Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Boy Uzatma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/boy-uzatma/)
-   -   Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/boy-uzatma/621029-boy-uzatma-grubu-18-nisan-2012-baslangic.html)

pervasız 26-05-2012 06:45 PM

Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç!

ezgiyamur ne güzel ifade etmiş .. terasa estağfirullah keşke faydam dokunsa. sınavlar bitsin sonra aranızda olucam inşAllah. egzersizlerle uzamaya calışcm. biraz bakıyorum bu siteye tallerin egzersizlerini yapcam telkin alıp almamakta kararsızım. uzayacaıma inancım tam. arkdşlar inanma telkine falan diolar ama hiç umursamıyorum :) siz de benm gibi olun :)

geb 27-05-2012 01:05 AM

Dua yı filan bırakın arkadaşlar, uzamak istiyorsanız harekete geçin, okadar konuştuk en iyi uzatan antrenman baş aşağı yer çekimine karşı asılmak dedik bu arada bunu biz demiyoruz tıp söylüyo biraz internette araştırın görürsünüz, ama ezgiyamur ve be0im dışında hiçbirinizde bu çabayı görmedim, 1 ayı geçtik daha kendinize başaşağı yada normal ellerinizle asılı kalabileceğiniz bir düzenek bile almadınız umudunuzu kırmak gibi olmayım ama siz bu gidişle ancak topuklu giydiğinizde uzun olursunuz benden söylemesi hiçbişey yapmadan dua ederek ne gerçekleşmiş bu hayatta

teresa 27-05-2012 09:20 AM

anlamadım bu ne geb...sadece dua edelım dıyen yok ama ısımıze duayıda katalım dıyen var..benım Allaha tevekkul anlayısım bu degıl elınden gelenı yaparsın ama duanıda edersın ..YER GÖK DUALAR UZERINE KURULU OLE DEGILMI!!!!!!!

geb 27-05-2012 12:34 PM

Bir çok örnek var çevremizde mesela Japonlar, adamlar budist ama teknlojide ve birçok başarıda dünyada rakipleri yok, nerdeyse bu başarı için en ufak inançları yok sadece çalışıyorlar müslüman değiller ve tek tanrı inançlarıda yok, tabiki duanızıda edin içinizi rahatlatın hem bu şekilde motive olursunuz ama siz çalışmaktan daha çok dua ediyorsunuz ben sizin başarmanız için böyle yazıyorum sonra hayal kırıklığına uğramanızı istemem hiçbirinizin

teresa 27-05-2012 12:59 PM

boyle anlatman daha hoş oldu...evet cok mantıklı soledıklerın..ıkı hafta ya kadar sınavlarımı atlatayım ya barfıks ya plates temın edıcem

pervasız 27-05-2012 06:00 PM

Alıntı:

geb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 824517)
Bir çok örnek var çevremizde mesela Japonlar, adamlar budist ama teknlojide ve birçok başarıda dünyada rakipleri yok, nerdeyse bu başarı için en ufak inançları yok sadece çalışıyorlar müslüman değiller ve tek tanrı inançlarıda yok, tabiki duanızıda edin içinizi rahatlatın hem bu şekilde motive olursunuz ama siz çalışmaktan daha çok dua ediyorsunuz ben sizin başarmanız için böyle yazıyorum sonra hayal kırıklığına uğramanızı istemem hiçbirinizin

yok yok calışmaya tam gaz başlıcaz inşAllah sağol :) barfiks alcam ama şunu sorcam ayaklara ağırlık bağlanıyo ya onun özel bi aleti mi var yoksa evden bişeyler mi bağlancak khkh56

geb 27-05-2012 06:35 PM

Alıntı:

rafflesia-sr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 824529)
yok yok calışmaya tam gaz başlıcaz inşAllah sağol :) barfiks alcam ama şunu sorcam ayaklara ağırlık bağlanıyo ya onun özel bi aleti mi var yoksa evden bişeyler mi bağlancak khkh56

ayaklarına ağırlık bağlayıp kaç saniye askıda kalabilceğini sanıoyosun ki ellerinle tutunarak :DD ayaklarını sok demire ters asıl sıkıştır ayaklarını demirin arasına o şekilde baş ağağı dururken ellerine al ağırlık öyle esnersin güzel uzun süre kalabilirsin biraz acır ama yormaz ayaklarını sıkıştırdığın için yorulupta düşme şansın yok demir sağlamsa tabi :D tarafımca her akşam denenmiştir güvenlidir

pervasız 27-05-2012 06:37 PM

wwaaow nasıl yapıyosunuz su ters asılma isini.25889 ama ben kapı barı alıcam oraya nasıl ters asılcam ki blook
ne bileyim yavaştan alışırız zahir elle tutunmaya

geb 28-05-2012 01:10 AM

Alıntı:

rafflesia-sr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 824531)
wwaaow nasıl yapıyosunuz su ters asılma isini.25889 ama ben kapı barı alıcam oraya nasıl ters asılcam ki blook
ne bileyim yavaştan alışırız zahir elle tutunmaya

ya ilk başta zor oluyor ama inan bana alışırsın, bak ben düzeneği kendim yaptım ve demirden olduğu için ilk başta ellerim su topladı cok acıdı sonra nasır oldu, ama artık şimdi çok rahat her gün yapınca ve azmedince alışıyosun inan bana ne acı var ne yorgunluk aksine karın kasları kol kasları omuzlar hertarafıum çalışıyo onun için formada girdim daha sıkı ve fit oluyosun yani faydası var zararı yok ama 10 dk yı geçmeyin baş aşağı tehlikeli beyin için benden söylemesi dikkat!

teresa 28-05-2012 12:22 PM

bas asagı nasıl duruluo yanı nasıl dengede kalınıo tam eklem yerlerındenmı duruosun yoksa ayaklarının oldugu kısımdan mı duruosunuz anlamdım

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:29 AM.