![]() |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Alıntı:
|
|
Cevabından sonra kendime geldim.... Gel-git yapıyordum inan.... Çok teşekkür ederim arkadaşım, bütün forumları okudum yaa kullanılmamış merak ediliyor ya da birilerinin arkadaşı ablası kullanmış uzamış oda sipariş vermiş falan yada almış ve uzamış... Olumsuzluk neredeyse yokk.... evet inanmak ve gerekenleri yapmak yeterli elbet.... Çokkk sağolasın... |
|
TV'de bas bas bağırırlardı boy uzatma ilacı bulundu diye..Medya bu işi çok iyi yapıyor.Ama insan ilacın kendi sayfasındaki yorumları okuyunca gerçek sanıp inanıveriyor! Başka bir sitede okumuştum;yurt dışında bulunan vitamin ilaçlarını,buraya getirtip ismini değiştirip,boy uzatma ilacı,zayıflama ilacı v.s diyerek milleti kazıklıyorlar diyordu.Üstelik bu tür ilaçların içerisinde l-arginine maddesi bulunuyormuş ve fazla alımında vücutta geri dönülemicek hasarlar bırakıyormuş.Yazın internete fazla alımı,zararları diye,neler çıkacak bakalım! |
|
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! arkadaşlar biraz önce yaptığım egzesiz pilates videosu Pilates 22 Nisan 2011 - Popüler Videolar - tv8 İyi Televizyon |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! tesekkurler jenyy..o vıdeoyu saklıycam benım suan vaktım yok malesef onu yapıcak ben ıp atlıyorum yarım saat boyunca..ınanırmısınız arkadaslar sabah kalkınca (ben eskıden bole hıssetmezdım)düşcek gıbı oluorum dengede duramıyorum sankı uzamısım gıbı...bu arada gece 15 dakıka esneme hareketlerı yapmaya karar verdım...cıktısını aldım yapıcam...BU IS OLUCAK ARKADASLAR |
|
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Arkadaşlar;ilginizi çekebilir; Pilates boy uzatır mı? - UZMANTV |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:41 AM. |