Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Boy Uzatma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/boy-uzatma/)
-   -   Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/boy-uzatma/621029-boy-uzatma-grubu-18-nisan-2012-baslangic.html)

Floor 19-04-2012 09:28 PM

Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç!

Alıntı:

minnettar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823149)
Ben de aynı durumu engelleye bilmek için gözlerimi bir göz kapatıcı yada bir kumaşla veya baş örtüsü ince flar olabilir örtüyorum, tavsiye ederim odaklanma daha iyi oluyor.

Ya bu sorun bende de var. Sabahları yaptığım meditasyon bir işe yaramıyor gibi geliyor. Yani beceremiyorum ve problem nereden kaynaklanıyor anlamıyorum.

ezgiyamur 19-04-2012 09:37 PM

Alıntı:

geb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823168)
dün denedim tekrar botlarıma bağladığım kancalarla astım kendimi, gün içinde bacaklarımda ağrılar oluyor sırtımda ağrıyor umarım işe yarıyordur, bu antrenmanlar sayesinde karın kaslarımda baya bir gelişti sadece bu sebeple bile önerebilirim bu tekniği, bence antrenmanların en mantıklısı ayak bileklerinden kendini asmak tabi yapabiliyorsanız sadece bir süre sonra bileklerim acıyor ipin yaptığı baskıdan dolayı ozaman bırakıyorum, bu arada gece yaptığım meditsayon daha bi verimli oluyor gündüz yaptığım sağlıklı olmadı hiç bir faydası olacağını sanmıyorum sanırım ışıktan dolayı böyle oldu

Kesinlikle katılıyorum,baş aşağı duruş,tüm vücudu tüm eklemleri geriyor ve açıyor. Yanlız ikimiz yapıyoruz bu sitede sanırım.Hadi bakalım,Sonuçlar 2 ay sonra belli olucak..;) 1. Ay bitti sayılır..:)

geb 19-04-2012 10:12 PM

Alıntı:

ezgiyamur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823172)
Kesinlikle katılıyorum,baş aşağı duruş,tüm vücudu tüm eklemleri geriyor ve açıyor. Yanlız ikimiz yapıyoruz bu sitede sanırım.Hadi bakalım,Sonuçlar 2 ay sonra belli olucak..;) 1. Ay bitti sayılır..:)

evet umarım iyi bir gelişme olur ve emeğinin karşılığını alır herkes, gerçekten de sadece 2 miz varız yarasa gibi takılan :DDD

minnettar 20-04-2012 12:48 PM

Alıntı:

geb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823175)
evet umarım iyi bir gelişme olur ve emeğinin karşılığını alır herkes, gerçekten de sadece 2 miz varız yarasa gibi takılan :DDD

Arkadaşlar,
bir fark oluştuğunu hissetmediniz mi henüz?

minnettar 20-04-2012 12:50 PM

Ben dün gece meditasyon yapmadım, zira sabah ki meditasyonda bir kasılma oluştu ğöğüs bölgemde ve kasılmasından korktuğum için gece tekrarlamadım. Ama sabah hafiflemişti ve daha sakin kalmaya çalışarak yaptım çok daha iyiydi.

geb 20-04-2012 01:02 PM

Alıntı:

minnettar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823190)
Arkadaşlar,
bir fark oluştuğunu hissetmediniz mi henüz?

bacaklarımda , sırtımda ve belimde omurga hizasında sürekli ağrılar var bir süredir yani meditasyon yapsamda yapmasamda ağrı hep var sanki kemiklerim uzamaya çalışıyor ama etrafını saran deri buna izin vermiyorda ağrı yapıyor, çok ayakta durursam çok yürürsem diz kapaklarım filan baya ağrımaya başlıyor gün içinde şayet ben bu antrenmanları yapmaya başlayana kadar en ufak ağrı nedir bilmezdim çok spor yapan sağlıklı bir vucudum var yani ağrıların sebebinin bu antrenmanlardan dolayı olduğu kesin bişey daha, çokaz bir süre geçti gelişme görmek birşeylerin farkına varmak için daha çok erken bence sabırlı olmak lazım gelişme çağındaki 12 yaşındaki kardeşimin boyunda bile bukadar kısa süreli değişimler olmuyor ama bu antrenmanlarla uzuyacağıma kesin gözüyle bakıyorum en az 2 cm fark edicektir eminim böyle istikrarlı bir şekilde devam edersem tabiki

minnettar 20-04-2012 01:53 PM

Alıntı:

geb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823192)
bacaklarımda , sırtımda ve belimde omurga hizasında sürekli ağrılar var bir süredir yani meditasyon yapsamda yapmasamda ağrı hep var sanki kemiklerim uzamaya çalışıyor ama etrafını saran deri buna izin vermiyorda ağrı yapıyor, çok ayakta durursam çok yürürsem diz kapaklarım filan baya ağrımaya başlıyor gün içinde şayet ben bu antrenmanları yapmaya başlayana kadar en ufak ağrı nedir bilmezdim çok spor yapan sağlıklı bir vucudum var yani ağrıların sebebinin bu antrenmanlardan dolayı olduğu kesin bişey daha, çokaz bir süre geçti gelişme görmek birşeylerin farkına varmak için daha çok erken bence sabırlı olmak lazım gelişme çağındaki 12 yaşındaki kardeşimin boyunda bile bukadar kısa süreli değişimler olmuyor ama bu antrenmanlarla uzuyacağıma kesin gözüyle bakıyorum en az 2 cm fark edicektir eminim böyle istikrarlı bir şekilde devam edersem tabiki

Ben de inanıyorum, inşALLAH en kısa sürede oluşur.

buzdevri 20-04-2012 03:08 PM

ben sadece meditasyon yapıyorum bacağıma enerjilerimi toplayıp bacaklarıma yolluyorum bacaklarım bir süre sonra tepkiyi verdi bacaklarım irkildi birden

buzdevri 20-04-2012 03:09 PM

ayrıca plates hareketleri yapmayı düşünüyorum 3 santimde bu şekilde uzayabilirim

ezgiyamur 20-04-2012 09:16 PM

Alıntı:

geb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823175)

girlhahaEvet ;inşallah emeğimizin karşılığını alıcaz..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:42 AM.