Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/)
-   -   Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/11683-bu-teknik-95-astral-cikis-sagliyor-denendi.html)

blue jaloon 15-01-2010 07:49 PM

Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi !

Alıntı:

esra90 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579440)
kastamonoyu gelin...gelinde sizi misafir edeyim..gezintimizde.. hayal ettim bile :D

inanmiyorum sen kastamonulumusun:))
ben merkezdenim yafff...

titto79 15-01-2010 07:59 PM

slm arkadaşlar
yaw gerçekten denicekmisiniz? ben çok istiorum insanın hayal edebildiği heryere gidebilmesi çok güzel bişe yaa ama çookk korkuom ben :S aynen uzun süre aynada kendime baktıımda ürkünç gelio bana ama alna yapıştırılan kartona odaklanma sanırım bunu biraz kırabilir benim kardeşim sürekli rüyada yaşar bunu yani rüyadadır fakat bunun bi rüya olduğunun bilincindedir ve durumun hoşluğundan olsa gerek bu zamanlarda sürekli bi uyku isteği oluo kendisinde ben bunun istenildiği saat yapılabileceğini biliorum bu yüzden gündüz denicem ama büyük ihtimalle geçişe yakn kararma esnasında tırsıp bırakcam :( çocukluğumdan beri rüyamda uçtuğumu görürüm ve o gün uyanmak istemem :) ama bunu bilerek yapmak çok farklı rüyalar aleminde değilde gerçek zamanda gezinmek istiom kimisi annesine gideceğini sölemiş ya bende sevgilime gidip neler çevirio bakiim bari :P

Elektra 15-01-2010 08:07 PM

Alıntı:

titto79 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579448)
slm arkadaşlar
yaw gerçekten denicekmisiniz? ben çok istiorum insanın hayal edebildiği heryere gidebilmesi çok güzel bişe yaa ama çookk korkuom ben :S aynen uzun süre aynada kendime baktıımda ürkünç gelio bana ama alna yapıştırılan kartona odaklanma sanırım bunu biraz kırabilir benim kardeşim sürekli rüyada yaşar bunu yani rüyadadır fakat bunun bi rüya olduğunun bilincindedir ve durumun hoşluğundan olsa gerek bu zamanlarda sürekli bi uyku isteği oluo kendisinde ben bunun istenildiği saat yapılabileceğini biliorum bu yüzden gündüz denicem ama büyük ihtimalle geçişe yakn kararma esnasında tırsıp bırakcam :( çocukluğumdan beri rüyamda uçtuğumu görürüm ve o gün uyanmak istemem :) ama bunu bilerek yapmak çok farklı rüyalar aleminde değilde gerçek zamanda gezinmek istiom kimisi annesine gideceğini sölemiş ya bende sevgilime gidip neler çevirio bakiim bari :P

Denedik bile :) Yani ben denedim. Riskli bir durum yok. Geri dönme zorluğu da yok. Mesela ben birgün yapıyordum bunu. Konsantre süper, konum değiştirmişim, birden elim kaşınmaya başladı bu da anında bütün herşeyi bozuyor. Heyecanlanmakta aynen öyle. Gündüz de yapabilirsin fark etmez hem mum kullanmana gerek kalmaz. Zaten ben bunu gündüz yapınca daha başarılı sonuç oluyorum. Baktığım cisim, mantram, yani sizin de baktığınız turuncu kartonu daha ayrıntılı gördüğünüz için beyniniz en ince ayrıntısıyla daha iyi konsantre oluyor. ama akşam, gece görüşü azaldığından ayrıntı fazla etkili olmuyor. Ayrıca gündüz bu tekniği uygularken birden bire odanın kararması çok heyecan verici bir duygu tavsiye ederimsevincli Ayrıca sevgilinin yanına gidebilmen için yani konum değiştirebilmen için bu yapacaklarına astral seyahat için gerekli olan bilgilerini eklemelisin. Yani bununla birleştirmelisin bir nevi harmanlama. Birleştiremezsen yaptığın sadece meditasyon olarak kalır çıkış sağlayamazsın...

zynp0 22-01-2010 10:20 PM

Arkadaşlar hep beraber deneyecek miyiz:zpzp:

Elektra 22-01-2010 10:38 PM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580898)
Arkadaşlar hep beraber deneyecek miyiz:zpzp:

Deneriz guzum deneriz sen yeter ki iste. Ama Esra ortalarda yok nerde bu kız?sevincli

zynp0 23-01-2010 12:29 AM

Kız maviş cadı ne şekersin sen ya, bütün enerjimi izmire yönlendircem karşılaşalım da iki muhabbet edelimgirlhaha Esra hadi gel, annemlerin odasındaki kocaman aynayı bile kaptım, bir tek turuncu karton bulma işim kaldıwave44

Neptün 23-01-2010 01:10 AM

Bir şey sorabilir miyim?

Ben yurtta kalıyorum. Odada arkadaşım var. Ve oda dışından sesler geliyor sürekli gece yarısı bile olsa sesler hep var. Ben bunu denemeye kalksam problem olur mu?

esra90 23-01-2010 02:02 AM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580923)
Kız maviş cadı ne şekersin sen ya, bütün enerjimi izmire yönlendircem karşılaşalım da iki muhabbet edelimgirlhaha Esra hadi gel, annemlerin odasındaki kocaman aynayı bile kaptım, bir tek turuncu karton bulma işim kaldıwave44

deneyemememin iki sebebi var bir boy aynası yok evde...küçük ayna var o olur mu onunlada yolda kalırız khkh56

zynp0 23-01-2010 02:36 PM

Alıntı:

esra90 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580929)
deneyemememin iki sebebi var bir boy aynası yok evde...küçük ayna var o olur mu onunlada yolda kalırız khkh56

Ben de aynısını sormuştum maviş cadı dedi ki boy aynası şart değil yüzün görünmesi önemli çünkü teması başınla sağlayacaksın
Direk onun ağzından yazdımgirlhaha Bizde de hep küçük aynalar var bir de annemlerin odasında boy aynası var, onu deneyeceğim.

cliviaf'ın sorduğu soruyu ben de merak ediyorumdusun2

esra90 23-01-2010 02:50 PM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580966)
Ben de aynısını sormuştum maviş cadı dedi ki boy aynası şart değil yüzün görünmesi önemli çünkü teması başınla sağlayacaksın
Direk onun ağzından yazdımgirlhaha Bizde de hep küçük aynalar var bir de annemlerin odasında boy aynası var, onu deneyeceğim.

cliviaf'ın sorduğu soruyu ben de merak ediyorumdusun2

,o zaman çok güzel zeynepcim guitarsevinclismileydancebi karton kaldı onuda buluruz krzm67 deniyo muyuz??? ne zaman deniyoruzhappy6 arkadaşın sorduğu soru hakkında kesin bi bilgi bilmiyorum ama iyi yoğunlaşrsa sesleri duymaz bile bence ama işin ehlinden öğrenmek lazımmusic45

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:19 PM.