Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/)
-   -   Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/11683-bu-teknik-95-astral-cikis-sagliyor-denendi.html)

CeM 12-08-2008 04:48 PM

Ynt: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi !

Hayır dinlemek gerekmiyor ama dalga boylarıyla beyninizin frekanslarını düşürürseniz iyi olur(oda zifiri karanlık olmalı)belki de gözlerinizi kırpmış olabilirsiniz,kesinlikle herhangi bir ses olmamalı,ayrıca anlınıza yapıştırmış olduğunuz turuncu kartona konsantre olmanız gerekiyor mutlaka ufak bir şeyi gözden kaçırmışsınızdır tekrar deneyin bence hismiley

Alıntı:

Lier22 Nickli Üyeden Alıntı
dün gece mum+karton ve diğer her şeyi hazırladım...
cesaretim de vardı ama beceremedim. 5-6 dakikaka bekledim....
nerde yanlış yapıyorum anlamadım...

o gökgürültülü mp3 dinlemekmi gerekiyor yapmadan önce....
birde aynayla ve mumla aramızdaki mesafe ne kadar olacak...
yardımcı olurmusunuz .... smiliyface

Evet gidebiliyoruz ama ilk çıkışta mümkün değil zamanla olacak birşey en azından 1 yılınızı bu işe ayırmanız düzenli çıkışlar yapmanız gerekiyor,uzaya gidenler bile var sung66

Alıntı:

teoman_ Nickli Üyeden Alıntı
astral seyahatte istediğimiz kişinin yanına gidebiliyor muyuz? benim haly berry'yi bir ziyaret etmem gerekiyor da tatilsmiley

teoman_ 12-08-2008 04:58 PM

çıkıp ta geri dönmeme gibi bir ihtimal var mı dusun
nalları dikmeyelim sonra şaşkın

CeM 12-08-2008 05:07 PM

Alıntı:

Astral seyahat boyutlar arası yolculukta en risksiz olandır,eğer yapacağınız çıkış kötü niyetli ise o zaman bi takım gövdesiz ve düşük frekanstaki varlıklarla karşılaşma durumunun olduğu söyleniyor fakat geri dönememek gibi bir durum yok super zaten ben şimdiye kadar hiç bir varlıkla karşılaşanını görmedim çünkü insan daha büyük frekans değerlerinde ve daha güçlüdür bence endişe edilecek birşey yok zaten bir kere çıkınmı insan zevkten bırakamıyo bu tür yorumlar insana çok saçma geliyor,kısacası hiç bir şelikde endişe etmeyiniz sanki elinizde bir buton varmış gibi oluyosunuz zaten bastığınız zaman vucudunuzdasınız bastığınız zaman Miami sahillerindesiniz khkh56

Lier22 12-08-2008 05:18 PM

gidip geri dönmek istemeyenler de olabilir belki de teoman... khkh56

bean asıl süre nasıl ayarlanıyor onu merak ediyorum... sabaha kadar gez dolaş...
işe geç kalacaksın ne diyeceksin sonra değilmi? smiliyface

maximumfelix 13-08-2008 02:51 AM

Alıntı:

Cem_ Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Astral seyahat boyutlar arası yolculukta en risksiz olandır,eğer yapacağınız çıkış kötü niyetli ise o zaman bi takım gövdesiz ve düşük frekanstaki varlıklarla karşılaşma durumunun olduğu söyleniyor fakat geri dönememek gibi bir durum yok super zaten ben şimdiye kadar hiç bir varlıkla karşılaşanını görmedim çünkü insan daha büyük frekans değerlerinde ve daha güçlüdür bence endişe edilecek birşey yok zaten bir kere çıkınmı insan zevkten bırakamıyo bu tür yorumlar insana çok saçma geliyor,kısacası hiç bir şelikde endişe etmeyiniz sanki elinizde bir buton varmış gibi oluyosunuz zaten bastığınız zaman vucudunuzdasınız bastığınız zaman Miami sahillerindesiniz khkh56

bu varlıkların saldırdıgı soylenıyor dogru mu? bir de ınsanı yoran bırsey mı?hanı zıhınsel bır yorgunluk yapıyor mu?

CeM 13-08-2008 03:52 PM

Evet,böyle bir durum sözkonusu ama bence hiç abartılacak derecede değil ve bu sizin gerçekleştireceğiniz astral deneyimleri engellememeli diye düşünüyorum korkmanıza gerek yok insan karşılaşabieceğiniz tüm varlıklardan daha güçlüdür ve zaten böyle varlıklarla karşılaşma durumunuz 1000 de 1 dir bence(eğer kötü amaçlı bir astral seyahat yapıyorsanız)kısacası;evet böyle bir durum var ama sanıldığı kadar mühim değil super

Diğer sorunuza gelince de evet astral seyahat yapan insanlarda genellikle bir yorgunluk görülür,bende sanki 90 dk lık bir futbol maçı oynamışım gibi oluyor sonradan daha da alışınca pek yorulmuyo insan hismiley

siyah_inci 16-08-2008 02:58 AM

yaav şaşkınlık içinde okudum her birinizin yazdıklarını...

ben böyle şeylere çok meraklıyımdır...denemek isterim ama acayipte korktum ya gecenin bu saatinde bunları okuyunca.... ooo67

bazı varlıklarla karşılaşmadan falan bahsetmişsiniz ya...onu okudum bittim ben...hayatta yapamam sırf bu sebebten dolayı.... şaşkın

birde teomanın dediği gibi ölürüm diye korktum ben yaaa sadanim

CeM 16-08-2008 03:09 AM

Alıntı:

siyah_inci Nickli Üyeden Alıntı
yaav şaşkınlık içinde okudum her birinizin yazdıklarını...

ben böyle şeylere çok meraklıyımdır...denemek isterim ama acayipte korktum ya gecenin bu saatinde bunları okuyunca.... ooo67

bazı varlıklarla karşılaşmadan falan bahsetmişsiniz ya...onu okudum bittim ben...hayatta yapamam sırf bu sebebten dolayı.... şaşkın

Dediğim gibi abartılacak kadar değil ama sana hak veriyorum,mesela ben bişey okudum dün,çocuğun biri esrar alıp astral seyahat denemesi yapmış başka boyutlara kadar gitmiş bende biraz korkmaya başladım demekki böyle şeylerde olabliyormuş(ben esrar kullanmıyorum yalnış anlamayın aa34 )

CeM 16-08-2008 03:11 AM

Alıntı:

siyah_inci Nickli Üyeden Alıntı

Şimdiye kadar astral seyahatten ölen yok diye biliyorum ben art56art56

siyah_inci 16-08-2008 05:25 PM

tamam hazır hissettiğimde deniycem bir ara.....

çünkü çok merak ettim... 44

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:24 AM.