı olmadı hiç bir faydası olacağını sanmıyorum sanırım ışıktan dolayı böyle oldu

Kesinlikle katılıyorum,baş aşağı duruş,tüm vücudu tüm eklemleri geriyor ve açıyor. Yanlız ikimiz yapıyoruz bu sitede sanırım.Hadi bakalım,Sonuçlar 2 ay sonra belli olucak..;) 1. Ay bitti sayılır..:)

geb 19-04-2012 10:12 PM

Alıntı:

ezgiyamur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823172)
Kesinlikle katılıyorum,baş aşağı duruş,tüm vücudu tüm eklemleri geriyor ve açıyor. Yanlız ikimiz yapıyoruz bu sitede sanırım.Hadi bakalım,Sonuçlar 2 ay sonra belli olucak..;) 1. Ay bitti sayılır..:)

evet umarım iyi bir gelişme olur ve emeğinin karşılığını alır herkes, gerçekten de sadece 2 miz varız yarasa gibi takılan :DDD

minnettar 20-04-2012 12:48 PM

Alıntı:

geb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823175)
evet umarım iyi bir gelişme olur ve emeğinin karşılığını alır herkes, gerçekten de sadece 2 miz varız yarasa gibi takılan :DDD

Arkadaşlar,
bir fark oluştuğunu hissetmediniz mi henüz?

minnettar 20-04-2012 12:50 PM

Ben dün gece meditasyon yapmadım, zira sabah ki meditasyonda bir kasılma oluştu ğöğüs bölgemde ve kasılmasından korktuğum için gece tekrarlamadım. Ama sabah hafiflemişti ve daha sakin kalmaya çalışarak yaptım çok daha iyiydi.

geb 20-04-2012 01:02 PM

Alıntı:

minnettar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823190)
Arkadaşlar,
bir fark oluştuğunu hissetmediniz mi henüz?

bacaklarımda , sırtımda ve belimde omurga hizasında sürekli ağrılar var bir süredir yani meditasyon yapsamda yapmasamda ağrı hep var sanki kemiklerim uzamaya çalışıyor ama etrafını saran deri buna izin vermiyorda ağrı yapıyor, çok ayakta durursam çok yürürsem diz kapaklarım filan baya ağrımaya başlıyor gün içinde şayet ben bu antrenmanları yapmaya başlayana kadar en ufak ağrı nedir bilmezdim çok spor yapan sağlıklı bir vucudum var yani ağrıların sebebinin bu antrenmanlardan dolayı olduğu kesin bişey daha, çokaz bir süre geçti gelişme görmek birşeylerin farkına varmak için daha çok erken bence sabırlı olmak lazım gelişme çağındaki 12 yaşındaki kardeşimin boyunda bile bukadar kısa süreli değişimler olmuyor ama bu antrenmanlarla uzuyacağıma kesin gözüyle bakıyorum en az 2 cm fark edicektir eminim böyle istikrarlı bir şekilde devam edersem tabiki

minnettar 20-04-2012 01:53 PM

Alıntı:

geb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823192)
bacaklarımda , sırtımda ve belimde omurga hizasında sürekli ağrılar var bir süredir yani meditasyon yapsamda yapmasamda ağrı hep var sanki kemiklerim uzamaya çalışıyor ama etrafını saran deri buna izin vermiyorda ağrı yapıyor, çok ayakta durursam çok yürürsem diz kapaklarım filan baya ağrımaya başlıyor gün içinde şayet ben bu antrenmanları yapmaya başlayana kadar en ufak ağrı nedir bilmezdim çok spor yapan sağlıklı bir vucudum var yani ağrıların sebebinin bu antrenmanlardan dolayı olduğu kesin bişey daha, çokaz bir süre geçti gelişme görmek birşeylerin farkına varmak için daha çok erken bence sabırlı olmak lazım gelişme çağındaki 12 yaşındaki kardeşimin boyunda bile bukadar kısa süreli değişimler olmuyor ama bu antrenmanlarla uzuyacağıma kesin gözüyle bakıyorum en az 2 cm fark edicektir eminim böyle istikrarlı bir şekilde devam edersem tabiki

