Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Boy Uzatma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/boy-uzatma/)
-   -   Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/boy-uzatma/621029-boy-uzatma-grubu-18-nisan-2012-baslangic.html)

_jenny_ 04-05-2012 07:27 PM

Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç!

Alıntı:

teresa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823656)
jenyy dırek boy uzatmaya yonelık plates cd sını nerde bulabılırım karın savar selulıt savar dvd 2 felan yazıo..alıpta yanlıs seyı kullnmak ıstemıyoru..yardımcı olursan cok sevınırım..yada baska bılen arkadas varmı..

canım malesef onun cd si yok dediğim gibi haftanın 1 günü uzama günü diye geçiyordu onu arayıp tv8 ebruli plates bölümünden bulucaksın bende buldukça tarihleri paylaşıcam hatta ogün hepimiz aynı tarihi yapalım kim bulursa bu şekilde birlik olup hepimiz uzarız inş.buarada ezgiyağmur snin egzersiz aleti nasıl gidiyor hergün düzenli başaşağı duruyomusun?fadyası olmadımı daha?

_jenny_ 04-05-2012 07:30 PM

Alıntı:

minnettar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823665)
Arkadaşlar;
Satogrowt diye bir üründen bahsediliyor.... Hiç bilgisi olan veya kullanan oldumu acaba?

sakın almayın ben zamanında yaklaşık türk lirasıyla 600 tl vermiştim ancak fos çıkmıştı ve iğrenç bir tadı vardı hatta satıcı beni öylesine inandrmıştıki tık diye vermiştim ozaman o parayı 5-6 sene önceydi.sonrasındada boy uzatıcı kimi ayaklıkları vardı onlardan almıştım ancak ayaklarımı yara yapmaktan başka hiçbir işe yaramamıştı kalsiyum haplar vs kullanmıştım hiçbiri işe yaramamıştı.sakın almayın bu tarz ürünlerden sadece para tuzağı siz inanın sporunuzu yapın duanızı edin gerçekten yeter bence

minnettar 04-05-2012 07:37 PM

Alıntı:

_jenny_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823668)
sakın almayın ben zamanında yaklaşık türk lirasıyla 600 tl vermiştim ancak fos çıkmıştı ve iğrenç bir tadı vardı hatta satıcı beni öylesine inandrmıştıki tık diye vermiştim ozaman o parayı 5-6 sene önceydi.sonrasındada boy uzatıcı kimi ayaklıkları vardı onlardan almıştım ancak ayaklarımı yara yapmaktan başka hiçbir işe yaramamıştı kalsiyum haplar vs kullanmıştım hiçbiri işe yaramamıştı.sakın almayın bu tarz ürünlerden sadece para tuzağı siz inanın sporunuzu yapın duanızı edin gerçekten yeter bence

Çok teşekkür ederim jenny;
Cevabından sonra kendime geldim.... Gel-git yapıyordum inan....
Çok teşekkür ederim arkadaşım, bütün forumları okudum yaa kullanılmamış merak ediliyor ya da birilerinin arkadaşı ablası kullanmış uzamış oda sipariş vermiş falan yada almış ve uzamış... Olumsuzluk neredeyse yokk.... evet inanmak ve gerekenleri yapmak yeterli elbet.... Çokkk sağolasın...

_jenny_ 04-05-2012 08:07 PM

Alıntı:

minnettar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823669)
Çok teşekkür ederim jenny;
Cevabından sonra kendime geldim.... Gel-git yapıyordum inan....
Çok teşekkür ederim arkadaşım, bütün forumları okudum yaa kullanılmamış merak ediliyor ya da birilerinin arkadaşı ablası kullanmış uzamış oda sipariş vermiş falan yada almış ve uzamış... Olumsuzluk neredeyse yokk.... evet inanmak ve gerekenleri yapmak yeterli elbet.... Çokkk sağolasın...

canım yinede etkilemek istemem ama afedersiniz güzel bir kazık yemiştim. o dönem hatta bir arkadaş vardı şikayet etmeyi düşündük ama ne fayda geçen geçmişti sonuçta şikayet etsen kaç yazar satıcıyı bu şekilde korkutmuştuk sadece belki korkarda paraları gönderir diye:)sonrabi baktık bize aynı boy satogrowth göndermişti tabi anladık ozaman tamamen fos olduğunu eğer gerçekten işe yarasaydı ürününün arkasında dururdu ve o kadar pahalı bir şeyi tekrardan göndermezdi olduğu gibi çöpe atmıştım zaten

ezgiyamur 04-05-2012 09:00 PM

Alıntı:

minnettar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823665)
Arkadaşlar;
Satogrowt diye bir üründen bahsediliyor.... Hiç bilgisi olan veya kullanan oldumu acaba?

