Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/)
-   -   Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/11683-bu-teknik-95-astral-cikis-sagliyor-denendi.html)

zynp0 14-01-2010 06:23 PM

Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi !

Uçsak da fena olmazdı hanigirlhaha çok mistik ya bayılıyorum böyle şeylere:zpzp: maviş cadı sen konum değiştirebiliyor musun?Mesela istesen evin içinde başka bir odaya geçebilir misin?dusun2

esra90 14-01-2010 06:26 PM

RESİMDE GÖKYÜZÜNDE SÜZÜLEN BİRİNİN FOTOĞRAFİ VAR YANİ UÇUYO OLMUYOMUSUN YER ÇEKİMİ VAR MI ASTRAL SEYEHATTAkhkh56YADA YÜRÜYEREK Mİ GİDİYOSUN...BEDENİNMİ GİDİYO RUHUN ÇIKIYO DEMİ İKİ AYRI KİŞİ OLUYOSUN OTURAN BEDEN GEZEN RUH DOĞRU ANLAMŞMIYIM

igav 14-01-2010 06:40 PM

Onu biliyorum.Bu teknikten bahsetmiştim karanlık ortam mum falan var da onun için.

beyaz kebuter 14-01-2010 07:50 PM

çok ilginç bende deniycem.peki dönmek istediğimizde dönebiliyormuyuz nasıl dönücez?ya kendimizi kaptırırsak gezmeye ne olur

Elektra 14-01-2010 08:04 PM

Alıntı:

esra90 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579250)
RESİMDE GÖKYÜZÜNDE SÜZÜLEN BİRİNİN FOTOĞRAFİ VAR YANİ UÇUYO OLMUYOMUSUN YER ÇEKİMİ VAR MI ASTRAL SEYEHATTAkhkh56YADA YÜRÜYEREK Mİ GİDİYOSUN...BEDENİNMİ GİDİYO RUHUN ÇIKIYO DEMİ İKİ AYRI KİŞİ OLUYOSUN OTURAN BEDEN GEZEN RUH DOĞRU ANLAMŞMIYIM

Malesef uçmuyorsun tatlım ama o kadar çok istiyorsan ben seni yüksek bir tepeden aşağı atarım sorun değil girlhaha Sadece beynin konum değiştiriyor. Konum değiştirdiğinde de olanlar kişiden kişiye değişir. Bir arkadaşım bütün gün yaptıklarının gözlerinin önünde canlandığını yaşadıklarını yeniden izlediğini söyler mesela. Benimkisi daha farklı ama sana anlatmıycamgirlhaha

Elektra 14-01-2010 08:05 PM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579248)
Uçsak da fena olmazdı hanigirlhaha çok mistik ya bayılıyorum böyle şeylere:zpzp: maviş cadı sen konum değiştirebiliyor musun?Mesela istesen evin içinde başka bir odaya geçebilir misin?dusun2

Evin içinden başka bir odaya geçtiğim olmadı. Konum değiştiremiyorum ama rüyada ona benzer birşey yaşamıştım.

Elektra 14-01-2010 08:07 PM

Alıntı:

igav Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579255)
Onu biliyorum.Bu teknikten bahsetmiştim karanlık ortam mum falan var da onun için.

Sen bu tekniği uygula gerisi önemli değil. Gündüz bile deneyebilirsin. Hani inançlara göre gece gece aynaya bakılmaz tarzı düşünen varsa aynı tekniği gündüz de deneyebilirsiniz.

Elektra 14-01-2010 08:07 PM

Alıntı:

beyaz kebuter Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579267)
çok ilginç bende deniycem.peki dönmek istediğimizde dönebiliyormuyuz nasıl dönücez?ya kendimizi kaptırırsak gezmeye ne olur

Her daim dönebilirsin, heyecanlanırsan otomatikman dönersin o yüzden heyecanlanma.

blue jaloon 14-01-2010 09:46 PM

kizzz mavis sonrada lambalari patlatiyorum diye dert yanarsin
bu durum demekki asiri enerji yüklüyor
fazlasini elektirik cekiyor olmali ne dersin?

Elektra 14-01-2010 10:01 PM

Alıntı:

bjk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579283)
kizzz mavis sonrada lambalari patlatiyorum diye dert yanarsin
bu durum demekki asiri enerji yüklüyor
fazlasini elektirik cekiyor olmali ne dersin?

Valla haklı olabilirsiniz Kralım. Ama bu meditasyon gibi birşey. Çoğu kişi yapar. Bununla alakası yok ki. Benim ki değişik birşey sağlam lamba varsa geçici olarak sönüyor, bozuk lambalar patlıyor. Daha evvel çok oldu ha bir de tam yanmayan lambanın altına gelince lamba düzgün yanmaya başlıyor girlhaha Çok değişik bir şey. İlerde elektrikçi mi olsam? Komserlikten iyidir valla :D Daha karlı olur girlhaha

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:33 PM.