Ben de inanıyorum, inşALLAH en kısa sürede oluşur.

buzdevri 20-04-2012 03:08 PM

ben sadece meditasyon yapıyorum bacağıma enerjilerimi toplayıp bacaklarıma yolluyorum bacaklarım bir süre sonra tepkiyi verdi bacaklarım irkildi birden

buzdevri 20-04-2012 03:09 PM

ayrıca plates hareketleri yapmayı düşünüyorum 3 santimde bu şekilde uzayabilirim

ezgiyamur 20-04-2012 09:16 PM

Alıntı:

geb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823175)

girlhahaEvet ;inşallah emeğimizin karşılığını alıcaz..

ezgiyamur 20-04-2012 09:24 PM

Alıntı:

geb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823192)

Ben bi ara ağrı hissediyordum fakat sürekli değildi ve geçti,artık ağrı filan hissetmiyorum..Değişikliğe gelince kesinlikle ölçmek için daha çok erken..Ama inşallah ölçtüğümüzde mutlu oluruz..İllaki ağrı mı olması gerekiyo yha..Ben birşey hissetmiyorum ki..

geb 20-04-2012 09:40 PM

Alıntı:

ezgiyamur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823211)
Ben bi ara ağrı hissediyordum fakat sürekli değildi ve geçti,artık ağrı filan hissetmiyorum..Değişikliğe gelince kesinlikle ölçmek için daha çok erken..Ama inşallah ölçtüğümüzde mutlu oluruz..İllaki ağrı mı olması gerekiyo yha..Ben birşey hissetmiyorum ki..

sanmıyorum ya hepimizde ağrı olucak diye birşey yok, hepimiz ergenlikten geçtik, hepimizin boyu uzadı ama hepimizin uzaması ağrılı geçmediki, ben bazen cok yürüyorum gün içinde koşturuyorum ayakta duruyorum otobüste filan, yani bunlar uzamaya karşı uygulanan zıt kuvvetler, ters bir etki yapıyor çoğunlukla bunları yaptığım zaman ağrıyor çok ayakta durduğumda ama eskiden yoktu böyle bişey dünyanın yolunu yürürdüm ama hiç kemiklerim ağrımazdı sadece kaslarımın yorgunluğu olurdu biraz, farklı şeyler ayırt edebiliyorum

ezgiyamur 21-04-2012 02:55 PM

Alıntı:

geb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823213)
sanmıyorum ya hepimizde ağrı olucak diye birşey yok, hepimiz ergenlikten geçtik, hepimizin boyu uzadı ama hepimizin uzaması ağrılı geçmediki, ben bazen cok yürüyorum gün içinde koşturuyorum ayakta duruyorum otobüste filan, yani bunlar uzamaya karşı uygulanan zıt kuvvetler, ters bir etki yapıyor çoğunlukla bunları yaptığım zaman ağrıyor çok ayakta durduğumda ama eskiden yoktu böyle bişey dünyanın yolunu yürürdüm ama hiç kemiklerim ağrımazdı sadece kaslarımın yorgunluğu olurdu biraz, farklı şeyler ayırt edebiliyorum

Benim 1. ayım bu gün bitiyor..ttli3 Senin kaç günün kaldı..?
Bir de günde kaç dk duruyorsun. .

ezgiyamur 21-04-2012 03:32 PM

ArkadaşlarıMm!Meditasyona devam ediyoruz..Ediyoruz etmesine ama verimi arttırmak için birşeyler yapalım!Mesela Sabahları hepimiz odaklanamamaktan şikayetçiyiz!Bunun sebebi de uykudan hemen uyanıp da yaptığımız için (ben öyle yapıyorum)olmasın!Ve tabi ki bir diğer etken de ışık!
Önce; kalkıp güzelce kahvaltımızı yapalım.Sonra gözlerimizi herhangi birşey ile kapatalım,perdeleri çekmeyi unutmayalım!Müziğimizi de açalım ve başlayalıımm..
Akşamları da daha güzel odaklanabilmek için sakin bir müzik eşliğinde yerde minder üzerine yatıp egzotik aromalı mumlardan filan yakalım {çok rahatlatıcaktır eminim...;)}
Tüm Bunları da sabah ve akşam belirli saatlerimiz olsun!Hepbirlikte yapalım!Herkez bu siteyi açsın.. butona birlikte basalım..Ve Başlayalım..!!Ne diyosunuz. .

