![]() |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Alıntı:
Ben gevşeme konusunda çok uzun süre sorun yaşadım, daha yenilerde bu işi daha iyi yapabiliyorum . Ben de vücudumu iyice gevşetip derinleştiğimde, bedenimi bir enerji gibi parlak ve hafif hissetmeye çalışıyorum.Sonra vücudumu bazen beyaz bir ışıkla aydınlandığını bazende enerjinin bacaklrıma doğru aktığını hayal ediyorum ve bacaklarımda ısınma , atmalar oluşmaya başlıyor bazen de titremeler. Bunun en verimli şekli derinleşmeyi iyi yaptığım zamanlarda ve tam inançla devam ettiğimde oluyor. Fakat farkında olmadan bazen heyecana kapılıp kasılıyorum... Ama bunu ne kadar olağan düşünerek yaparsan bu daha iyi sonuç veriyor. Genel durum bu çalışmamdaki.. Umarım aydınlatabilmişimdir. Sevgiyle kal.girlhaha |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! boy uzatmak için barfiks çekmeyin! çabuk yorulursunuz çünkü ve vucudunuz daha esnemeden bırakırsınız, sadece kanat ve sırt kaslarınız gelişir, bunun yerine hareketsiz olarak asılı kalın vücudunuzu yer çekimine karşı dururken boruda asılırken esnetin gerdirin ve bacaklarınızı gerdirin, kendinizi yormadan daha uzun süre asılı kalacağınız için daha etkili olucağına eminim ve ayaklarınızı savurun sallanın vucudunuzu belinizden sallayın sanki kopacakmış gibi, üst kısmını oynatmadan bu yöntemle çok iyi esnersiniz, plates sadece bu söylediklerimin çok çok hafifletilmiş hali, hadi ama uzamak istiyorsanız biraz gayret zorluklara katlanmalısınız zamanla vucudunuz alışacaktır ve güçlenecektir işte ozaman başarmak için hiçbir engel kalmayacak, sınavlar yada işiniz hiçbiri bahane olmamalı yarmadan önce herkez 5 dk, bir demirde asılıp kendini esnetebilir bence |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! iyi akşamlar herkeseeeeeee :) burada acayip bir kasırga var net yoktu elektriklerde saat 5 gibi geldi yazamadım buraya. ben sabah 7 de kalktım ve bir meditasyon müziği eşliğinde gevşemeye ve imagine etmeye çalıştım. çok umutluyum gvrçekten. bu arada rahatlayamayanlar için bir önerim var, özellikle akşamki seansımız için kaya tuzu ile vücudunuzu ovarak duş alıp yatarsanız daha kolay sonuç alırsınız. ben şimdi akşam seansımı yapıcam :) iyi akşamlar |
|
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! meditasyon yaparken dinlediğiniz müzikler hangileri isim verirseniz bende onlarla denemek istiyorum |
|
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! arkadaşlar geç olmadıysa bende varım aranızda tek başına daha zor oluyo çünkü yalnız arkadaşlar belirlediğiniz planı burda da açıklarsanız çok güzel olur yani neler yapılıyo sırayla? |
Seninle beraber 11 kişi olduk........... Sadece sabah ve akşam meditasyon yapıyoruz. Diğer konular kişilerin kendi isteğine bağlı.... Başarılar dilerim... |
Meditasyonların nasıl gidiyor? |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:21 AM. |