![]() |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! arkadaşalr ben bunu denedim ilk 10 sanıyede heryer kapkaranlık oluyor ama gözlermi kırpmadan olmuyor ben bunu kartonsuzda denedım aynı şey oldu yanı ilk 10 sanıyede siman tamamen kayboluyor ama hemen gözlerini kırpıyorsun kısacası gözünü kırpmadan yapmam çok zor... |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! actionsmilebu siteye üye olmadan bi kaç ay önce bu tekniğe başka bi sitede rastladım çok ilgimi çekti,bütün malzemeleri hazırlayıp uygulamaya koyuldum; sonuç mu? tabiiki başarısız daha doğrusu herşey tam anlatılan gibi oluyo da seyahate çıkma kısmında bi aksaklık oluyorgirlhaha..bunu bu gece tekrarlıyayım ben,var bunda bir hayır yine karşıma çıktığına göre..dusun2 |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! bir yapmadım gitti ya :) |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Alıntı:
BEnim için bu soruları yanıtlayabilirseniz çok memnun olurum. Sevgiler |
Cevap: Ynt: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Alıntı:
Çok teşekkürler |
Ben de Genel Müdürü mü bi ziyaret etsem, yeni bir proje vardı, bi türlü bütçe açmadılar? Bakarsın emekliliği gelmiştir? |
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! arkadaşlar yalnış anlamayın ama ben de deneyecektim ama başka bir ayzıda sakın denemeyin yazmış birisi bu cinlerin oyunuymuş bende aşırı tırstım yani geri vites yaptım birde akşam mum yakmak tütsü yü de andırdığı için bu şekilde çıkıpta gezen varmı |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! daha önce astrale cıkmanın yanından bile geçmemiş ben, bugun cıkıcakken korktum da dondum :D 1 dk boyunca kendime baktım ondan sonra karsımdaki bendim daha dogrusu benim görüntümde biriydi ama ben degildim. yani kendime aynadan bakıyordum sanırım. hemen ardından o turuncu noktanın bulundugu yerde fena bir agrı hissettim ve hala cok agrıyor. cok korkunca geri döndüm artık anca biri yanımdayken denerim |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! süper ya.hep merak ettiğim bi konuydu.ama işin doğrusu deneyenleri, yani gidenleri dinlemek isterim.deneyimlerinizi anlatın.bu arada ben bikaç yıl önce hayalle gerçek arası bişey yaşadım.demekki böle bi durummuş.şimdi farkediyorum.yatağımdayım.kalkıyorum.yatağıma bakyotum ben ordayım.yine yapyorum yine aynı şey.3 kez oldu bu.kendim ayrı yerdeydim.yataktakide bendim.sonra nası oldu ise kendimin içine girmeyi başardım.korkuluydu itiraf etmeliyim..iyiki varsınız arkadaşlarrr.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:31 PM. |