ezgiyamur 23-04-2012 12:19 PM

Herkez Nerde?

buzdevri 23-04-2012 04:54 PM

bende son 3 gündür meditasyon yaparken uyuyup kalıyorum çok yorgun olduğum için çabuk uykuya geçiyorum yatmadan oturarak yapacağım başka

minnettar 23-04-2012 06:54 PM

Alıntı:

ezgiyamur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823282)
Herkez Nerde?

Ben hep burdayım... Baktım kimseler yok, kimse günlük yaşadığı tecrübeleri paylaşmıyor kimse kimseyi motive etmiyor sormuyor cevaplanmıyor....
Nasıl bir grup bu anlamadım , nerde 12 kişi bilemedim cidden??????????????

Floor 23-04-2012 10:04 PM

Ya ben her zaman giremiyorum bilgisayar şifreli. Babamlar her dakika girmeyeyim diye yapıyolar bunu. Okuyorum yazdıklarınızı merak etmeyin. Ben de 2 gündür verimli meditasyon yapamıyorum. EzgiYağmur haklı, sabahları uyanır uyanmaz yapmaya çalıştığım için olmuyor. Kahvaltı edip yapmak güzel fikir. Tütsü falan da yakarım hatta :D Sakin, klasik müzik de iyi gelecektir. Bu ara moralim fena bozuk ve her şeyi saldım sadece meditasyonu değil :( Bu yüzden kendimi toparlamam gerekiyor.

_jenny_ 24-04-2012 09:37 PM

arkadaşlar bende katılamadım hiç başlıyamadım hatta çok yoğunum buaralar ama hep takipteyi işleimin yoğunluğu 3-4 güne bitince ve mayıs 1 itibariyle sıkı bir programa giriyorum ve ezgiyağmura kesinlikle katılıyorum ve bende varum fikrine canım

buzdevri 25-04-2012 01:26 PM

evt arkadaşlar nerdesiniz ses verin

ezgiyamur 26-04-2012 11:42 AM

Afedersizniz! Ama bu grupla hiç bi .... ! Olmaz!! Başınızda çoban gibi 1-2 kişi olduğu halde hiç bi şey yapamıyorsunuz.Grup açılırken..!! Ben de varıM;Ben de varııım!! Demeyi biliyordunuz ama!Birşeyler katmaya gelince yok!! Şimdi de yanlızca takip edin bakalım..!! Okuyacak bi şey bulabilcekmisiniz ..

minnettar 26-04-2012 03:36 PM

Alıntı:

ezgiyamur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823333)
Afedersizniz! Ama bu grupla hiç bi .... ! Olmaz!! Başınızda çoban gibi 1-2 kişi olduğu halde hiç bi şey yapamıyorsunuz.Grup açılırken..!! Ben de varıM;Ben de varııım!! Demeyi biliyordunuz ama!Birşeyler katmaya gelince yok!! Şimdi de yanlızca takip edin bakalım..!! Okuyacak bi şey bulabilcekmisiniz ..

Kesinlikle katılıyorum......blook

_jenny_ 26-04-2012 08:36 PM

Alıntı:

ezgiyamur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823333)

canım çok ama çok haklısın buaralar gerçekten öyle yoğunum ve öyle stressıkıntı varki üstümde telkinimi bile boşlamış durumdayım bi durumdan kurtulup anında başlıcam telkinime,meditasyon ve pilatesime kendi adıma ben bu yüzden yapamıyorum.ama 1 mayıs itibariyle başlıyorum sizden biraz daha geç geliyorum ama olsun.
buaada ezgiyağmur sanırım 1 ayın doldu gelişmeler nasıl paylaşırmısın?

