Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/)
-   -   Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/11683-bu-teknik-95-astral-cikis-sagliyor-denendi.html)

Elektra 25-01-2010 04:58 PM

Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi !

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580923)
Kız maviş cadı ne şekersin sen ya, bütün enerjimi izmire yönlendircem karşılaşalım da iki muhabbet edelimgirlhaha Esra hadi gel, annemlerin odasındaki kocaman aynayı bile kaptım, bir tek turuncu karton bulma işim kaldıwave44

Sende çok şekersin girlhahaturuncu karton şart değil istediğin herhangi birşey de olur. alnının ortasına birşey yapıştırmak zorunda da değilsin saçlarına bir taç tak ve sadece taca konsantre ol. Önemli olan konsantre olabileceğin bir cisim.

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580924)
Bir şey sorabilir miyim?

Ben yurtta kalıyorum. Odada arkadaşım var. Ve oda dışından sesler geliyor sürekli gece yarısı bile olsa sesler hep var. Ben bunu denemeye kalksam problem olur mu?

Ne tür bir ses anlayamadım ama o sesler konsantreni bozacak tarzdaysa yapacağına adapte olamazsın. Fakat uyarıcılara karşı fazla duyarlı değilsen başarabilirsin.

Alıntı:

esra90 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580929)
deneyemememin iki sebebi var bir boy aynası yok evde...küçük ayna var o olur mu onunlada yolda kalırız khkh56

Küçük ayna da olur önemli olan yüzünde belirlediğin cismi gör tatlım. Yolda kalırsan ben seni gelir alırım girlhaha

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580966)
Ben de aynısını sormuştum maviş cadı dedi ki boy aynası şart değil yüzün görünmesi önemli çünkü teması başınla sağlayacaksın
Direk onun ağzından yazdımgirlhaha Bizde de hep küçük aynalar var bir de annemlerin odasında boy aynası var, onu deneyeceğim.
Küçük ayna yeterli tatlım
cliviaf'ın sorduğu soruyu ben de merak ediyorumdusun2

Cevabı öğrendin mi? y789

zynp0 25-01-2010 11:39 PM

Alıntı:

My Hoshh Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581261)
ya Nilay bırak onları astralle önce biz buluşalım sen bi kat aşağı in ben bi kat yukarı çıkayım ortada buluşalım xD Sonra da karşımızdaki parka gideriz. hee? ne dersin??

khkh56
Zoru deneyin astralle buluşungirlhaha
Hatta yarın gece deneyelim, herkes sizin apartmana gelsin ordan hep beraber parka giderizgirlhaha
Esracım malzemeler tamam mı yarın deneyelim miwave44

esra90 25-01-2010 11:43 PM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581262)
khkh56
Hatta yarın gece deneyelim, herkes sizin apartmana gelsin ordan hep beraber parka giderizgirlhaha

tamamdır canım ayarladım bişeylery789 heyecanlandım bak..yaa ben tırsıyorumkhkh56 ama herşeye rağmen varım diyorummm..happy6

Elektra 25-01-2010 11:47 PM

Alıntı:

My Hoshh Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581261)
ya Nilay bırak onları astralle önce biz buluşalım sen bi kat aşağı in ben bi kat yukarı çıkayım ortada buluşalım xD Sonra da karşımızdaki parka gideriz. hee? ne dersin??

Olmaz onları bırakamam arabaya taş ben bu yola baş koydum.khkh56 Sende katıl süper dörtlü olalımblissy

zynp0 25-01-2010 11:48 PM

Alıntı:

esra90 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581264)
tamamdır canım ayarladım bişeylery789 heyecanlandım bak..yaa ben tırsıyorumkhkh56 ama herşeye rağmen varım diyorummm..happy6

Süpersinnsevincli Tırsmaa çok güzel bişeygirlhaha İzmir diyorum park diyorum ama evin içinde dolanabilsem bile çok sevineceğim ben degirlhaha Umarım evin diğer üyeleri tıkırtı yapmaz da şöyle güzelce konsantre oluruz.

Elektra 25-01-2010 11:50 PM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581262)
khkh56

Yarın deneyelim blissyParka gitmeyelim askeriyeye gidelim benim ortama :D Sizi narlıdere sonunda ki Ege Ordu İstihkama götürcem harika bir manzara tepesi var oraya çıkarıcam. Üst taraf ormanlık gerçi insan veya hayvanlar bize zarar veremez ama inle cinle karşılaşırsak girlhaha
Alıntı:

esra90 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581264)

Korkma korkma sevincli

esra90 25-01-2010 11:57 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581268)
Yarın deneyelim blissyParka gitmeyelim askeriyeye gidelim benim ortama :D Sizi narlıdere sonunda ki Ege Ordu İstihkama götürcem harika bir manzara tepesi var oraya çıkarıcam. Üst taraf ormanlık gerçi insan veya hayvanlar bize zarar veremez ama inle cinle karşılaşırsak girlhaha

Korkma korkma sevincli

evettt varız birimiz hepimiz için hepiimiz astral seyehat için happy6 evet saat verelim tarih belirleyelim arkadaşlar 8977k8908k8908skan67

Elektra 26-01-2010 12:00 AM

Alıntı:

esra90 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581272)
evettt varız birimiz hepimiz için hepiimiz astral seyehat için happy6 evet saat verelim tarih belirleyelim arkadaşlar 8977k8908k8908skan67

Astrale çıkmış olsa bile birimiz seyahati 2 saat sürdürün ve bekleyeceğimiz yerde bekleyelim. Belki birimizin konsantre olması uzun sürer ve gecikir.sevincli Aklıma takılan diğer bir şey de, birbirimizi görebilecek miyiz?girlhaha Çok mantıklı ve daha evvel düşünmediğimiz bir soru değil mi? :D

esra90 26-01-2010 12:04 AM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581273)
Astrale çıkmış olsa bile birimiz seyahati 2 saat sürdürün ve bekleyeceğimiz yerde bekleyelim. Belki birimizin konsantre olması uzun sürer ve gecikir.sevincli Aklıma takılan diğer bir şey de, birbirimizi görebilecek miyiz?girlhaha Çok mantıklı ve daha evvel düşünmediğimiz bir soru değil mi? :D

walla bende şimdi onu düşündüm desem yeridir..tabi sen diyincekhkh56 ya cidden buluşsak gerçekten dehset bişey olur..dertyderty
bi ilk olur mu acabaidea3

Elektra 26-01-2010 12:06 AM

Alıntı:

esra90 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581277)
walla bende şimdi onu düşündüm desem yeridir..tabi sen diyincekhkh56 ya cidden buluşsak gerçekten dehset bişey olur..dertyderty
bi ilk olur mu acabaidea3

İnşallah olur. Yarın astrale çıkabiliriz. Ama şimdi müsadenizle yatıyorum. Sizleri seviyorum. (Zeynep- Esra - Burcu - Nilay) (Astral muhteşem dörtlüsü). İyi geceler....actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:49 AM.