![]() |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! bende denedim fakat şunu bilmelisiniz ki amaç karanlıkta olması bir mum olması yada alnına turuncu bir karton yapıştırılıp bakılması değil arkadaşlar amaç herhangi bir nesne veya imge belirleyip ona konsantre olmak. bu verilen teknikle alnınızın ortasındaki kartona konsantre oluyorsunuz fakat başka bir şeye de konsantre olabilirsiiniz mesela bir kitap ya da herhangi bir cisim çünkü burada amaç o nesneye adapte olup ondan başka bir şey düşünme fırsatı bırakmayarak beyin dalgalarını değiştirmek burada yazılan yazıya göre odanın kararması ve hiçbirşey görememe. tam olarak vücuttan çıkış sağlamıyor ama bir nevi meditasyon bu yapılan.işte burada kullanılan ve sadece ona konsantre olmamızın gerektiği karton veya herhangi bir eşya meditasyon dilinde mantradır. her meditasyon yapan bir insanın mantrası vardır genellikle zihinsen olarak düşünürler fakat belli bir süre başka hiç bir şey düşünmeden yalnız mantrayı düşünmek zordur bunda zorlananlar bu yüzden burda verildiği gibi gözle görebildiği bir cisme konsantre olmalı. ayrıca gözünüzü cisimden ayırmadığınız sürece kırpabilirsiniz bu sorun değil amaç beynin cisme olan adaptesini yitirmemesidir göz sadece aracıdır. sevgilerle..... |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Bugün denedim ama tam anlamıyla geçiş sağlayamadım.Yüzüm kaybolmaya başladığında sanırım gözlerimi oynaıyorum.Aynaya ne kadar uzak olmamız gerekiyor.Bir de mum aynayla benim aramda mı olsun.Yanda mı oldun? |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Alıntı:
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Ben de çok heveslendim bir gece yapmayı deneyeceğim, karanlık korkum yok ama uzun süre konsantre olabilir miyim bilmiyorumdusun2 |
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Okurken bile heyecanlandımgirlhaha zaten okuduklarıma göre pat diye yapabileceğim bir şey değil önce konsantrasyonun süresini, ya da senin dediğin gibi yoğunluğunu yavaş yavaş arttırmaya odaklanmam lazım sanırımdusun2 teşekkür ederim maviş cadıs456 |
|
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! edison ve ampul ü düşün, ondan sonra sorun ara kendinde actionsmile |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:17 PM. |