Floor 27-04-2012 12:55 AM

Her zaman giremiyorum ama girebildiğim zaman mutlaka yazarım. Meditasyona tekrar başladım. Hatta az sonra yapıcam biraz geciktim sanırım :P Yalnız ben meditasyon yaparken klasik müzik dinlesem mi diye düşünüyorum belki daha kolay konsantre olunur bu şekilde. Ya düşününce cidden neden boşladık bu kadar bilemiyorum. Salınacak vakit değil hani 2 ay var şurda yaza. 2 aydan da az. Yaza daha uzun girebiliriz eğer gerçekten istersek. Meditasyon nedir ki yani zaten yatarken ve sabah uyandığımızda yapıyoruz. Gün içinde de olumlamalar yapsak yeterli. 24 saat günün sadece 50 dakikasını ayırıcaz toplamda. Bırakacağımızı ya da tembelleştiğimizi hissettiğimiz an kendimizi en azından 2-3 cm daha uzun düşünelim. Hatta arttıralım bunu ne var ki? 5 cm 6 cm. Hayır hepimiz boyumuzdan şikayetçiyiz ve gerçekten de 12 kişi biraraya gelip bişeyler halledemedik. Bahsettiğimiz şeyler küçük ya da büyük hepsi önemli şeyler. Ettiğimiz kahvaltı ya da yaptığımız egzersiz, her şey. Ben mesela sabahları evimin önündeki parka inip basketbol falan oynamayı düşünüyorum. Bunun için profesyonel olmaya gerek yok neticede. Her gün 1 saatimi ayırsam yeterli. Sonra evde pilates, adam gibi bi kahvaltı yumurtadır süttür kalsiyum adına ne varsa. Meditasyonu da hallettik mi tamam işte. Gerçekten istemekti bide olay. Biz gerçekten istediğimize emin miyiz? Ya hele ben bu ara tanıyamıyorum kendimi. Bi huzursuzluk, tembellik, miskin miskin oturuyorum evde. Hiçbir şey yapmıyorum sadece uyumak istiyorum depresyon mudur nedir artık sıktı gerçekten. Yarın yeni hayatıma başlıycam. Napiym yani hoşlandığım çocuk başkasıyla çıkıyosa? :D Ne kadar yasını tutayım bana zarar veriyo işte tamam. Kendimi düşünücem. Eğer 1.5 cm uzadıysam bi 1.5 cm daha uzarım. Bi 1.5 daha. Yapabilirim. Ben yaptıysam da herkes yapar zaten. Ve en çok düşündüren şey de: Bilinçaltımız bizi uzatmaya en başından beri hazırken, bizim bu kadar tembel olmamız... Her şey bizim elimizdeyken dibe vuruyoruz iyice. Toparlanalım arkadaşlar 2 ay var. 2 ay sonra yani temmuz olsun hedef, bi bakalım ne kadar değişmişiz. Neler değişmiş hayatımızda. Olay sadece boy uzatmak da değil aslında her şey kendimize güven şu bu. 2 ay sonra bunların tavan olduğunu düşünelim. Hem boy konusunda bazılarımızla dalga geçen insanlar vardır, ya da etraftan sürekli "Uzun olsaydı aslında çok güzel/yakışıklı" cümlesini duyan arkadaşlar vardır aramızda veya daha başka şeyler. Hırslanalım diyorum ben. Yapabiliriz. Moral bozan şeylere de aldırmayalım bi süre sonra napalım her zaman gülemeyiz ki :P Elbet geçecektir :D Ben paylaşımlarımı yapıcam girebildikçe. Sizler de devam ettirin. Biz 12 kişiyiz unutmayalım bunu!!!

