![]() |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Uçsak da fena olmazdı hanigirlhaha çok mistik ya bayılıyorum böyle şeylere:zpzp: maviş cadı sen konum değiştirebiliyor musun?Mesela istesen evin içinde başka bir odaya geçebilir misin?dusun2 |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! RESİMDE GÖKYÜZÜNDE SÜZÜLEN BİRİNİN FOTOĞRAFİ VAR YANİ UÇUYO OLMUYOMUSUN YER ÇEKİMİ VAR MI ASTRAL SEYEHATTAkhkh56YADA YÜRÜYEREK Mİ GİDİYOSUN...BEDENİNMİ GİDİYO RUHUN ÇIKIYO DEMİ İKİ AYRI KİŞİ OLUYOSUN OTURAN BEDEN GEZEN RUH DOĞRU ANLAMŞMIYIM |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Onu biliyorum.Bu teknikten bahsetmiştim karanlık ortam mum falan var da onun için. |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! çok ilginç bende deniycem.peki dönmek istediğimizde dönebiliyormuyuz nasıl dönücez?ya kendimizi kaptırırsak gezmeye ne olur |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Alıntı:
|
|
|
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! kizzz mavis sonrada lambalari patlatiyorum diye dert yanarsin bu durum demekki asiri enerji yüklüyor fazlasini elektirik cekiyor olmali ne dersin? |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:33 PM. |