![]() |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Alıntı:
|
|
Bir de günde kaç dk duruyorsun. . |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! ArkadaşlarıMm!Meditasyona devam ediyoruz..Ediyoruz etmesine ama verimi arttırmak için birşeyler yapalım!Mesela Sabahları hepimiz odaklanamamaktan şikayetçiyiz!Bunun sebebi de uykudan hemen uyanıp da yaptığımız için (ben öyle yapıyorum)olmasın!Ve tabi ki bir diğer etken de ışık! Önce; kalkıp güzelce kahvaltımızı yapalım.Sonra gözlerimizi herhangi birşey ile kapatalım,perdeleri çekmeyi unutmayalım!Müziğimizi de açalım ve başlayalıımm.. Akşamları da daha güzel odaklanabilmek için sakin bir müzik eşliğinde yerde minder üzerine yatıp egzotik aromalı mumlardan filan yakalım {çok rahatlatıcaktır eminim...;)} Tüm Bunları da sabah ve akşam belirli saatlerimiz olsun!Hepbirlikte yapalım!Herkez bu siteyi açsın.. butona birlikte basalım..Ve Başlayalım..!!Ne diyosunuz. . |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Herkez Nerde? |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! bende son 3 gündür meditasyon yaparken uyuyup kalıyorum çok yorgun olduğum için çabuk uykuya geçiyorum yatmadan oturarak yapacağım başka |
Nasıl bir grup bu anlamadım , nerde 12 kişi bilemedim cidden?????????????? |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Ya ben her zaman giremiyorum bilgisayar şifreli. Babamlar her dakika girmeyeyim diye yapıyolar bunu. Okuyorum yazdıklarınızı merak etmeyin. Ben de 2 gündür verimli meditasyon yapamıyorum. EzgiYağmur haklı, sabahları uyanır uyanmaz yapmaya çalıştığım için olmuyor. Kahvaltı edip yapmak güzel fikir. Tütsü falan da yakarım hatta :D Sakin, klasik müzik de iyi gelecektir. Bu ara moralim fena bozuk ve her şeyi saldım sadece meditasyonu değil :( Bu yüzden kendimi toparlamam gerekiyor. |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! arkadaşlar bende katılamadım hiç başlıyamadım hatta çok yoğunum buaralar ama hep takipteyi işleimin yoğunluğu 3-4 güne bitince ve mayıs 1 itibariyle sıkı bir programa giriyorum ve ezgiyağmura kesinlikle katılıyorum ve bende varum fikrine canım |
Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! evt arkadaşlar nerdesiniz ses verin |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:45 AM. |