teresa 28-04-2012 12:39 PM

evet ezgı yagmur cok haklısın.uzamayı benım kadar kafasına takan baska bı ınsan varmıdır bılmıorum...dun aynaya baktım bacaklarım gıttıkce kılo alıo..dedım ben kesınlıkle uzamalıyım..kendımı aynanın karsısına gectıgımde hıc begenmedım..bunu zaten cok uzun zamandır yapıorum..bırılerıne oturmaya gıtmeye cekınıorum..bole karamasar karamsaar yasıorum...floor gıbı benımde erkek arkadasım var dı sorularım cok cevapsız kaldı kotu bı ılıskı oldu..cogu zaman ona harcıorum onu dusunmeye zamanımı...bıyandanda okulu bıtırmem lazım bu sene son sınıfım..aılem zorla kpss ye sokma derdınde benı..ıslerı guclerı para..huzurlu ne bı beynım ne bı vucudum nede hayatım var..su uc yıl ıcınde ne kadar cok gozyası doktum..ama napıorum HICBISEY..bukadar olumsuzluktan sonra sanırım mutlu olacagıma ıstedıklerımı alacagıma ınanmıorum...kendıme bakmaya korkuorum zaten boyum 1.53 cıvarında...ama ne kadar ıstıorum tahmın bıle edemezsınız uzamayı..ama mıskınız cogumuz..ama ben kararlıyım gerekırse hayatımı buna gore duzenlıycem ve bıgun gercekten basarmıs bı ınsan olarak yazıcam..bu yıl kpss yı kazanmazsam onumde bos ıkı yılım var arkadaslar sımdı 22 yasımdayım..ve ben sırf bu yuzden kpss yı kazanmak ıstemıorum..hayatımda once ıstedıklerımı elde etmıs kendıne guvenen bı ınsan olarak ıse baslamak ıstıorum...tabı bı yandan aıle baskısı var..garıp tıhaf para duskunu bı aılem var ıslerı guclerı para..herseyı atlatıp guzel huzurlu bı hayat ıstıorum kendıme...IYKI VARSINIZ BUNLARI BI BEN BI SIZ BILIOSUNUZ....

teresa 28-04-2012 01:00 PM

BU ARADA SIZIN MEDITASYON DEDIGINIZ SEYI BEN DUAYLA 15 DAKIKA YAPIORUM Allahın verecegıne ınanarak yapıorum...yanı yapıcam gece dua etmek kadar etkılı bısey yok..bıde sunu farkettım dısarı cıktıgımda bıle KENDI kendıme sureklı Allahım cok kısayım falan dıorum once bunları degıstırmelıyım..bunları yapmamda en buyuk etken etrafımdakıler hep kısasın kısasın dedıler..bende karamsarlıkla yasadım hep..gıtgıte soyutlandım hayattan..sımdı okulumda bıtıo onumde koskocaman 2 yılım var..yapıcam arkadaslar basarıcam ınanın...hep bırlıkte basarıcaz...INSAN BU HAYATA BIKERE GELIO MUTLU HUZURLU OLMAK YOLUNA KOYMAK HERSYI HERKESIN HAKKI...INSANLARI TAKMAMAK LAZIM..HAYATIMI ARTIK BO UZATMAYA GORE AYARLIYCAM UYUMAMI KALKMAMI ETTIGIM DUALARI..YEDIKLERIMI SPORLARIMI..HAZIRAN 15 OLSUN PLATESE BASLIYCAM OGUNDEN SONRA EVIMDEYIM SIMDI YURTTA ISTEDIGIM SEYLERI YAPAMIORUM EN AZ 15 DAKIKA ESNIYCEM BU MAYIS ZAMANINDADA

teresa 28-04-2012 01:05 PM

INSANA BIRAZ MORAL GUC LAZIM ETRAFINDAKILERDEN ETKILENMEDEN KENDI KENDINE SOYLEMELI INSAN YAPABILIRIM DIE..BASARABILIRIM DIE..HERSEY INSANIN ICINDE BITIO..COK ISTEYIP BISI YAPMAMAK INSANA BISI KAZANDIRMIO..BI DEFTER ALDIM ONA YAPMAM GEREKENLERI YAZICMA..ARTI KARARLI OLMAK ISTIORUM BI HAFTA YAPIP DIGER HAFTA BIRAKMAMALIYIM..OYUZDEN AZ AZ BASLMAMLIYIM HER ISIN BASI SABIR ARKADASLAR SABIRLI OLMAK GEREKIO..BIDE MALESEF GERCEKTEN BAZILARIMIZ COK YOGUN BENDE OLEYIM BU ZMANDADA AZ DA OLSA BISILER YAPMALI AMA..BI DEFTERIME YAPICAKLARIMI YAZAYIM SIZINLEDE PAYLASICAM INS

