Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Boy Uzatma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/boy-uzatma/)
-   -   Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/boy-uzatma/621029-boy-uzatma-grubu-18-nisan-2012-baslangic.html)

ezgiyamur 20-04-2012 09:24 PM

Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç!

Alıntı:

geb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823192)
bacaklarımda , sırtımda ve belimde omurga hizasında sürekli ağrılar var bir süredir yani meditasyon yapsamda yapmasamda ağrı hep var sanki kemiklerim uzamaya çalışıyor ama etrafını saran deri buna izin vermiyorda ağrı yapıyor, çok ayakta durursam çok yürürsem diz kapaklarım filan baya ağrımaya başlıyor gün içinde şayet ben bu antrenmanları yapmaya başlayana kadar en ufak ağrı nedir bilmezdim çok spor yapan sağlıklı bir vucudum var yani ağrıların sebebinin bu antrenmanlardan dolayı olduğu kesin bişey daha, çokaz bir süre geçti gelişme görmek birşeylerin farkına varmak için daha çok erken bence sabırlı olmak lazım gelişme çağındaki 12 yaşındaki kardeşimin boyunda bile bukadar kısa süreli değişimler olmuyor ama bu antrenmanlarla uzuyacağıma kesin gözüyle bakıyorum en az 2 cm fark edicektir eminim böyle istikrarlı bir şekilde devam edersem tabiki

Ben bi ara ağrı hissediyordum fakat sürekli değildi ve geçti,artık ağrı filan hissetmiyorum..Değişikliğe gelince kesinlikle ölçmek için daha çok erken..Ama inşallah ölçtüğümüzde mutlu oluruz..İllaki ağrı mı olması gerekiyo yha..Ben birşey hissetmiyorum ki..

geb 20-04-2012 09:40 PM

Alıntı:

ezgiyamur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823211)
Ben bi ara ağrı hissediyordum fakat sürekli değildi ve geçti,artık ağrı filan hissetmiyorum..Değişikliğe gelince kesinlikle ölçmek için daha çok erken..Ama inşallah ölçtüğümüzde mutlu oluruz..İllaki ağrı mı olması gerekiyo yha..Ben birşey hissetmiyorum ki..

sanmıyorum ya hepimizde ağrı olucak diye birşey yok, hepimiz ergenlikten geçtik, hepimizin boyu uzadı ama hepimizin uzaması ağrılı geçmediki, ben bazen cok yürüyorum gün içinde koşturuyorum ayakta duruyorum otobüste filan, yani bunlar uzamaya karşı uygulanan zıt kuvvetler, ters bir etki yapıyor çoğunlukla bunları yaptığım zaman ağrıyor çok ayakta durduğumda ama eskiden yoktu böyle bişey dünyanın yolunu yürürdüm ama hiç kemiklerim ağrımazdı sadece kaslarımın yorgunluğu olurdu biraz, farklı şeyler ayırt edebiliyorum

ezgiyamur 21-04-2012 02:55 PM

Alıntı:

geb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823213)
sanmıyorum ya hepimizde ağrı olucak diye birşey yok, hepimiz ergenlikten geçtik, hepimizin boyu uzadı ama hepimizin uzaması ağrılı geçmediki, ben bazen cok yürüyorum gün içinde koşturuyorum ayakta duruyorum otobüste filan, yani bunlar uzamaya karşı uygulanan zıt kuvvetler, ters bir etki yapıyor çoğunlukla bunları yaptığım zaman ağrıyor çok ayakta durduğumda ama eskiden yoktu böyle bişey dünyanın yolunu yürürdüm ama hiç kemiklerim ağrımazdı sadece kaslarımın yorgunluğu olurdu biraz, farklı şeyler ayırt edebiliyorum

Benim 1. ayım bu gün bitiyor..ttli3 Senin kaç günün kaldı..?
Bir de günde kaç dk duruyorsun. .

ezgiyamur 21-04-2012 03:32 PM

ArkadaşlarıMm!Meditasyona devam ediyoruz..Ediyoruz etmesine ama verimi arttırmak için birşeyler yapalım!Mesela Sabahları hepimiz odaklanamamaktan şikayetçiyiz!Bunun sebebi de uykudan hemen uyanıp da yaptığımız için (ben öyle yapıyorum)olmasın!Ve tabi ki bir diğer etken de ışık!
Önce; kalkıp güzelce kahvaltımızı yapalım.Sonra gözlerimizi herhangi birşey ile kapatalım,perdeleri çekmeyi unutmayalım!Müziğimizi de açalım ve başlayalıımm..
Akşamları da daha güzel odaklanabilmek için sakin bir müzik eşliğinde yerde minder üzerine yatıp egzotik aromalı mumlardan filan yakalım {çok rahatlatıcaktır eminim...;)}
Tüm Bunları da sabah ve akşam belirli saatlerimiz olsun!Hepbirlikte yapalım!Herkez bu siteyi açsın.. butona birlikte basalım..Ve Başlayalım..!!Ne diyosunuz. .

ezgiyamur 23-04-2012 12:19 PM

Herkez Nerde?

buzdevri 23-04-2012 04:54 PM

bende son 3 gündür meditasyon yaparken uyuyup kalıyorum çok yorgun olduğum için çabuk uykuya geçiyorum yatmadan oturarak yapacağım başka

minnettar 23-04-2012 06:54 PM

Alıntı:

ezgiyamur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823282)
Herkez Nerde?

Ben hep burdayım... Baktım kimseler yok, kimse günlük yaşadığı tecrübeleri paylaşmıyor kimse kimseyi motive etmiyor sormuyor cevaplanmıyor....
Nasıl bir grup bu anlamadım , nerde 12 kişi bilemedim cidden??????????????

Floor 23-04-2012 10:04 PM

Ya ben her zaman giremiyorum bilgisayar şifreli. Babamlar her dakika girmeyeyim diye yapıyolar bunu. Okuyorum yazdıklarınızı merak etmeyin. Ben de 2 gündür verimli meditasyon yapamıyorum. EzgiYağmur haklı, sabahları uyanır uyanmaz yapmaya çalıştığım için olmuyor. Kahvaltı edip yapmak güzel fikir. Tütsü falan da yakarım hatta :D Sakin, klasik müzik de iyi gelecektir. Bu ara moralim fena bozuk ve her şeyi saldım sadece meditasyonu değil :( Bu yüzden kendimi toparlamam gerekiyor.

_jenny_ 24-04-2012 09:37 PM

arkadaşlar bende katılamadım hiç başlıyamadım hatta çok yoğunum buaralar ama hep takipteyi işleimin yoğunluğu 3-4 güne bitince ve mayıs 1 itibariyle sıkı bir programa giriyorum ve ezgiyağmura kesinlikle katılıyorum ve bende varum fikrine canım

buzdevri 25-04-2012 01:26 PM

evt arkadaşlar nerdesiniz ses verin

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:45 AM.