Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/)
-   -   Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/11683-bu-teknik-95-astral-cikis-sagliyor-denendi.html)

Elektra 27-01-2010 10:49 PM

Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi !

Alıntı:

SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581634)
Birde ben beyin dalgalarımı biraz daha pasifize etmek için brainwave diye bir şey indirdim bilgisayarıma.

Zaten aynada alnına koyduğun cisme bakarak beyin dalgalarını pasifize ediceksin. Ekstra birşey yapmana gerek yok. Beynin konum değiştirince görüntü gidiyor zaten hiç birşey göremiyorsun gözün açık olsa da olmasa da. Gözünü kırpsanda kırpmasan da. Bu konumdayken de astale çıkma taktiklerini birleştirdiğin an ruhunu bedenine bakarken buluyorsun. Biraz ürkütücü ama güzelsevincli

SeLeNaS 27-01-2010 10:53 PM

Ekstra bir takdik gerektiriyormu Mavi.cadı ?? Yani o moda geçince direk olarak o ışıkdan içeri vakumlanıyoruz sanıyordum ??

zynp0 27-01-2010 10:57 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581631)
Dün gece astral seyahat yaptıktan sonra uyudum. Ve sabaha kadar rüya gördüm. Sanki hepsi gerçekti ve en önemlisi de rüyam istemsiz değildi. Onları ben isteyerek görüyordum. Görmek istediğim arkadaşlarımı rüyama katıyordum diğer kişiler kendiliğinden geliyordu. Bu akşamda astral seyahat yapıcam bakalım yine rüyalarım artıcak mı?

Oley ben de deniycem bu gece tüm astralsal pozitif enerjilerimi yolliycam sanagirlhahaBenim de rüyalarım değişti sanki, dünkü rüyam küçüklüğümden bugüne kadar sevmediğim ve istemediğim şeylerin bir listesi gibiydi. Hepsini yapmak zorunda bırakıldığımı ama hiçbirini yapmadığımı gördüm.

Alıntı:

SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581634)
Ya harikasın zynp0 ,sen zaten korkunu aşmışsın.Sende astrale çıkma heyecanı korkundan ağır basıyor,bendeyse sanırım okuduklarımdan sonra tam tersi oldu.Hiç birini okumadan deneseydim sanırım bu kadar tedirgin olmıcaktım.
Ben gözlerimi kapatarak konsantre olabileceğimi sanmıyorum karanlıkda..Birde ben beyin dalgalarımı biraz daha pasifize etmek için brainwave diye bir şey indirdim bilgisayarıma.
Amannn iyileşelim derken ben iyice karışcam ya merakımdan..Allah iyi etsin sonumu :D)))))

Selenas asıl sen harikasın astral hakkında her bilgiyi öğrenmek istiyorsun aslında çok güzel bir şey ama tedirgin etmiş seni, ben hep kötü yorumları atlayarak okudumgirlhaha Allah sonumuzu iyi eder yeter ki sen iste f678h

Elektra 27-01-2010 11:00 PM

Alıntı:

SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581638)
Ekstra bir takdik gerektiriyormu Mavi.cadı ?? Yani o moda geçince direk olarak o ışıkdan içeri vakumlanıyoruz sanıyordum ??

Valla canım bende ne ışık ne de kapı çıkıyor. Ki zaten öyle bir şey olmaması lazım. Beynin konum değiştirdikten sonra bilincin hala yerinde oluyor bu yüzden yapacağın şey hemen astral seyahat taktikleriyle astrale çıkışı sağlamak olucak. Atakan Bey'in yazısını okudun mu bilmiyorum? Çıkış için iyi taktikleri var. Okumanızı tavsiye ederim...

SeLeNaS 27-01-2010 11:06 PM

zynp0 canım ben birazda psikolojimi toparlamak kendime olan inancımı tazelemek için araştırma yaparken buldum bu siteyi...Önceliğim bu olduğu için bunu olumsuz etkileyecek herşeyi iyice araştırma yapmadan denemek istemiyorum.O yüzden didikle didikleye araştırdım konuyu.Sanırım denicem,aslında kendimi güven kaybıba sebep olan insana adresini (bilmesem de:)bu yöntemle gidip birşeyler fısıldamak ve vicdanına çomak sokmak istiyorum.Bunun için bile değer sanırım :))

SeLeNaS 27-01-2010 11:12 PM

Okumadım mavi.cadı cık...Hangi başlık latında yazıları yönlendirebilirmisin beni ??

Elektra 27-01-2010 11:16 PM

Alıntı:

SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581647)
Okumadım mavi.cadı cık...Hangi başlık latında yazıları yönlendirebilirmisin beni ??

Bu link canım. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...eknikleri.html

SeLeNaS 27-01-2010 11:18 PM

Ya harikasınız...Evde arkdaşlarımla sohbet ediyor gibiyim...Teşekkür ederim....

Elektra 27-01-2010 11:22 PM

Alıntı:

SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581649)
Ya harikasınız...Evde arkdaşlarımla sohbet ediyor gibiyim...Teşekkür ederim....

Bizlerde senin arkadaşınız. Ne demek? Ne sorunun varsa neyi öğrenmek istiyorsan bizlere ve bana sorabilirsin canımactionsmile

SeLeNaS 27-01-2010 11:27 PM

Evet haklısın maviş.cadı,arkdaş olmak için somutlaştırmak gerekmez...Üstelik bu kadar soyut paylaşımlar yaşarken ...Teşekkür ederim ;)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:42 PM.