teresa 28-04-2012 11:53 PM

benim boyum 21 yasimdayken 1.60 ti . Calistigim donem fazla evde duramiyordum .Isten ayrilinca daha fazla evde durmaya basladim ve en basta ebru salli ile pilates yaptim tam 1 sene boyunca boyum 3 cm uzadi .Bu sene eyluldede balik yagi ve vitamin icmeye basladim + barfiks + pilates + haftada 2 kez kosu veya yuruyus yapmaya basladim sanirsam 2 ayi bitirdim ve 2 cm daha uzadim su an 1.65 im . 25 yasina kdr uzamaya devam eder saniyorum hem sagligim icin spor yapiyorum hemde uzuyorum tavsiye ederim herkese bu arada balik yagi kilo aldirmaz kizlar ALINTI...

geb 29-04-2012 04:10 PM

Alıntı:

teresa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823427)
benim boyum 21 yasimdayken 1.60 ti . Calistigim donem fazla evde duramiyordum .Isten ayrilinca daha fazla evde durmaya basladim ve en basta ebru salli ile pilates yaptim tam 1 sene boyunca boyum 3 cm uzadi .Bu sene eyluldede balik yagi ve vitamin icmeye basladim + barfiks + pilates + haftada 2 kez kosu veya yuruyus yapmaya basladim sanirsam 2 ayi bitirdim ve 2 cm daha uzadim su an 1.65 im . 25 yasina kdr uzamaya devam eder saniyorum hem sagligim icin spor yapiyorum hemde uzuyorum tavsiye ederim herkese bu arada balik yagi kilo aldirmaz kizlar ALINTI...

Yazdıkların çok motive edice ve mantıklı bunun için sana öncelikle çok teşekkür ediyorum Tersa, uzadığını nekadar zaman sonra farkettin acaba 3 cm uzadığına eminmisin ayrıca ölçümlerini nasıl yaptın ?

minnettar 29-04-2012 04:38 PM

Alıntı:

teresa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823427)

Alıntı:

teresa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823401)
evet ezgı yagmur cok haklısın.uzamayı benım kadar kafasına takan baska bı ınsan varmıdır bılmıorum...dun aynaya baktım bacaklarım gıttıkce kılo alıo..dedım ben kesınlıkle uzamalıyım..kendımı aynanın karsısına gectıgımde hıc begenmedım..bunu zaten cok uzun zamandır yapıorum..bırılerıne oturmaya gıtmeye cekınıorum..bole karamasar karamsaar yasıorum...floor gıbı benımde erkek arkadasım var dı sorularım cok cevapsız kaldı kotu bı ılıskı oldu..cogu zaman ona harcıorum onu dusunmeye zamanımı...bıyandanda okulu bıtırmem lazım bu sene son sınıfım..aılem zorla kpss ye sokma derdınde benı..ıslerı guclerı para..huzurlu ne bı beynım ne bı vucudum nede hayatım var..su uc yıl ıcınde ne kadar cok gozyası doktum..ama napıorum HICBISEY..bukadar olumsuzluktan sonra sanırım mutlu olacagıma ıstedıklerımı alacagıma ınanmıorum...kendıme bakmaya korkuorum zaten boyum 1.53 cıvarında...ama ne kadar ıstıorum tahmın bıle edemezsınız uzamayı..ama mıskınız cogumuz..ama ben kararlıyım gerekırse hayatımı buna gore duzenlıycem ve bıgun gercekten basarmıs bı ınsan olarak yazıcam..bu yıl kpss yı kazanmazsam onumde bos ıkı yılım var arkadaslar sımdı 22 yasımdayım..ve ben sırf bu yuzden kpss yı kazanmak ıstemıorum..hayatımda once ıstedıklerımı elde etmıs kendıne guvenen bı ınsan olarak ıse baslamak ıstıorum...tabı bı yandan aıle baskısı var..garıp tıhaf para duskunu bı aılem var ıslerı guclerı para..herseyı atlatıp guzel huzurlu bı hayat ıstıorum kendıme...IYKI VARSINIZ BUNLARI BI BEN BI SIZ BILIOSUNUZ....

Teresa , bu ikisi de senmisin.... kafam karıştı...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:35 PM.