![]() |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! arkadaşlar bişey sormak istyorum ben yeni başladım telkin dinlmeye okul bitince de boy uzatma telkini satın almayı düşünüyorum. ama dün mp3 aldım da gece dinleyemiyorum kulağımın üstüne uyuyamadığm için 2 saat sonra kabusla uyandım :) ve uyandığımda 2 kulaklğn da kulağmdan cıktığını gördm cok üzüldm . sizler gece dinlyor musunuz? nasıl yapıyorsnuz :( |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Alıntı:
|
Süpper bir fikir jenny'ciğim..Fakat bazı hipnoz avcılarına dikkat etmemiz gerekiyor.Güvenmediğiniz insanlara kendimizi teslim etmeyelim.. Araştıralım o zaman CanişleriMm!!girlhaha Yanlız,ben bir doktora bu konuyu daha önce sormuştum.Hipnoz ile boy uzatılabiliyor mu?..uzatılamadığını söylemişti.O bir doktor olarak kendi fikrini söyledi . . Zaten biz hipnozla boyumuzu uzatmıyacağız ki..!Hipnoz ile boyumuzun uzayacağına kendimizi inandracağız!Burdan sonra da işte İnanmanın Gücü,gerçek olacak !! Çünkü;beyin neye inanıyorsa onu gerçekleştiriyor.Asıl mesele beyini kandırabilmekte..değil mi!! Hatta gerekli olan egzersizleri düzenli olarak hipnoz sayesinde yapmaya devam edebiliriz..Süper fikir jenny 956k |
|
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Arkadaşlar; İşte bilinçaltımızı uzamasına ikna eden ,boy uzatma telkinleri değil mi? Sadece bu telkini dinleyerek ve gün içinde de destekleyerek devam edilebilinir herhalde ,diyorum bennnnn |
minnettarcım benim telkine olan inancım bitiyor gibi malesef::(çünkü dediğin etkiyi yaratsaydı neden hala olumsuz düşünceler beynimde dönüyo uzun zamandırda aralıklarlada olsa dinliyorum faydası olur inş tabikide telkinimide bırakmıcam onada devam edicem |
Sonucu daha kesin olan birşey olmalı! Hipnoz fikri hoşuma gitti. . |
Ben bunu Türkiyede ünlü bir 'hipnozcu diyelim ' istemiştim bundan 1 sene önce... yani bu meditasyon çalışması yerine bana hipnozla bu çalışmayı onun yapmasını istemiştim. Bana açıkçası başta çok olumsuz yaklaştı sonra ben ısrar edince haftada 3-4 günle başlayıp sonbra haftalık 1 seansa düşüreceğiz ve belki aylarca yada senelerce çalışmamız gerekecek yada en fazla senin istediğin kadar yapacağız dedi ... tamam dedim ama her seansı 250 tl ye yapabileceğini söyledi ve kesinlikle indirim yapmadı .... Yani aslında demek istediğim hipnozda da tek seans yeterli olmuyor anladığım kadarıyla ve bunu yapacak bilir kişi falan... aslında kesin çözüm olabilir... |
aslında hipnoz aklıma gelen ilk yöntemdi araştırırsak başka yöntemlerde bulabiliriz belki çünkü biz gidipte boyumuzu uzatın demicez sadece bu konudaki olumsuz düşüncelerimizden kurtulmak isticez bu hallolunca zate herşey çorap söküğü gibi gelicek.. kendi adıma sölemek gerekirse bukadar uğraş veriyorum ancak yıllardır bunu kendime takındığı yaptığım için olumsuzluk mutlaka giriyor buna engel olamıyorum sizlerede oluyormu bilemiyorum ama ben kesinlikle buyüzden uzayamıyorum ve beynimi hipnoz yada başka bi yolla buna inandırıca kafaya koydum lütfen birlik olalım ve araştıralım arkadaşlar |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:52 PM. |