Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Boy Uzatma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/boy-uzatma/)
-   -   Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/boy-uzatma/621029-boy-uzatma-grubu-18-nisan-2012-baslangic.html)

ozzzyyy 19-04-2012 11:33 AM

Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç!

Alıntı:

minnettar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823120)
Hoşgeldinnnnnnnnnnnn...
Seninle beraber 11 kişi olduk...........
Sadece sabah ve akşam meditasyon yapıyoruz. Diğer konular kişilerin kendi isteğine bağlı....
Başarılar dilerim...

teşekkürler minnettar benımde kafamda bir şeyler var eğer küçük bi sonuç alırsam sizinle de paylaşıcam inş...

minnettar 19-04-2012 11:37 AM

Alıntı:

geb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823124)
bazen iyi odaklanabiliyorum bacaklarımın ve sırtımın uzadığını, bacaklarımın ileri doğru gittiğini hayal ediyorum ve yediğim bütün besinlerin kalsiyum ve minerallerinin kemiklerimi uzatmak için bacaklarım da yoğunlaştığını düşünüyorum, youtube dan bulduğum bir meditasyon müziğiyle yapıyorum bunları ve akşam yaptığım antrenmanlardan sonra uyumadan hemen önce yatağımdayken yapıyorum, sabahları meditasyon yapmaya başlamadım henüz birazdan ilk sabah meditasyonumuda yapıcam, ama bir sorun var, herşey iyi giderken kendimi alakasız bişey düşünürken buluyorum, biraz odaklanma sorunum var sanırım

Bu odaklanma sorunu çok normal,bende de oluyor.Fark edince hemen tekrar konsantre oluyorum.Seansa başlamadan iyi odaklanmak ve bu seans sonunda bedenimin daha da uzamış olacağını düşünerek başlamak faydalı oluyor.Yani başta kendimi motive ediyorum ve seansı çok uzun tutmamaya çalışıyorum yani kısa ve öz yapmaya çalışıyorum.Kendine iyi gelecek çözümler denemeye çalışman fayda sağlıyor.

minnettar 19-04-2012 11:38 AM

Alıntı:

ozzzyyy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823125)
teşekkürler minnettar benımde kafamda bir şeyler var eğer küçük bi sonuç alırsam sizinle de paylaşıcam inş...

Şimdiden paylaşsan, belki karşılıklı fayda sağlarız.Tabiii sen nasıl istersen

geb 19-04-2012 11:54 AM

Alıntı:

minnettar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823126)
Bu odaklanma sorunu çok normal,bende de oluyor.Fark edince hemen tekrar konsantre oluyorum.Seansa başlamadan iyi odaklanmak ve bu seans sonunda bedenimin daha da uzamış olacağını düşünerek başlamak faydalı oluyor.Yani başta kendimi motive ediyorum ve seansı çok uzun tutmamaya çalışıyorum yani kısa ve öz yapmaya çalışıyorum.Kendine iyi gelecek çözümler denemeye çalışman fayda sağlıyor.

bakalım her gün bir öncekinden daha iyi bir meditasyon yapmaya başlıyorum sanırım beraber çalışarak, zamanla bunun üstesinden gelicez

minnettar 19-04-2012 03:16 PM

Ben de buğün ilk meditasyonumu tamamladım. Henüz eksersizlere başlamadım, önümüzdeki hafta başlamayı düşünüyorum. Evet bacaklarımda faaliyet başladı çokkkkkkk mutluyum.

ezgiyamur 19-04-2012 05:19 PM

Merhaba arkadaşlar.Gündüz ile gece yapılan meditasyonlarda odaklanma gücünüz de fark oluyor mu?Işık!dikkatimi dağıtıyor..

ezgiyamur 19-04-2012 05:35 PM

Alıntı:

geb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823114)
meditasyon yaparken dinlediğiniz müzikler hangileri isim verirseniz bende onlarla denemek istiyorum

Ben müzik dinlemiyordum.Ama meditasyon sırasında daha rahat olabilmek ve daha iyi odaklanabilmek için boy uzatma telkinimi dinlemeye başlıcam..
Egzersizlerin nasıl gidiyor geb?En son botlarla baş aşağı durabilmek için birşey geliştiriyordun.İşe yaradı mı?

minnettar 19-04-2012 06:00 PM

Alıntı:

ezgiyamur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823147)
Merhaba arkadaşlar.Gündüz ile gece yapılan meditasyonlarda odaklanma gücünüz de fark oluyor mu?Işık!dikkatimi dağıtıyor..

Ben de aynı durumu engelleye bilmek için gözlerimi bir göz kapatıcı yada bir kumaşla veya baş örtüsü ince flar olabilir örtüyorum, tavsiye ederim odaklanma daha iyi oluyor.

geb 19-04-2012 09:17 PM

Alıntı:

ezgiyamur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823148)
Ben müzik dinlemiyordum.Ama meditasyon sırasında daha rahat olabilmek ve daha iyi odaklanabilmek için boy uzatma telkinimi dinlemeye başlıcam..
Egzersizlerin nasıl gidiyor geb?En son botlarla baş aşağı durabilmek için birşey geliştiriyordun.İşe yaradı mı?

dün denedim tekrar botlarıma bağladığım kancalarla astım kendimi, gün içinde bacaklarımda ağrılar oluyor sırtımda ağrıyor umarım işe yarıyordur, bu antrenmanlar sayesinde karın kaslarımda baya bir gelişti sadece bu sebeple bile önerebilirim bu tekniği, bence antrenmanların en mantıklısı ayak bileklerinden kendini asmak tabi yapabiliyorsanız sadece bir süre sonra bileklerim acıyor ipin yaptığı baskıdan dolayı ozaman bırakıyorum, bu arada gece yaptığım meditsayon daha bi verimli oluyor gündüz yaptığım sağlıklı olmadı hiç bir faydası olacağını sanmıyorum sanırım ışıktan dolayı böyle oldu

ezgiyamur 19-04-2012 09:18 PM

Alıntı:

minnettar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823149)
Ben de aynı durumu engelleye bilmek için gözlerimi bir göz kapatıcı yada bir kumaşla veya baş örtüsü ince flar olabilir örtüyorum, tavsiye ederim odaklanma daha iyi oluyor.

Doğru söylüyorsun canım;denicem girlhaha

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:34 PM.