Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Boy Uzatma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/boy-uzatma/)
-   -   Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/boy-uzatma/621029-boy-uzatma-grubu-18-nisan-2012-baslangic.html)

teresa 28-05-2012 01:28 PM

Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç!

ıkı tane demırmı var nereye sıkıstırousnuz ayaklarınız ben kapı barfıksı almaya karar verdım umarım faydası olur

geb 28-05-2012 02:11 PM

Alıntı:

teresa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 824550)
ıkı tane demırmı var nereye sıkıstırousnuz ayaklarınız ben kapı barfıksı almaya karar verdım umarım faydası olur

hayır 2 demir yok ama tavana cok yakın sadece bacaklarımın girebileceği bir boşluk var tavanla demir arasında dolayısıyla araya bacakları sokunca otomatikman sıkışıyo çıkartman için çaba sarfetmen lazım resim yüklerim daha iyi anlamış olursunuz

pervasız 28-05-2012 02:14 PM

Alıntı:

geb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 824544)
ya ilk başta zor oluyor ama inan bana alışırsın, bak ben düzeneği kendim yaptım ve demirden olduğu için ilk başta ellerim su topladı cok acıdı sonra nasır oldu, ama artık şimdi çok rahat her gün yapınca ve azmedince alışıyosun inan bana ne acı var ne yorgunluk aksine karın kasları kol kasları omuzlar hertarafıum çalışıyo onun için formada girdim daha sıkı ve fit oluyosun yani faydası var zararı yok ama 10 dk yı geçmeyin baş aşağı tehlikeli beyin için benden söylemesi dikkat!

kapı barfiksi alıcam onunla nasıl yapılır ki? ya bidefa şunu anlayamıyorum hani cok yüksek sonucta oraya nasıl ayaklarımı kacuşturcam da sarkıcam? blook

geb 28-05-2012 03:48 PM

Alıntı:

rafflesia-sr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 824553)
kapı barfiksi alıcam onunla nasıl yapılır ki? ya bidefa şunu anlayamıyorum hani cok yüksek sonucta oraya nasıl ayaklarımı kacuşturcam da sarkıcam? blook

alacağın aletin resmini veya linkini atarsan yardımcı olurum önce bir görmem lazım çünkü bende o aletten yok ve hiç görmedim ayrıca ellerinle tutunarak ta esnemenin çok faydası var ama ayaklarını yakarak daha uzun süre ve daha iyi esniyorsun dediğim gibi linkini atki aletim yardımcı olayım

minnettar 28-05-2012 04:38 PM

Evet arkadaşlar..
Hazırlanma ve konsantre olma dönemimi tamamladım ve yarın bende başlıyorum. Ben esneme hareketleri ve meditasyonu bir arada yapacağım ve telkin cd dinleyeceğim. Umarım bu defa planlı proğramlı devam edebilirim.... gelişmelerimide buradan elimden geldiğince sık paylaşacağım...Bu yola azim etmiş herkesin inşAllah en kısa zamanda dilekleri istekleri gerçekleşir...
Herkeze sevgiler...

geb 28-05-2012 05:41 PM

Alıntı:

teresa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 824549)
bas asagı nasıl duruluo yanı nasıl dengede kalınıo tam eklem yerlerındenmı duruosun yoksa ayaklarının oldugu kısımdan mı duruosunuz anlamdım

diz kapağının arka kısmının arasında sıkıştırıyorum demiri denge ile ilgili bir sorunumda olmuyor

pervasız 28-05-2012 05:49 PM

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Alıntı:

geb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 824557)
alacağın aletin resmini veya linkini atarsan yardımcı olurum önce bir görmem lazım çünkü bende o aletten yok ve hiç görmedim ayrıca ellerinle tutunarak ta esnemenin çok faydası var ama ayaklarını yakarak daha uzun süre ve daha iyi esniyorsun dediğim gibi linkini atki aletim yardımcı olayım

Eklenti 657 işte bu şekilde olacak

geb 28-05-2012 06:23 PM

Alıntı:

rafflesia-sr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 824564)
Eklenti 657 işte bu şekilde olacak

oo süper bunu üst pervaza yakın şekilde takıcaksın ve sadece bacağının geçiceği kadar bir boşluk kalıcak sonrada ordan bacaklarını aradan geçirip sallanıcaksın eğer alet yeterince sağlamsa benim yaptığımdan hiçbir farkı olmuycak sağlam bişeydir umarım kayma şansı yoktur

pervasız 28-05-2012 07:38 PM

Alıntı:

geb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 824567)
oo süper bunu üst pervaza yakın şekilde takıcaksın ve sadece bacağının geçiceği kadar bir boşluk kalıcak sonrada ordan bacaklarını aradan geçirip sallanıcaksın eğer alet yeterince sağlamsa benim yaptığımdan hiçbir farkı olmuycak sağlam bişeydir umarım kayma şansı yoktur

sevindim buna. merdivenle mi cıkıosun buraya :D hala orda takılı kaldım nasıl olcak da bacaklarımı gecircem ordan. yahu cok ürkütücü olur bi de düşersek keyfe gel sevincli

teresa 28-05-2012 08:02 PM

Başarabilir miyim diye endişelenmek yerine, yaptığım doğru mu diye düşünmenizi öneririm. Çünkü siz çabalayacaksınız ama sonuçları siz yaratmayacaksınız.

İnsanlar sonuçlardan endişelenmek yerine görevlerine odaklansalar, yeryüzü çok daha başka olurdu. Nice fırsatları ve yetenekleri yeterli kimse gereksiz endişelerinin kurbanı olmuştur.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:42 AM.