Canım bu tür ürünler gerçekten işe yarasaydı,isanlar gidip bıçak altına boşu boşuna niye yatsınlar ve o kadar acıyı çeksinler,riske girsinler ki..
TV'de bas bas bağırırlardı boy uzatma ilacı bulundu diye..Medya bu işi çok iyi yapıyor.Ama insan ilacın kendi sayfasındaki yorumları okuyunca gerçek sanıp inanıveriyor!
Başka bir sitede okumuştum;yurt dışında bulunan vitamin ilaçlarını,buraya getirtip ismini değiştirip,boy uzatma ilacı,zayıflama ilacı v.s diyerek milleti kazıklıyorlar diyordu.Üstelik bu tür ilaçların içerisinde l-arginine maddesi bulunuyormuş ve fazla alımında vücutta geri dönülemicek hasarlar bırakıyormuş.Yazın internete fazla alımı,zararları diye,neler çıkacak bakalım!

minnettar 04-05-2012 09:42 PM

Alıntı:

ezgiyamur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823675)
Canım bu tür ürünler gerçekten işe yarasaydı,isanlar gidip bıçak altına boşu boşuna niye yatsınlar ve o kadar acıyı çeksinler,riske girsinler ki..
TV'de bas bas bağırırlardı boy uzatma ilacı bulundu diye..Medya bu işi çok iyi yapıyor.Ama insan ilacın kendi sayfasındaki yorumları okuyunca gerçek sanıp inanıveriyor!
Başka bir sitede okumuştum;yurt dışında bulunan vitamin ilaçlarını,buraya getirtip ismini değiştirip,boy uzatma ilacı,zayıflama ilacı v.s diyerek milleti kazıklıyorlar diyordu.Üstelik bu tür ilaçların içerisinde l-arginine maddesi bulunuyormuş ve fazla alımında vücutta geri dönülemicek hasarlar bırakıyormuş.Yazın internete fazla alımı,zararları diye,neler çıkacak bakalım!

Sağolasın canımcığım, çok haklısın.Aslında ben de düşmezdim bu tarz şeylere ama şu çalışmaları düzene oturtama ma olayı beni daha kolay arayışlara itiverdi bir anda.... Ben bunu nasıl çözeceğim bilemedim ....

_jenny_ 04-05-2012 11:12 PM

arkadaşlar biraz önce yaptığım egzesiz pilates videosu
Pilates 22 Nisan 2011 - Popüler Videolar - tv8 İyi Televizyon

teresa 05-05-2012 10:54 AM

tesekkurler jenyy..o vıdeoyu saklıycam benım suan vaktım yok malesef onu yapıcak ben ıp atlıyorum yarım saat boyunca..ınanırmısınız arkadaslar sabah kalkınca (ben eskıden bole hıssetmezdım)düşcek gıbı oluorum dengede duramıyorum sankı uzamısım gıbı...bu arada gece 15 dakıka esneme hareketlerı yapmaya karar verdım...cıktısını aldım yapıcam...BU IS OLUCAK ARKADASLAR

ezgiyamur 05-05-2012 03:17 PM

Alıntı:

minnettar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823678)
Sağolasın canımcığım, çok haklısın.Aslında ben de düşmezdim bu tarz şeylere ama şu çalışmaları düzene oturtama ma olayı beni daha kolay arayışlara itiverdi bir anda.... Ben bunu nasıl çözeceğim bilemedim ....

Yapmaya karar verdiğin andan itibaren ne olursa olsun bırakmıcaksın cnm.Sonrasında alışıyorsun zaten her gün yapmaya. .

ezgiyamur 05-05-2012 04:01 PM

Arkadaşlar;ilginizi çekebilir;
Pilates boy uzatır mı? - UZMANTV

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:41 AM.