Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/)
-   -   Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/11683-bu-teknik-95-astral-cikis-sagliyor-denendi.html)

esra90 26-01-2010 12:07 AM

Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi !

cadımmm durr saat ver öyle git :)

esra90 26-01-2010 12:09 AM

yarım akşam 23,30 uygunmudur evdeki herkz yatmış olur..ama önce nete girelim helalleşelim öyle :):)

zynp0 26-01-2010 12:10 AM

Çok geç bi saatte yapmazsak annemlerin odasındaki boy aynasında yaparım daha iyi olur ama o zaman tıkırtı olabilir, biraz daha geç saatte yaparsak evde tıkırtı olmaz daha iyi konsantre olabilirim ama minicik aynayı sabitlemem lazımşaşkın aman ne diyorum ben bulurum bişeylergirlhaha yeri neresi olacak şimdi tam olarak? Bir de cidden birbirimizi göremezsek ne olacak?girlhaha

zynp0 26-01-2010 12:15 AM

Alıntı:

esra90 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581281)
yarım akşam 23,30 uygunmudur evdeki herkz yatmış olur..ama önce nete girelim helalleşelim öyle :):)

Ah gitti kaçırdık. Neyse, yarın herkes başlamadan foruma bakmaya gelirse süper olur, gazı alıp başlarızgirlhaha bizde 11buçukta kimse yatmaz ki..Ama ayna açısından iyi olur 23:30, yer neresi olucak? Bir gün de ankarada dost kitabevinde buluşalımgirlhaha

esra90 26-01-2010 12:18 AM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581282)
Çok geç bi saatte yapmazsak annemlerin odasındaki boy aynasında yaparım daha iyi olur ama o zaman tıkırtı olabilir, biraz daha geç saatte yaparsak evde tıkırtı olmaz daha iyi konsantre olabilirim ama minicik aynayı sabitlemem lazımşaşkın aman ne diyorum ben bulurum bişeylergirlhaha yeri neresi olacak şimdi tam olarak? Bir de cidden birbirimizi göremezsek ne olacak?girlhaha

zeynepcim bana uyar her saat daha geç 12,30 olur mu..bende küçük aynada yapcam iyi odaklanırsak sorun olmaz bence.ben yatağımın tam ortasında yada sandalyede yapmayı düşünüyorum..biz bi çıkalımda evden khkh56 bence ben derim ki siz kastamonuya gelin..şöyle bi gezdireyim sizi..blissyblissyblissygöremezsekde bunu başarmak bile müthiş olur yaaaa heyecan bastısmil56

zynp0 26-01-2010 12:23 AM

Alıntı:

esra90 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581285)
zeynepcim bana uyar her saat daha geç 12,30 olur mu..bende küçük aynada yapcam iyi odaklanırsak sorun olmaz bence.ben yatağımın tam ortasında yada sandalyede yapmayı düşünüyorum..biz bi çıkalımda evden khkh56 bence ben derim ki siz kastamonuya gelin..şöyle bi gezdireyim sizi..blissyblissyblissygöremezsekde bunu başarmak bile müthiş olur yaaaa heyecan bastısmil56

Bence de yaa harika bişeycilgin897 Hiç farketmez saat, 12:30 geç olacaksa 11:30 da olabilir. İki türlü de hazırlıklıyımgirlhaha Kastamonu da olur ohh çok güzel olur bence de bi evden çıkalım da her yeri gezerizgirlhahaSandalyede deneyeceğim ben de inatlablissy Ne de olsa 3 kişi bekliyor olacak, uğraşmamız lazımgirlhaha

esra90 26-01-2010 12:31 AM

tamamdır o zaman yarın akşam saat ortası yapalım :) 00.00 da sandalyede :) yapıyoruz anlaştık dimi...:) ama bi 15 dk önce sitede olalım derim yinede :)

zynp0 26-01-2010 12:41 AM

Alıntı:

esra90 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581288)
tamamdır o zaman yarın akşam saat ortası yapalım :) 00.00 da sandalyede :) yapıyoruz anlaştık dimi...:) ama bi 15 dk önce sitede olalım derim yinede :)

Anlaştık956k 23:45te sitedeyiz, 00:00da sandalyedeyizsevincli

teoman_ 26-01-2010 12:46 AM

şimdi siz astrale çıkma işini tek başına denemekten korktuğunuz için mi bir grup oluşturmaya karar verdiniz dl78
ayrıca bugüne kadar denenmiş astrale çıkma girişimleri sadece başarısız bi girişim olarak mı kaldı yoksa burada gerçekten astral deneyimini yaşayanlar var mı?

zynp0 26-01-2010 12:54 AM

Alıntı:

teoman_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581290)
şimdi siz astrale çıkma işini tek başına denemekten korktuğunuz için mi bir grup oluşturmaya karar verdiniz dl78
ayrıca bugüne kadar denenmiş astrale çıkma girişimleri sadece başarısız bi girişim olarak mı kaldı yoksa burada gerçekten astral deneyimini yaşayanlar var mı?

girlhahaBilmem ki biraz öyle oldu galiba, yapabilirsek de astral deneyimi yaşamış kişi sayısında patlama olacak, sizi de beklerizgirlhaha Konu ilk açıldığında yaptığını söyleyenler varmış, mesela cem yardımcı oluyormuş ama artık aktif değiller sanırımsad456 Yarın ilk kez deneyecekler olarak bu gece konsantrasyon çalışmaları mı yapsak acaba...
Acaba demiyim gidip deneyeyim en iyisi.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:44 PM.