![]() |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! ASLINDA benım dusuncem su arkadaslar..hepımız bunu takıntı halıne getırmısız..oncelıkle bundan kurtulsak bı rahatlasak kafamızı baska seylere versek mesela kısısel gelısım kıtapları romanlar felan okuyabılız..yada ne bılım ıngılızce ogrenebılırız kafamızdan bu konuyu bıraz atsak.. |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! ınsanlarla bunu fazla hatta hıc konusmasak bu forum dısında cunku olumsuz tepkıler alıoruz...ama bu zaman dılımınde egzersızdır yeme ıcmedır uyku duzenıdır hepsıne her gun dıkkat etsek.. |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! ben en ıı medıtasyonun dua olduguna ınanıorum...Allahın razı oldugu ısler yapsak mesela sadaka versek yolda bırıne yardım etsek...ınsanlardan hayır duası alsak ve sonra ALLaha sende benım cabalarımı bosa cıkarma deyıp onun rahatlıgını yasasak.. |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! daha hıc bırımız oturtamadık sankı bısılerı bu forumada gırdıgımızde okudugumuz kıtaplardan vs guzel seyler paylassak..mesela ben yuzde yuz dusunce gucu dıe bı kıtap duydum cok ıı dıolar ..yanı bence bunlar yeterlı gıbı ama bılmıorum..bence herkes burdakı herkes uzamayı hakedıo yurekten ınanıorum.. |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! parca parca yazmak zorunda kaldım cunku net kesılıp duruo yazdıkalrım sılınıodu kusura bakmayın hepınız ıykı varsınız!!!!!!!1 |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Selamlar, ben uzun yıllardır (yaklaşık 5 sene) ara ara kendimi tüm isteklerimin olduğu bir alanda buluyordum. Ancak buna bir türlü anlam veremiyordum, bazen de beni korkutuyordu bu durum. Son yıllarda Secret ve benzeri diğer kitapları okudukça yaşadığım şeylerin bir tesadüf olmadığını bilmeyerek çekim yasasını kullandığımı anladım. Bence bunun en önemli taktiği kendinizi iyi hissetmeniz ve istediğiniz şeye karşı takıntılı olmamanız, zira takıntılı olmak dileğinizin önünde olumsuz enerji oluşturuyor. Sadece kendinizi her zaman iyi hissetmeye bakın ve dileğinize odaklanın yani özgürce isteyin, olumsuz hisler beslemeyerek hissedin. Senaryolar yazın dileğinizle ilgili, kurgulayın, kendinizi o anın içinde hissedin ve bunu beş duyunuzla hissedin. Koku, görme, tat alma, işitsel ve dokunsal olarak tüm benliğinizde hissedin. Sonrasını evrene bırakın. Şaşıracaksınız olanlara http://www.hayatimdegisti.com/forum/...lies/smile.gif Tüm isteklerinizin olması dileğimle.. |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! bı sıtden alıntı cekım yasasıyla ılgılı |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! ben duamı edıorum Allahın ıznıyle ama su derslerdn dolayı baska bısı yok..ama nerdeyse 2 hafta sonra hem dusunce acısından hem bu uzama konusunda cok yol katedıcem ıns..cok sey yapmayı planlıorum buna kısısel gelısım kıtaplarıda dahıl |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! bölümüm agır oldugu ıcın cok fazla bısı yapamıorum bıde okulum bıtıo bu yıl..su 4 yıl ne cektıgımı bı ben bılırım bı ALLh artık guzel bı hayat ıstıorum bıraz kendıme vakıt ayırmak ıstıorum mutlu olucam rtık farklı olucak ıns.... |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:03 AM. |