Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Boy Uzatma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/boy-uzatma/)
-   -   Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/boy-uzatma/621029-boy-uzatma-grubu-18-nisan-2012-baslangic.html)

pervasız 22-05-2012 10:14 AM

Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç!

arkadaşlar bişey sormak istyorum ben yeni başladım telkin dinlmeye okul bitince de boy uzatma telkini satın almayı düşünüyorum. ama dün mp3 aldım da gece dinleyemiyorum kulağımın üstüne uyuyamadığm için 2 saat sonra kabusla uyandım :) ve uyandığımda 2 kulaklğn da kulağmdan cıktığını gördm cok üzüldm . sizler gece dinlyor musunuz? nasıl yapıyorsnuz :(

geb 22-05-2012 10:47 PM

Alıntı:

ezgiyamur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 824256)
Arkadaşlarım işte sizlere inanmanın ne kadar önemli olduğu ile ilgili bir hikaye..
Beyini inandırarak neleri başarabiliriz bir düşünün!Tek yapmamız gereken İNANMAK!

Friedreich Ataksi hastalığı ve beynin inanma gücü..
Amerika brileşik devletlerinde müebbet hapis cezasına çarptırılmış suçlulardan birisini almışlar devlet kontrolünde.demişler sana bir deney yapacağız sonunda hemen öleceksin;ama karşılığında ailene ömür boyu yetecek külfetli bimiktar para vereceğiz demişler.adam kabul etmiş.ailesine yeteri kadar para verilmiş vs herşey için ön protokol hazırlanmış.
Adama demişler sana yapacağımız deneyi açıklıyalım: gözlerini bağlayacağız, bileklerini keseceğiz ve vücudundaki bütün kanlar bileklerinden boşalacak ve öleceksin demişler.
Adamın gözleri bağlanmış,masaya yatırmışlar,bileklerine bir jilet keskinliği kadar plastik bir cisim sürmüşler ama sonuçta kesilmemiş ve hemen peşinden adamın vücudundançıkacak kanın ısısında ve kanın katılığınca sıvı bir madde dökmüşler bileklerine.adam kolllarım kesildi sanıp ve doğal olarak kan aktı sanıp can çekişerek ölmüş.
yapılan otopsi sonucunda,adamın vücudunda bir dirhem bile kan kalmadığı görülmüş,yani kesilmeden beyin vücuttaki bütün kanları toplamış.
bu durumu hastalığımız yani friedreich ataksisi ile özdeştirdiğimiz zaman geriye pek birşey kalmıyor galiba.
Her hastalıkta,özellikle ve özellikle hastalığımız friedreich ataksisinde ilk önce beynin inanma gücünü kullansak kullanabilsek bence hastalığı bitirmiş oluruz..

Çok güzel bilgiler vermişsin sana katılıyorum ezgiyamur iyiki takımda senin gibi bir üyemiz var :)

ezgiyamur 23-05-2012 01:09 AM

Alıntı:

_jenny_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 824296)
harika bir paylaşım olmuş ezgiyağmurcum sadece inanmamız bile yeter arkadaşlar bu noktada.
bu aralar şöyle birşey düşünüyorum şimdi asıl olan bizim boyumuzu uzunmuş gibi zannedip öyle yaşamak ,olumsuz düşünmeden sade ve sadece inanmak değilmi?
ancak eminimki biçoğunuzada bu oluyordur, bende genelde bu konuda hep olumluyum pilates yapıyorum inanıyorum elimden geldiğince meditasyon,olumlamalar yapıyorum.Ancak gün boyu bunu yaparken ufacık bir olumsuzluk,ufacık bir çekirdek inanç bile tüm yaptığımız emekleri malesef silip atıyor.
vee bence olay burda kopuyor yani bizim amacımız bu çekirdek inançları yok etmek olmalı ve sizinde fikrinizi almak istiyorum bu konuda arkadaşlar hipnozla beynimize bu konuda komut vererek yani bu konuda hiç bir negatif düşünce beynimize girmemesini sağlıyamazmıyız?bu yönde araştırmalar yapmaya ne dersiniz? umarım anlatabilmişimdir ne söylemek istediğimi ve forumu aktifleştirelim artık canlanalım arkadaşlar

