![]() |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Ben de çok istiyorum yapmak ama açıkçası çok da düzenli olmadı.Artık olmadı maviş cadının süpürgesine binip kaçak yolcu olarak çıkacağım.idea3 |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Alıntı:
|
|
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! selam benide götürürmüsünüz?actionsmile |
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! bence bu teknik çok abartılı ve kimsenin deneyeceğini sanmıyorum. Herkes başarılı olamaz bence herkesin kendi bi tekniği bulması lazım her beyin farklılık gösterir :) mesela ben sadece gözümü kapattığımda yattığım yerden bedenimin yükseldiğini görüyorum ve 10 dk sonra ayrışmayı gerçekleştiriyorum.. |
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! ben malzemesel olarak abartılı demiştim. Yeni yapıcak bir kişi bu kadar fazla şeyi denemez diye düşündüm. Benim tekniğim bana göre basit. herkesin kendine göre basit bir tekniği vardır tabiiki. saygılıyım güzel bi paylaşım yanlış anlaşılmasın 956k Alıntı:
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Aynayla Uygulama Yapmayın Benden Tavsiye |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:00 AM. |