![]() |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Alıntı:
|
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! anladım cok zor gibi duruo ama alşkanlk isteyen bişey. valla 1 56 boyunda 44 kiloyum hai sıkıntım yok ama yine de insan tereddüt edio esner mi die :) |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! mınnettar ınsallah ıstedıgın sonucları alırsın...guzel yazılarını sabırsızlıkla beklıyoruz |
|
İnşAllah hep beraber... |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! inanamıyorum bu alet ne kadar pahali 590 dio :( o cok güzelmş inversiyon ama fazla pahalı benm için ağla2 |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! http://c1205.hizliresim.com/x/w/711q5.jpg ben bu şekilde asılı kalıyorum, tshirt düştüğü için üstüm çıplak o şekilde hiçbişey durmuyo üstümde çünkü yanlış anlaşılmasın, umarım faydası olur bu resmin ;) imersion aletinden daha faydalı daha iyi esnersin bu şekilde emin ol ;) |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! bu hareketei yapmak yürek de ister bilek de y789 umarım tez zamanda iyi hber verirsin |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! geb tebrıkler cıdden zor bı durus ..ıns bakalım bızde yapabılırz..ayrıca resım ıcın saol baya yardımcı oldu bende tam anlayamamıstım cunku |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Çok zor bir hareket değil arkadaşlar kendinize güvenin ve biraz kendinizi zorlayın yapabilirsiniz, biraz kas gücü istiyor sadece, nekadar hafifseniz okadarda kolay olur ayrıca |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:34 PM. |