Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Makaleleri ve Yazıları

Uyarılar

ALFA ERKEĞİNİN GÜCÜ

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Makaleleri ve Yazıları ALFA ERKEĞİNİN GÜCÜ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ALFA ERKEGININ YUKSELISI: Bircok degisik tarzlar denedikten sonra, alfa erkeklik yaklasiminin kizlarin ve genel yasamimda en buyuk ve en hizli etkiyi yarattigini farkettim. Aslinda karsi cinsi etkilemek icin kullanilan butun methodlari, karsinizdaki insanlara, ozellikle karsi cinse ALFA ERKEGI OLDUGUNUZU GOSTERMEYE ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Makaleleri ve Yazıları telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Makaleleri ve Yazıları nerededir kimdir Üyelerin Makaleleri ve Yazıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hipnoz Üyelerin Makaleleri ve Yazıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Makaleleri ve Yazıları kuantum düşünce kitap haberi

ALFA ERKEĞİNİN GÜCÜ

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-11-2007, 05:35 PM   #1 (permalink)
Moderator
Abdullah Canıtez
 
keops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 401
Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of light
Standart ALFA ERKEĞİNİN GÜCÜ

ALFA ERKEGININ YUKSELISI:


Bircok degisik tarzlar denedikten sonra, alfa erkeklik yaklasiminin kizlarin ve genel yasamimda en buyuk ve en hizli etkiyi yarattigini farkettim.


Aslinda karsi cinsi etkilemek icin kullanilan butun methodlari, karsinizdaki insanlara, ozellikle karsi cinse ALFA ERKEGI OLDUGUNUZU GOSTERMEYE CALISMANIZDIR.


Benim acimdan, herseyden once, ben kendimde bu ozelliklerin oldugunu farkina varip, karsi cinsin (kadinlarin) size tersini zorla yaptirmasindan dolayi, butun alfa erkek yaklasimini kaybetmistim.

Kisiligin ve yaklasiminin OLDUGUNUZ HERSEYIN BAZ NOKTASIDIR! Ogrendigin ya da ogretildigin her kelime/ rutin/ tarz senin alfa erkegi oldugunun bir kaniti olabilir ama sen bunu farkinda bile olamamis olabilirsin.

Bu senin hayatini oldugu gibi baskalarinin hayatinida ilginclestirir


Guclu erkekler maalesef her gecen gun azalmakta, bircok arkadasin sana ne yapmani soylediginden, nasil davranman gerektiginden, nasil gorunmen gerektiginden dolayi bizler bir beta toplulugu yaratmaktayiz. Her zaman cok sik gorunmezsen, belli bazi seyleri yapmazsan, uzun boylu olmazsan, pahali bir araban olmazsa, bankada bir suru paran olmazsa, gerektigi gibi davranmazsan, vs. ortama ne girebilecegini ne de ayak uydurabilecegini sana defalarca soylemislerdir.

Bizler pornografiye takintili olmus, giyinimimizi son derece onemli sanmis, ve bunun gibi ideal fikirleri yasamimiz icin gerekli gormus, son olarak da “ideallar” pesinde yasayip hayatimiza kotu bir yon vermekteyiz. Bunlar, kizlari “tavlayabilen” icin bir saka gibi gorunmekte, etrafima bakip kaybeden zavallilari gormekten sikilmis, kendileri gibi olmaktan korkan insanlari gormekteyim.


Degisme zamani geldi.

Yukselis zamani geldi.



ALFA KISILIGI VE YUKSELISI:



Tipik alfa erkekleri grubun / arkadaslarin liderleridir, 40,000 / 60,000 yil once kabilelerinin liderleriydi. SEN o kabilelerde yasayan insanlarin kanindan gelen birisisin. Senin o zamanlarda yasayan atan dunya kosullarinda ona karsi zorluklara ve durumla karsi ayakta kalmayi basarmis birisidir. O yeteri kadar guclu ve akilli oldugu icin hayatta kalmis ve kadin / kadinlar bularak uremistir.



Bu yaziyi okuyabilmenin sebebi sadece O’dur.



Alfa erkekleri digerlerinin huzuruna ciktigi andan itibaren ilginc ve karizmatik gorunmektedir, ustelik alfa kisiliklerini one vurmadan ya da vucut dilini kullanmadan.



Bir saniyeligine dusun, su anda biri senin fotografini cekse sen alfa erkeginin tanimina uyar misin?



Ideallerinin pesinden kosmani birakman gerektigi ya da nasil gorunmen gerektigi gibi seyleri birakip, kendinle ve stilinle rahat olabilmen cok onemlidir. Hic bir sekilde sacma sapan bir sakal ile ya da kilim gibi birsey giymemelisin tabii, boyle birseyin alfa yaklasimi ile alakasi yoktur (sadece bazi durumlar haric ama onu simdi bosverin). Disa donuk ve gorunumun cok onemli olmamak ile birlikte, nasil gorundugun / giyindigin baskalarinin sana olan saygisini artirmakla beraber, cekici bir ozellikligin olarak kabul edilebilinir. Onurun ise asla!



One cikmak icin alfaligini “zorla” gosterebilir, ya da guzel kizlarla veya eglenmeyi bilen arkadaslarinla takilarak alfa erkekligini dogal olarak yansitabilirsin. Ikiside sonucta ayni yolun sonuna cikmaktadir.



