Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/)
-   -   Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/11683-bu-teknik-95-astral-cikis-sagliyor-denendi.html)

Elektra 26-01-2010 07:52 PM

Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi !

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581386)
girlhaha Esrayla Burcu hemencecik yapsalar bari, benim gözler inattgirlhaha Şimdi saat 6dan 7ye kadar denedim, kafam çatlıyorr resmen kafam kazan gibi oldu zonklamaları ve ağırlığı anlatamam. Kalp atışlarımı kontrol etmeye başladım ama titreme ve sıcak basması sinir etti beni. Boy aynasıyla çok güzel oldu ama mumu aynayla kendi arama koyamadım sol tarafa koydum bi garip oldu. İlk yapışımda gözümü kırpmiycam diye inat ettim yaşlar boşandı, şimdi kırpsam da aynı noktaya baktığımda bir bozulma olmuyor ama karton için çapın 4 cm olması iyi mi değil mi bilemedim kartonun bir sağ ucuna bir sol ucuna baktığım zaman başa dönüyorum, kocaman şey, dikkatim dağıldı kartonda da aynı noktaya bakmak lazım sürekli. Gece yaparken kartonun ortasına nokta koyup deniycem, bakalım daha neler olacakgirlhaha

Harika harika 956k Astral çıkışta sıcak basması oluyor dediğin gibi uğuldama ve zonklama da. Bende de oluyor. Gayret gülüm bu akşam buluşçeeez inşallahblissy

Elektra 26-01-2010 07:53 PM

Alıntı:

igav Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581387)
Valla ben de beceremedim daha?%5 lik kısımda dolaşıp duruyorum sanrım.

Yaparsın. Biraz gayret et. actionsmile

zynp0 27-01-2010 12:03 AM

Alıntı:

igav Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581387)
Valla ben de beceremedim daha?%5 lik kısımda dolaşıp duruyorum sanrım.

Bana da zaman zaman %5lik kısımdaymışım gibi geliyorgirlhaha Ama cidden gayret etmeliyiz, uğraştıkça olacak. Her seferinde daha iyi konsantre olacağız.
Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581397)
Harika harika 956k Astral çıkışta sıcak basması oluyor dediğin gibi uğuldama ve zonklama da. Bende de oluyor. Gayret gülüm bu akşam buluşçeeez inşallahblissy

Ayy yaşasın moralim düzeldi hadi ben başlıyorum yinegirlhaha Esra where are you my deary789

Elektra 27-01-2010 02:09 PM

Hani astrale çıkıcaktık nerdeydiniz dün??sevincli

SeLeNaS 27-01-2010 02:54 PM

Ya bende çok merak ettim denemk istiyorum ama başka varlıklarla karşılaşma olayı ve bazı arkadaşların korkunç sesler duyduğunu söylemesi ürpertti beni.Ayrıca bunu yapmanın bir amacı varmı ? Yani eğer astral seyahat ruhsal olarak bir katkı sağlıyorsa o zaman dah cesur olabileceğim gibi geliyor aksi halde sanki durduk yere başını derde sokacakmışım gibi hissediyorum.

Elektra 27-01-2010 03:40 PM

Alıntı:

SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581561)
Ya bende çok merak ettim denemk istiyorum ama başka varlıklarla karşılaşma olayı ve bazı arkadaşların korkunç sesler duyduğunu söylemesi ürpertti beni.Ayrıca bunu yapmanın bir amacı varmı ? Yani eğer astral seyahat ruhsal olarak bir katkı sağlıyorsa o zaman dah cesur olabileceğim gibi geliyor aksi halde sanki durduk yere başını derde sokacakmışım gibi hissediyorum.

Astral seyahatin bir sürü ayrıcalığı var. Bunun yanında herhangi bir ruhsal katkı aramıyoruz biz. Ayrıca korkacaksanız yapmamanızı tavsiye ederim.

SeLeNaS 27-01-2010 08:11 PM

Merhaba Maviş cadı,bende bu ayrıcalıkları bilmek istiyorum işde...Korkularımdan daha ağır basacak sebepler varsa sanırım mutlaka denerim.Ama anladığım kadarıyla mekan değiştirmek için daha farklı bilgilere sahip olmak gerekiyor...Ayrıca geçmişde ben bu tarz bi olay yaşadığımı buradaki yazıları okudukdan sonra anladım.Ama o zaman ben bedenimden ayrılmamak için çok karşı koymuştum...

Elektra 27-01-2010 08:22 PM

Alıntı:

SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581599)
Merhaba Maviş cadı,bende bu ayrıcalıkları bilmek istiyorum işde...Korkularımdan daha ağır basacak sebepler varsa sanırım mutlaka denerim.Ama anladığım kadarıyla mekan değiştirmek için daha farklı bilgilere sahip olmak gerekiyor...Ayrıca geçmişde ben bu tarz bi olay yaşadığımı buradaki yazıları okudukdan sonra anladım.Ama o zaman ben bedenimden ayrılmamak için çok karşı koymuştum...

Bak tatlım astral seyahatle birisinin yanına gitmek, ya da gitmek isteyipte gidemediğin yerlere bu sayade gidebilmek büyük bir ayrıcalık bence. Sırf bu bile astral seyahat yapmak için muhteşem bir neden. Daha bir sürü nedenler var ki, onları da düşündükçe sen bul istersen...actionsmile

zynp0 27-01-2010 09:57 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581552)
Hani astrale çıkıcaktık nerdeydiniz dün??sevincli

Evet ya nerdeydinizhih33 Başlamadan buraya gelcektik aynı anda başliycaktık hani, işiniz çıkmıştır belki diye 12buçuğa kadar bekledim burda ama ne gelen vardı ne gidendlckrn Hele Esra gelmeyeli yıllar oldu hih33 Son mesajımı yazıp kendim uğraştım ben de ama gün içinde 3 kere deneyince bitap düştümgirlhaha Bir de gözlerim çok yoruldu, yatarak ve gözleri kapatarak yapılan yöntemi deneyeceğim çoğunlukla. Bu işi bırakmak yok her gün alıştırma yapıcam. Sen naptın Nilay çıkabildin mirt67

SeLeNaS 27-01-2010 10:09 PM

Evet bunlar benide heyecanlandırıyor açıkçası... Bu sitenin uzantısı olan bir başka sitede bu konuyla ilgili bir makale okudum.Eşikde bekleyenler başlıklı..Korkularımızla karşı karşıya gelebiliyormuşuz üstelik reel hayata dönüldüğünde dahi bu korkular bizi bırakmıyormuş üstelik büyüyerek..Mesela bir örümcekden korkuyorsanız..Sanırım ben bu tür bir durumla baş edecek güçde hissetmiyorum kendimi.Önce bu telkinlerle kendimdeki sorunları çözüp içimdeki korkuları yenmeliyim.Belki o zaman denemek harika olur..Teşekkür ederim ilgine mavi.cadı cım ;)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:56 PM.