Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/)
-   -   Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/11683-bu-teknik-95-astral-cikis-sagliyor-denendi.html)

Elektra 26-01-2010 10:49 AM

Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi !

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581289)
Anlaştık956k 23:45te sitedeyiz, 00:00da sandalyedeyizsevincli

Tamam dediğiniz gibi olsun y789 Ama ben daha erken siteye gelirim ona göre.blissy

Elektra 26-01-2010 10:53 AM

Alıntı:

teoman_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581290)
şimdi siz astrale çıkma işini tek başına denemekten korktuğunuz için mi bir grup oluşturmaya karar verdiniz dl78
ayrıca bugüne kadar denenmiş astrale çıkma girişimleri sadece başarısız bi girişim olarak mı kaldı yoksa burada gerçekten astral deneyimini yaşayanlar var mı?

10 yaşımda istemsiz astral yaşamıştım. İlkokul öğrencisiydim. Gece okuluma kadar gitmiş sonra merdivenleri kullanmadan apartmandan yukarı çıkmış evin balkonundan yatağıma girmiştim. kollarımı yukarı kaldırınca uçabiliyordum biraz değişikti ama heyecanlıydı. Biraz üşümüştüm de uyandığımda sıcak yatağımda olmama rağmen her yerim soğuktu. Bir daha bunu yapamadım. İnşallah bu akşam 4 ümüz yapabiliriz.956k

teoman_ 26-01-2010 10:56 AM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581291)
girlhaha Konu ilk açıldığında yaptığını söyleyenler varmış, mesela cem yardımcı oluyormuş ama artık aktif değiller sanırımsad456 Yarın ilk kez deneyecekler olarak bu gece konsantrasyon çalışmaları mı yapsak acaba...
Acaba demiyim gidip deneyeyim en iyisi.

astrale çıkıp bir daha inememişlerdir krz56
iyi denemeler sizlere... eğer çıkan olursa nasıl bir his olduğunu yazsın bizler de bilgilenelim...

teoman_ 26-01-2010 11:03 AM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581314)
10 yaşımda istemsiz astral yaşamıştım. İlkokul öğrencisiydim. Gece okuluma kadar gitmiş sonra merdivenleri kullanmadan apartmandan yukarı çıkmış evin balkonundan yatağıma girmiştim. kollarımı yukarı kaldırınca uçabiliyordum biraz değişikti ama heyecanlıydı. Biraz üşümüştüm de uyandığımda sıcak yatağımda olmama rağmen her yerim soğuktu. Bir daha bunu yapamadım. İnşallah bu akşam 4 ümüz yapabiliriz.956k

bu nasıl oldu ki ve bugüne kadar tekrar neden olmadı?

Elektra 26-01-2010 11:04 AM

Alıntı:

teoman_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581315)
astrale çıkıp bir daha inememişlerdir krz56
iyi denemeler sizlere... eğer çıkan olursa nasıl bir his olduğunu yazsın bizler de bilgilenelim...

Korkutmasana kızları :D Yok kızlar yok bakmayın siz ona. Gelin siz çıkalım şu astrale. Ben deneyimlemiştim. Üstelik yer çekimine aykırılık çok hoş bir duygu. İstediğin yere uçabildiğin gibi boşlukta sabit kalmak mükemmel birşey. Hiç bir yerde bir baskı yok. Düşme korkusu da yok. Yaşamak istemez misiniz bu duyguyu?sevincli

Elektra 26-01-2010 11:06 AM

Alıntı:

teoman_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581317)
bu nasıl oldu ki ve bugüne kadar tekrar neden olmadı?

Bu istemsiz olmuştu Teoman'cım. Şimdi aynısını nasıl yapabilirim bilmiyorum :/ Bu teknikle Atakan Bey'in astrale çıkma tekniklerini meditasyonik konumdayken birleştirip astrale çıkmayı sağlıycam. Çıkarsam bizimkilerle buluşucam sonrası Allah kerim.y789

zynp0 26-01-2010 04:34 PM

Ben dün gece herkes yatınca ışıklar açıkken küçük bir aynayla denedim, ilkinde dikkatlice konsantre oldum gözüm karardı rüzgar sesleri gelmeye başladı heyecanlandım batırdımsad456 kalp atışlarım çok kısa sürede çok hızlandı bir de rüzgar sesi her konsantre oluşumda gelmeye başladı, ilginçti. Yüzümün şekli şemali de bir garip oluyor aa yüzüm ne oldu diye saf saf gözümü çevirince de konsanstrasyon tuzla buz:D Sonra da zaten üst kattakinin gürültüsünden konsantre olamadım, en güzeli ilk denediğimdi, sonra iki kere daha konsantre oldum ama heyecanlanmamam lazım. Sonuncusunda kendime telkin vermeye çalıştım başarıcam astral seyahat yapıcam diye, heyecanlananlar öyle yapsın iyi geliyor. Birkaç kere daha deneyeceğim bugün. Sonra da karanlıkta956k

Elektra 26-01-2010 06:36 PM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581359)
Ben dün gece herkes yatınca ışıklar açıkken küçük bir aynayla denedim, ilkinde dikkatlice konsantre oldum gözüm karardı rüzgar sesleri gelmeye başladı heyecanlandım batırdımsad456 kalp atışlarım çok kısa sürede çok hızlandı bir de rüzgar sesi her konsantre oluşumda gelmeye başladı, ilginçti. Yüzümün şekli şemali de bir garip oluyor aa yüzüm ne oldu diye saf saf gözümü çevirince de konsanstrasyon tuzla buz:D Sonra da zaten üst kattakinin gürültüsünden konsantre olamadım, en güzeli ilk denediğimdi, sonra iki kere daha konsantre oldum ama heyecanlanmamam lazım. Sonuncusunda kendime telkin vermeye çalıştım başarıcam astral seyahat yapıcam diye, heyecanlananlar öyle yapsın iyi geliyor. Birkaç kere daha deneyeceğim bugün. Sonra da karanlıkta956k

Tatlım sen saat 11 de başla 12'ye kadar ancak Esra'da öyle ve Burcu'da. Buluşacağımız yerde de fazla bekletmeyin beni hava soğuk girlhaha

zynp0 26-01-2010 07:05 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581383)
Tatlım sen saat 11 de başla 12'ye kadar ancak Esra'da öyle ve Burcu'da. Buluşacağımız yerde de fazla bekletmeyin beni hava soğuk girlhaha

girlhaha Esrayla Burcu hemencecik yapsalar bari, benim gözler inattgirlhaha Şimdi saat 6dan 7ye kadar denedim, kafam çatlıyorr resmen kafam kazan gibi oldu zonklamaları ve ağırlığı anlatamam. Kalp atışlarımı kontrol etmeye başladım ama titreme ve sıcak basması sinir etti beni. Boy aynasıyla çok güzel oldu ama mumu aynayla kendi arama koyamadım sol tarafa koydum bi garip oldu. İlk yapışımda gözümü kırpmiycam diye inat ettim yaşlar boşandı, şimdi kırpsam da aynı noktaya baktığımda bir bozulma olmuyor ama karton için çapın 4 cm olması iyi mi değil mi bilemedim kartonun bir sağ ucuna bir sol ucuna baktığım zaman başa dönüyorum, kocaman şey, dikkatim dağıldı kartonda da aynı noktaya bakmak lazım sürekli. Gece yaparken kartonun ortasına nokta koyup deniycem, bakalım daha neler olacakgirlhaha

igav 26-01-2010 07:16 PM

Valla ben de beceremedim daha?%5 lik kısımda dolaşıp duruyorum sanrım.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:42 PM.