![]() |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! saat sabah 6 uygun gibi ben o saatte yapmayı uygun buldum :) |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Merhaba ben de burdayım :) Bence sabah 6'dan 9'a kadar herkes o ara bir saati uygun görüp yapabilir. 09.00 uygunmuş sanki, bunu fark ettim. |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! arkadaşlar meditasyon çalışması 50 dk fazla değilmi? ve ben daha önce medtasyon yapmadığım için detaylı olarak biri anlatabilirmi nasıl yaptığınızı?bu arada ebru şallı pilates yaptırdığı zamanlarda esneme günleri yaptıryordu 2 3 cm bacak boyu gözle görülür şekilde uzuyordu ama pilates uzun zamandır yapmadığım için tam olarak hatırlamıyorum nerede olduğunu bulduğumda linki hemen kopyalıcam hergün o hareketleri bil yapsak iyidir diye düşünüorum |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Merhaba arkadaşlar foruma yeni kayıt oldum bende katılmak istiyorum ama sanırım geç kaldım :) |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! ARKADAŞLAR, BU KONUNUN OLDUĞU 2. SAYFA AÇILMIYOR.BENDE Mİ AÇILAMIYOR,YOKSA BİR SORUN MU VAR!!GÖRÜRSENİZ YARDIMCI OLUN!GİREMİYORUM...emb23 |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Alıntı:
|
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! bende nasıl meditasyon yapılacağını bilmiyorum biri nasıl yapıldığını anlatırmı |
Ben de katılmak istiyorum ama 50şer dk benim için de fazla ama yine de kendimce yapabildiğim kadar yapıcam kahvesmiley |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! arkadaslar ben daha baslayamadım cunku sebelerım var bugun yolculuk yapıcam memleketıme gıdıorum..en kısa zamnda platesı temın edıcem..ve baslıcam..kpss basvuruysu ales basvurusuydu yolculuktu hep bunlarla gectı vaktım acıkcası bı toparlanmam lazım..sız baslayın ben bı kac gune eksıksız uyucaam ıns sızlere:) |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:00 PM. |