![]() |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Alıntı:
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Ekstra bir takdik gerektiriyormu Mavi.cadı ?? Yani o moda geçince direk olarak o ışıkdan içeri vakumlanıyoruz sanıyordum ?? |
Alıntı:
|
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! zynp0 canım ben birazda psikolojimi toparlamak kendime olan inancımı tazelemek için araştırma yaparken buldum bu siteyi...Önceliğim bu olduğu için bunu olumsuz etkileyecek herşeyi iyice araştırma yapmadan denemek istemiyorum.O yüzden didikle didikleye araştırdım konuyu.Sanırım denicem,aslında kendimi güven kaybıba sebep olan insana adresini (bilmesem de:)bu yöntemle gidip birşeyler fısıldamak ve vicdanına çomak sokmak istiyorum.Bunun için bile değer sanırım :)) |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Okumadım mavi.cadı cık...Hangi başlık latında yazıları yönlendirebilirmisin beni ?? |
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Ya harikasınız...Evde arkdaşlarımla sohbet ediyor gibiyim...Teşekkür ederim.... |
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Evet haklısın maviş.cadı,arkdaş olmak için somutlaştırmak gerekmez...Üstelik bu kadar soyut paylaşımlar yaşarken ...Teşekkür ederim ;) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:42 PM. |