Çok güzel düşünmüşsün canım..Madem ki sorunumuz inanmak,İnanmanın gücü ile birşeyleri başarmak!Kendimizi hipnoz ile yeniden programlatabiliriz!
Süpper bir fikir jenny'ciğim..Fakat bazı hipnoz avcılarına dikkat etmemiz gerekiyor.Güvenmediğiniz insanlara kendimizi teslim etmeyelim..
Araştıralım o zaman CanişleriMm!!girlhaha
Yanlız,ben bir doktora bu konuyu daha önce sormuştum.Hipnoz ile boy uzatılabiliyor mu?..uzatılamadığını söylemişti.O bir doktor olarak kendi fikrini söyledi . .
Zaten biz hipnozla boyumuzu uzatmıyacağız ki..!Hipnoz ile boyumuzun uzayacağına kendimizi inandracağız!Burdan sonra da işte İnanmanın Gücü,gerçek olacak !!

Çünkü;beyin neye inanıyorsa onu gerçekleştiriyor.Asıl mesele beyini kandırabilmekte..değil mi!!
Hatta gerekli olan egzersizleri düzenli olarak hipnoz sayesinde yapmaya devam edebiliriz..Süper fikir jenny 956k

ezgiyamur 23-05-2012 01:15 AM

Alıntı:

geb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 824332)
Çok güzel bilgiler vermişsin sana katılıyorum ezgiyamur iyiki takımda senin gibi bir üyemiz var :)

Teşekkür ederim geb.İyiki Varız..İyiki VarsınıZz..ttli3ttli3

minnettar 23-05-2012 09:18 AM

Arkadaşlar;
İşte bilinçaltımızı uzamasına ikna eden ,boy uzatma telkinleri değil mi? Sadece bu telkini dinleyerek ve gün içinde de destekleyerek devam edilebilinir herhalde ,diyorum bennnnn

_jenny_ 23-05-2012 08:06 PM

Alıntı:

ezgiyamur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 824338)
Çok güzel düşünmüşsün canım..Madem ki sorunumuz inanmak,İnanmanın gücü ile birşeyleri başarmak!Kendimizi hipnoz ile yeniden programlatabiliriz!
Süpper bir fikir jenny'ciğim..Fakat bazı hipnoz avcılarına dikkat etmemiz gerekiyor.Güvenmediğiniz insanlara kendimizi teslim etmeyelim..
Araştıralım o zaman CanişleriMm!!girlhaha
Yanlız,ben bir doktora bu konuyu daha önce sormuştum.Hipnoz ile boy uzatılabiliyor mu?..uzatılamadığını söylemişti.O bir doktor olarak kendi fikrini söyledi . .
Zaten biz hipnozla boyumuzu uzatmıyacağız ki..!Hipnoz ile boyumuzun uzayacağına kendimizi inandracağız!Burdan sonra da işte İnanmanın Gücü,gerçek olacak !!
Çünkü;beyin neye inanıyorsa onu gerçekleştiriyor.Asıl mesele beyini kandırabilmekte..değil mi!!
Hatta gerekli olan egzersizleri düzenli olarak hipnoz sayesinde yapmaya devam edebiliriz..Süper fikir jenny 956k

bencede bu konuyla ilgili harekete geçelim derim ben aklıma gelen ilk yöntem hipnoz oldu benim ancak başka yöntemler varsa onlarda paylaşabilirsiniz bu konunun üstüne gidelim arkadaşlar
minnettarcım benim telkine olan inancım bitiyor gibi malesef::(çünkü dediğin etkiyi yaratsaydı neden hala olumsuz düşünceler beynimde dönüyo uzun zamandırda aralıklarlada olsa dinliyorum faydası olur inş tabikide telkinimide bırakmıcam onada devam edicem

ezgiyamur 23-05-2012 09:17 PM

Alıntı:

minnettar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 824341)
Arkadaşlar;
İşte bilinçaltımızı uzamasına ikna eden ,boy uzatma telkinleri değil mi? Sadece bu telkini dinleyerek ve gün içinde de destekleyerek devam edilebilinir herhalde ,diyorum bennnnn

Canım,ben de telkinin işe yarayıp yaramıyacağı konusunda karsızım..
Sonucu daha kesin olan birşey olmalı! Hipnoz fikri hoşuma gitti. .

minnettar 24-05-2012 10:23 AM

Alıntı:

ezgiyamur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 824371)
Canım,ben de telkinin işe yarayıp yaramıyacağı konusunda karsızım..
Sonucu daha kesin olan birşey olmalı! Hipnoz fikri hoşuma gitti. .

