![]() |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Selam arkadaşlar... Derslerin yoğunluğu ve benim ihmalliğim yüzünden çalışmalarıma devam edemedim. Çok geç kaldım ama yine de tekrar başlamak istiyorum kabul ederseniz.. Ben pilatesi Ebru Şallının sitesindeki videolardan yapıyordum. Bugün tekrar başlıyorum pilates yapmaya. Birazdan kalkıp yapıyorum hatta kahvesmiley |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Arkadaşlar yapmayın ya, ebru şallıyla plates forum sitesine döndük resmeni, hedeften sapıyorsunuz git gide amacımız uzamak unutmayın! ezgiyamur çok güzel bir video paylaşmış izlersek platesin boy uzatmadığını sadece; eğer eğik, bozuk kambur bir duruşunuz varsa onu düzelterek daha dik durmanızı sağlağınını görürsünüz, bu sayede uzadığını sanıyor bir çok insan bu yüzden.Dünyada boy uzamasına katkıda sağlayan en verimli hereket baş aşağı asılmaktır araştırırsanız bunu birçok sitede görürsünüz nasıl yapıldığını tekrar tekrar soran arkadaşlar vardı, isteyen varsa eğer bu şekilde dururken fotorafımı çekip yayınlayabilirim, belki yardımcı olmuş olurum sizlere bırakın platesi uzamak istiyorsanız, kendinizi biraz zorlayın yerçekimine karşı gelin en azından, bakın ebru şallıya ben onda yıllardır boy uzaması ne gördüm nede öyle bir haber duydum onun kadar plates geçmişi olan varmıdır acaba türkiyede mantıklı olun lütfen. kendinizi kandırmayın 10 sene de plates yapsanız 1 cm bile uzamazsının bknz. Ebru Şallı |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Alıntı:
Ancak normal esneme hareketleri yada çalışmaları da aynı şey değil mi? yani vücut esneyen yerleri kıkrdak dokuyla doldurup sonra kemik yapıya çevirecek yaşı geçti ise bu da esnemekten öteye gitmez ve sadece yaptığın sürece geçerli olmazmı yani büyüme hormonuda lazım değil mi yada kıkırdak doku yapacak birşeyler?Bunu gerçekten merak ediyorum.... iyi beslenmek önemli ama büyüme hormonu üretimi bunun dışında birşey bence? |
|
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! ben plates konusunda cok katılmıyorum..hepımızın durus bozuklugu vardır en azından potansıyel boyumuza ulasmıs oluruz fenamı..ben cok arastırdım..platesın kendısıne uc santım kazandırdıgını soyleyen cok ınsan var..tabı su konuda haklısın bu platesle kalmamlı sadece dogru beslenme yatma uyum saatınde duzene gırmelı yanı hayatın duzene gırmelı bence bu konuda haklısın....dun cok ısteksızdım herseye hayata karı bazen bole oluorum..kendımden sıkılıorum ozman.. |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Pilates en azından duruşumu düzeltir diye düşünüyorum ben kendimi bildim bileli dik duramıyorum arada hatırlayıp dik dursam da 5 dk sonra bi bakmısım yine kambur duruyorum y789 Peki bişey sorucam baş aşağı durmak için bir alet mi kullanıyoruz nasıl yapıcaz ? actionsmile |
|
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! ya arkadaslar yapmayın burdakı cogu kısı 20 25 yas arası sankı 30a gelmısız gıbı konusmayın hala buyume potansıyelıne sahıp olan bıreylerız...malesef doktorlar yuzunden 18 yasından sonra uzanmaz dendı...ama uzayan mılyonlarca ınsan var...ah ah o 18 yasımdada bu sozlere aldırıs etmeyıp calısıp bısıler yapsaymısım keske..sımdı pısmanım..ve ılerde 30uma geldıgımde de bunu solemek ıstemıorum..kecı boynuzu pekmezı aldım bugun bıde sutu sade ıcemedıgımden nesguık aldım...dun bısı yapmadım hatta ıcmemem gerekırken kola ıctım ıtıraf edıorum:) |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! kızlar inanmıcaksınız belki ama 31 yaşımdan sonra 2-3cm kadar uzadım.önceden 175cm dim.eşimle aramızda fark kalmadı.eskiden topuklu giyince geçmiyordum eşimi.artık eşimden uzun oluyorum 6cm topuklularla.ama neden uzdığımı tahmin edebiliyorum....esneme hareketleri yapın hergün ama....ALINTI!!!!!!! |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! BEN BUGUNLERDE HIC II ENERJI ALMIORUM HERKES BOLE BI UMUTSZU MUTSUZ GIBI GELIO KIMSE ŞEVKLI DEGIL SANKI YOKSA BANAMI OLE GELIO |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:13 AM. |