Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/)
-   -   Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/11683-bu-teknik-95-astral-cikis-sagliyor-denendi.html)

igav 31-01-2010 07:45 PM

Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi !

Ben de çok istiyorum yapmak ama açıkçası çok da düzenli olmadı.Artık olmadı maviş cadının süpürgesine binip kaçak yolcu olarak çıkacağım.idea3

Elektra 02-02-2010 10:39 AM

Alıntı:

igav Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582161)
Ben de çok istiyorum yapmak ama açıkçası çok da düzenli olmadı.Artık olmadı maviş cadının süpürgesine binip kaçak yolcu olarak çıkacağım.idea3

Sevgili İgav ben astrale çıkmıyorum ki. En son ki denemem de çıkıcaktım ama vazgeçtim. Çünkü çıkarsam bunu her akşam yapacağımı biliyor istediğim bir yere her akşam gidebileceğim ve orada bütün gecemi geçireceğimi bildiğim için vazgeçiyorum. Normal uyku süresi bile bana yetmiyor uyumam gerek. İnşallah yazın yapıcam...sevincli

Elektra 05-02-2010 10:43 AM

Alıntı:

My Hoshh Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582975)
Astrale çıkarsan ilk iş olarak ne beni ne onu önce İlker Başbuğu ziyaret edersin demi? aa sonra da Yaşar Büyükanıt demi? hıhhh

Ya zaten yanımda değil misin allasen niye geliyim sana? Bıktım senden khkh56 Bilemedin canım önce ona. Sonra komutanlarımın yanlarına :D

Elektra 05-02-2010 10:49 AM

Alıntı:

My Hoshh Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582979)
Bana bi tane mantra söylesene

Zihinden yapçaksan basit ayrıntısız bir mantra bul, görselse odanın tavanındaki büyük yıldıza konsantre ol hem astral çıkış uzanarak daha kolay.

geçiş 05-02-2010 05:06 PM

selam benide götürürmüsünüz?actionsmile

Elektra 05-02-2010 06:19 PM

Alıntı:

geçiş Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583029)
selam benide götürürmüsünüz?actionsmile

Tabiki de actionsmile

daLqa 09-02-2010 04:24 PM

bence bu teknik çok abartılı ve kimsenin deneyeceğini sanmıyorum. Herkes başarılı olamaz bence herkesin kendi bi tekniği bulması lazım her beyin farklılık gösterir :) mesela ben sadece gözümü kapattığımda yattığım yerden bedenimin yükseldiğini görüyorum ve 10 dk sonra ayrışmayı gerçekleştiriyorum..

Elektra 09-02-2010 05:14 PM

Alıntı:

daLqa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583768)
bence bu teknik çok abartılı ve kimsenin deneyeceğini sanmıyorum. Herkes başarılı olamaz bence herkesin kendi bi tekniği bulması lazım her beyin farklılık gösterir :) mesela ben sadece gözümü kapattığımda yattığım yerden bedenimin yükseldiğini görüyorum ve 10 dk sonra ayrışmayı gerçekleştiriyorum..

Hiç abartılı değil çok sade ve okuyan herkes çoğunlukla deniyor. Bende deneyenlerdenim. Biz maddesel imgelemeyle çıkışı basitleştiriyoruz asıl senin tekniğin daha zor ilk defa yapmak isteyenler yapamaz. Herkesin beyni bir değil ne de olsa değil mi?

daLqa 09-02-2010 05:42 PM

ben malzemesel olarak abartılı demiştim. Yeni yapıcak bir kişi bu kadar fazla şeyi denemez diye düşündüm. Benim tekniğim bana göre basit. herkesin kendine göre basit bir tekniği vardır tabiiki. saygılıyım güzel bi paylaşım yanlış anlaşılmasın 956k
Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583782)
Hiç abartılı değil çok sade ve okuyan herkes çoğunlukla deniyor. Bende deneyenlerdenim. Biz maddesel imgelemeyle çıkışı basitleştiriyoruz asıl senin tekniğin daha zor ilk defa yapmak isteyenler yapamaz. Herkesin beyni bir değil ne de olsa değil mi?

ben3 07-07-2010 03:05 AM

Aynayla Uygulama Yapmayın Benden Tavsiye

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:00 AM.