Anlıyorum canım ama bu nasıl olacak....
Ben bunu Türkiyede ünlü bir 'hipnozcu diyelim ' istemiştim bundan 1 sene önce... yani bu meditasyon çalışması yerine bana hipnozla bu çalışmayı onun yapmasını istemiştim. Bana açıkçası başta çok olumsuz yaklaştı sonra ben ısrar edince haftada 3-4 günle başlayıp sonbra haftalık 1 seansa düşüreceğiz ve belki aylarca yada senelerce çalışmamız gerekecek yada en fazla senin istediğin kadar yapacağız dedi ... tamam dedim ama her seansı 250 tl ye yapabileceğini söyledi ve kesinlikle indirim yapmadı ....
Yani aslında demek istediğim hipnozda da tek seans yeterli olmuyor anladığım kadarıyla ve bunu yapacak bilir kişi falan... aslında kesin çözüm olabilir...

_jenny_ 24-05-2012 04:52 PM

Alıntı:

minnettar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 824400)
Anlıyorum canım ama bu nasıl olacak....
Ben bunu Türkiyede ünlü bir 'hipnozcu diyelim ' istemiştim bundan 1 sene önce... yani bu meditasyon çalışması yerine bana hipnozla bu çalışmayı onun yapmasını istemiştim. Bana açıkçası başta çok olumsuz yaklaştı sonra ben ısrar edince haftada 3-4 günle başlayıp sonbra haftalık 1 seansa düşüreceğiz ve belki aylarca yada senelerce çalışmamız gerekecek yada en fazla senin istediğin kadar yapacağız dedi ... tamam dedim ama her seansı 250 tl ye yapabileceğini söyledi ve kesinlikle indirim yapmadı ....
Yani aslında demek istediğim hipnozda da tek seans yeterli olmuyor anladığım kadarıyla ve bunu yapacak bilir kişi falan... aslında kesin çözüm olabilir...

canım sen hiç yaptırdınmı peki?biraz bilgi verirmisin
aslında hipnoz aklıma gelen ilk yöntemdi araştırırsak başka yöntemlerde bulabiliriz belki çünkü biz gidipte boyumuzu uzatın demicez sadece bu konudaki olumsuz düşüncelerimizden kurtulmak isticez bu hallolunca zate herşey çorap söküğü gibi gelicek..
kendi adıma sölemek gerekirse bukadar uğraş veriyorum ancak yıllardır bunu kendime takındığı yaptığım için olumsuzluk mutlaka giriyor buna engel olamıyorum sizlerede oluyormu bilemiyorum ama ben kesinlikle buyüzden uzayamıyorum ve beynimi hipnoz yada başka bi yolla buna inandırıca kafaya koydum lütfen birlik olalım ve araştıralım arkadaşlar

minnettar 25-05-2012 09:25 AM

Alıntı:

_jenny_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 824408)
canım sen hiç yaptırdınmı peki?biraz bilgi verirmisin
aslında hipnoz aklıma gelen ilk yöntemdi araştırırsak başka yöntemlerde bulabiliriz belki çünkü biz gidipte boyumuzu uzatın demicez sadece bu konudaki olumsuz düşüncelerimizden kurtulmak isticez bu hallolunca zate herşey çorap söküğü gibi gelicek..
kendi adıma sölemek gerekirse bukadar uğraş veriyorum ancak yıllardır bunu kendime takındığı yaptığım için olumsuzluk mutlaka giriyor buna engel olamıyorum sizlerede oluyormu bilemiyorum ama ben kesinlikle buyüzden uzayamıyorum ve beynimi hipnoz yada başka bi yolla buna inandırıca kafaya koydum lütfen birlik olalım ve araştıralım arkadaşlar

Yoooo yaptırmadım yani yaptıramadım... evet ama hipnozun dışında yaşayan örnekler olabilir yada hikayeler başka ne olabilirki... Çünki uyurken telkin dinliyoruz ve hala şüphe ediyorsak yada istekli olamıyorsak ne olabilir bilemedim ben....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:52 PM.