![]() |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! cadımmm durr saat ver öyle git :) |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! yarım akşam 23,30 uygunmudur evdeki herkz yatmış olur..ama önce nete girelim helalleşelim öyle :):) |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Çok geç bi saatte yapmazsak annemlerin odasındaki boy aynasında yaparım daha iyi olur ama o zaman tıkırtı olabilir, biraz daha geç saatte yaparsak evde tıkırtı olmaz daha iyi konsantre olabilirim ama minicik aynayı sabitlemem lazımşaşkın aman ne diyorum ben bulurum bişeylergirlhaha yeri neresi olacak şimdi tam olarak? Bir de cidden birbirimizi göremezsek ne olacak?girlhaha |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Alıntı:
|
zeynepcim bana uyar her saat daha geç 12,30 olur mu..bende küçük aynada yapcam iyi odaklanırsak sorun olmaz bence.ben yatağımın tam ortasında yada sandalyede yapmayı düşünüyorum..biz bi çıkalımda evden khkh56 bence ben derim ki siz kastamonuya gelin..şöyle bi gezdireyim sizi..blissyblissyblissygöremezsekde bunu başarmak bile müthiş olur yaaaa heyecan bastısmil56 |
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! tamamdır o zaman yarın akşam saat ortası yapalım :) 00.00 da sandalyede :) yapıyoruz anlaştık dimi...:) ama bi 15 dk önce sitede olalım derim yinede :) |
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! şimdi siz astrale çıkma işini tek başına denemekten korktuğunuz için mi bir grup oluşturmaya karar verdiniz dl78 ayrıca bugüne kadar denenmiş astrale çıkma girişimleri sadece başarısız bi girişim olarak mı kaldı yoksa burada gerçekten astral deneyimini yaşayanlar var mı? |
Acaba demiyim gidip deneyeyim en iyisi. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:44 PM. |