![]() |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Alıntı:
|
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! 1cm 500,000 ¥ (Japon Yeni) = 11,248.57 2cm 130 milyon ¥ (Japon Yeni) = 2,923,708.60 3cm 230 milyon ¥ (Japon Yeni) = 5,171,904.77 Fiyatlar böyleymiş yalnız birinci yanlış verilmiş muhtemelen çünkü arada uçuk bi fark var 11 bin ve 2 milyon dunk56 Ama internette bulduğum bu şekilde. |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! grup indirimi yaptırırız ya okadar kişi gidicez bi güzellik yapar artık varmı aranızda çince bilen bi irtibata geçelim :DD |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! o üç santımı ınsanlar platesle de kazanıo..okadar para dokmeye gerek yok bence:) |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Boyunuz kısa diye yoksa sizde dert yakınanlardan mısınız? Eğer sizde onlardansanız ve çeşitli boy uzatma yöntemlerini denemenize rağmen istediğiniz sonucu bir türlü alamadıysanız o zaman bu yazımı daha dikkatli bir şekilde okuyun derim! Boyunuzu uzatabilmek için aslında uygulayacağınız bir takım boy uzatma egzersizleri ile birkaç santim kadar uzamanız oldukça mümkün. Ancak yapacağınız egzersizleri çok iyi seçmeli ve çok ağır olan egzersizlerden de kaçınmalısınız. Genelde egzersiz deyince çoğu kişi, sporun hemen hemen bütün dallarına yönelmekte ama bu da yarardan daha çok zarar olarak geri dönmektedir. Bu sebeple sizler için uzmanlar tarafından önerilen egzersizler hakkında bilgi vermek istiyorum. 1) Yüksek Hızda Yürümek ve Koşmak Yürüyerek boy uzatma egzersizi, boyunu uzatmak isteyenler için son derece ideal bir yöntemdir. Çünkü yürümek bacakların daha uzun olmasına yardımcı olur. Yüksek hızda koşmak ise vücudun fazla miktarda büyüme hormonu salgılamasını sağlar. Bu da doğal yollardan hızlı bir şekilde uzamanıza olanak sunarak uzamanızı sağlamaktadır. 2) Metabolizmayı Hızlandırmak Metabolizma hızının boy uzunluğu ile tahmin edilenden çok daha fazla ilgisi bulunmaktadır. Metabolizmanın hızlanmasıyla hemen gözle görülür oranda birkaç santim de olsa fark oluşmaktadır. Bu durum daha hızlı bir metabolizmanızın olmasıyla ve büyüme hormonunun daha çok kullanılmasıyla ilgilidir. “Peki, ama metabolizmamızı nasıl hızlandırabiliriz” diye soracak olursanız, gün boyunca daha sık sık yemek yeme alışkanlığını edinerek metabolizmanızı hızlandırmayı başarabilirsiniz. 3) Yüzmek Boy uzatma yollarından bir diğeri de kuşkusuz ki yüzme egzersizidir. Düzenli bir şekilde yüzme alışkanlığı edinmek, bütün vücudun esnemesine ve uzamasına yardımcı olur. Yüzmek vücut adına en iyi egzersizlerin başında gelir. http://www.boyuzatici.com/wp-content...öntemleri1.jpg Boy Uzatma Yöntemleri 4) Sırtı Esnetmek Sırtı esnetme hareketinde ayakta durarak, bacaklarınızı omzunuzun genişliğinde açmanız gerekiyor. Bu şekildeyken kollarınızı sırtınıza kavuşturarak ulaşmasını sağlayın. Öne doğru yavaş bir şekilde uzanın. 5) Baş aşağı Asılmak Boy uzatma yollarından biri de baş aşağı asılmaktır. Her ne kadar kulağa saçma gibi gelse de son derece etkili bir yöntemdir. Fazla uzun süre olmamak kaydıyla sadece 10 dakika kadar bacaklarınızdan kendinizi bir yere tepetaklak olacak |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! yuksek hızda yurumekte boy uzatıo arkadaslar..vaktım olsa keske yururdum artık yaz tatılıne yaparım bunları..bıde namaz kılmakta boy uzatıo 31 yasında bı kadın yazmıs bı sıtede boyum 1.72ıydı 1.74 oldu...eşımle aynı boya geldım ben hıc bıey yapmadım 6 ay once namaza basladım dıe...bılgınıze |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! papatya nasıl ıdıo calısmaların cnm neler yapıosun Arkadaslar bırazda neler yaptıklarınızı anlatsanız bunlar sıze ne kazandırıo felan onlardan bahsettınız ben butun ayrıntılarıyla paylastım... |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! suan en cok revaçta olan ve garanti boy kazandıran en ıı spor plates gıbı... |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! herkes sadece okuyup cıkacagına bısıler yazsın arkadaslar...!ve artık kaldıralım popoları hareket zamanı etleme gecmeyen dusunce bı ıse yaramaz unutmayın..program ve duzen dahılınde yaptıklarımıza vucudumuzda tepkı verecektır degılmı |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:03 AM. |