Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Boy Uzatma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/boy-uzatma/)
-   -   Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/boy-uzatma/621029-boy-uzatma-grubu-18-nisan-2012-baslangic.html)

pervasız 30-05-2012 07:58 AM

Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç!

Alıntı:

geb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 824608)
Çok zor bir hareket değil arkadaşlar kendinize güvenin ve biraz kendinizi zorlayın yapabilirsiniz, biraz kas gücü istiyor sadece, nekadar hafifseniz okadarda kolay olur ayrıca

geb bu hareketle senin sadece üst kısmın esnemesin? bacakların nasıl esniyo ki,hani ayaklarından ttunsan tmm da sanki dizlerinden tutunman daha az etkili gbi. sen yine de buna ek olarak ellerinle de tutun

geb 30-05-2012 01:02 PM

Alıntı:

rafflesia-sr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 824612)
geb bu hareketle senin sadece üst kısmın esnemesin? bacakların nasıl esniyo ki,hani ayaklarından ttunsan tmm da sanki dizlerinden tutunman daha az etkili gbi. sen yine de buna ek olarak ellerinle de tutun

hayır dikkatli bak bütün vücut ağırlığım diz kapağıma biniyor ve sonrada uyluk kemiğine , sonra vücudum geliyor ve ayrıca şunu belirteyim uyluk kemiği gelişimini en son tamamlıyan eklemdir vucudumuzda ve 25 yaşında tamamen sertleşir bunuda göz önüne almak gerek ve ayrıca gün içinde sık sık ellerimle normal olarak asılı kalıyorum zaten ;) zaman zaman başka bir yöntemle ayaklarımdan asıyorum kendimi botlarıma monte ettiğim kancalarla bu ara yapmıyorum ama o dediğimde ayaklarımdan itibaren asılı kalıyorum

pervasız 30-05-2012 03:09 PM

Alıntı:

geb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 824619)
hayır dikkatli bak bütün vücut ağırlığım diz kapağıma biniyor ve sonrada uyluk kemiğine , sonra vücudum geliyor ve ayrıca şunu belirteyim uyluk kemiği gelişimini en son tamamlıyan eklemdir vucudumuzda ve 25 yaşında tamamen sertleşir bunuda göz önüne almak gerek ve ayrıca gün içinde sık sık ellerimle normal olarak asılı kalıyorum zaten ;) zaman zaman başka bir yöntemle ayaklarımdan asıyorum kendimi botlarıma monte ettiğim kancalarla bu ara yapmıyorum ama o dediğimde ayaklarımdan itibaren asılı kalıyorum

e o zaman cok güzel neseli56 hadi güzel haberler bekliyoruz music45 1.5 haftaya ben de başlıcam sınavlar biter bitmezz inşAllah

teresa 30-05-2012 03:41 PM

bu forumun en eskı uyelerı ESKI TOPALSOLUNCAN FALAN NERDELER NAPIOLAR GORUSEN MESAJLASAN VARMI

minnettar 31-05-2012 10:10 AM

Arkadaşlar;
Milton Ericson ( bir danışanının boyunu 22 cm uzatan bir uzman) diye bir doktorun ki bu forumda da paylaşılmıştı çalışmalarını araştıran bir türk doktorla yazıştım. Yani biz boyumuzu uzatacaz ama bu devamsızlık olması ve bir isteksizlik ve kararsızlıklar falan filan :))) dedim , kısaca biz bir uzmanla bizi uzatacak bir uzmanla çalışmak istiyoruz ne dersiniz dedim.

Bakalım cevap ne olacak ....
Evet olur derse , kimler gelecek ??????

geb 31-05-2012 10:35 AM

Alıntı:

minnettar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 824650)
Arkadaşlar;
Milton Ericson ( bir danışanının boyunu 22 cm uzatan bir uzman) diye bir doktorun ki bu forumda da paylaşılmıştı çalışmalarını araştıran bir türk doktorla yazıştım. Yani biz boyumuzu uzatacaz ama bu devamsızlık olması ve bir isteksizlik ve kararsızlıklar falan filan :))) dedim , kısaca biz bir uzmanla bizi uzatacak bir uzmanla çalışmak istiyoruz ne dersiniz dedim.

çok iyi bir haber bu minnettar, imkanlarım izin verirse ben gelirim yani ücretini filan kaldırabilirsem tek sıkıntı o olur.

pervasız 31-05-2012 01:46 PM

Alıntı:

Arkadaşlar;

muhtemelen istanbuldasınızdır agl34

ezgiyamur 31-05-2012 02:27 PM

Alıntı:

Arkadaşlar;

Süper bi haber bu minnettar.Ben varım..

minnettar 31-05-2012 04:49 PM

Bir de aklıma birşey geldi...acaba Atakan bey ya da diğer arkadaşlar bize yardımcı olamazlar mı ? yani belki kendileri yada bizi birilerine yönlendirebilirler? ne güzel olur yaaa...

_jenny_ 01-06-2012 02:36 PM

çok güzel bir fikir kesinlikle bende varımm

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:34 PM.