Bizler surekli degismekteyiz.



Insanlar bir gun onceki hallerinkinden bile degisiktir.



Insanlar 10 dk. oncesinden bile farklidir.



Surekli degisim halinde oldugumuzu unutmamaliyiz.



Anahtar ise HANGI YONE ve NE KADAR



SEN KIMSIN?



Bizler ayni organik maddelerden yapildik, ama hepimiz farkliyiz. Bir gunlugune bir alfa erkek ile (Brad Pitt, Tom Cruise, vb.) vucudunu degistirdigini dusun. Onun ise senin vucudunun icinde kendileri gibi yurudugu, kendileri gibi davrandiklarini, ayni seyleri yaptiklarini dusun. Sizce hayatlarinda ki tarzi ve yasami yakalayabilirler miydi yakalayamazlar miydi? Dovus Klubu filminde Edward Norton tipik bir erkegi canlandirmaktadir. Brad Pitt (Tyler Durden, alfa erkegi yaklasimi, vucut dili ve hareketinin en iyi orneklerinden biri) ise son derece cool bir kisilige sahiptir. Ve filmin sonunda herseyin Edward Norton’in asla hayal edemiyecegi seyleri alt kisiligi tarafindan yaptigini farkina varirsiniz.



Bazilarina gore, tipik cekingen, ciliz “sikici insan” oldugunu, her sabah ise gidip “guzel” dairesine donup, bir bira icip televizyonun basinda sizana kadar oturup, hergun ayni seyi yaptigini dusunur.



Digerlerine gore ise, son derece cool, neseli, karizmatik biri olup caninin istedigi herseyi istedigi zaman yapan, kendisi ile son derece rahat, ve “kendi dunyasinda yasayan” biri olarak gormektedir.



Onemli olan sey ise... o ayni insandir.



6 tane kurt surusunu konu alan bir belgesel izlemistim (su anda rastgele sectigim bir ornek). İclerinden bir tanesi alfa, digerleri omega erkekleri ve disilerdi (beta). Omega erkeklerinden bir tanesi alfa erkeginin kardesiydi, kardesinde cok daha iri olup buyuklugu sayesinde alfa erkegi olabilecek olmasina ragmen suruyu komuta edebilecek yeteneklere sahip degildi. Kardesi olan alfa erkeginin yanindan yururken, gogsunu yere degdirecek kadar “egip” kardesinin otoritesini ya da liderligini tehdit etmemeye calismaktaydi.

Maalesef butun erkekler bunu yapmaktadir, gerekli olmadigi zaman bile, hayatlarindaki bir noktadan sonra, kendilerini duygusal ve fiziksel olarak geri cekmektedirler.Belgeselin sonunda, omega erkegi alfa erkek pozisyonuna geciyordu.



Bircok erkekdeki problemde budur, yukselebileceklere pozisyona asla yukselmezler.



VUCUT DILI



Aslinda vucut dili ALFA ERKEGI oldugunu gostermenin en kolay yoludur. Konustugun kelimeler cok kucuk bir bolumdur, ama yine de onemli oldugunu unutmamalisin.



Benim gelistirdigim teknige gore vucut dili boyle olmalidir.



ALFA ERKEK VUCUT DILI



YAVAS RAHAT YURUYUS / HAREKETLER
Acik / rahat vucut durusu, kapali vucut durusunun tam tersi (kapali kollar, dusuk omuzlar,vs.)
Cok sik siritip / gulumsememek
Yere bakmamak
Kendinden emin guclu bir yuruyus
Kendine guvenen bir gulumseyis
Ayrik bacaklar
Ayaklari surekli yerde
Guclu sunum




Yururken basin ve boynun dik olmali, sirtin da tabii ki, omuzlarin gevsek ve asagiya dogru uzanmalidir, boylelikle gogsun disari cikar. Her adim attiginda, adim attigin ayagin kic kasini biraz kasmalisin (tabii bu dogal hale gelene kadar), ve vucudunun “orta” (abs / karniniz) ic donuk ve siki olmalidir, ama kesinlikle seni rahatsiz edicek kadar yapmamalisin. Daha ileride cok daha detayli bir sekilde kizlarla konusurken vucut dilinin nasil olacagindan bahsedecegim, ama bu saydiklarim bir alfa erkeginin gunluk yasamdaki vucut dili olmali, dogal olana kadar (hala degilse) her gun uygulanmalidir.



Bazi erkekler alfa erkeginin diline vucutlarinin dogal yapisindan dolayi dogustan sahiplerdir (kasli erkekler).



Sana gercekten COK yardimci olacagina emin oldugum gibi, bircok erkek vucudu belli oranda degistebilir. Tabii agirlik kaldirarak kaslarinizi gelistirip vucudunu daha buyuk gosterebilir, ama benim fikrime gore zayiflayip “kasli gorunus” u yakalamak cok daha kolaydir.



Vucudundaki yaglari kaslara cevirip “yastik” gorunumunu ortadan kaldirabilir, incelebilebilirsin bile. Bunlardan SONRA kaslarin ustunde calismak sana cok daha iyi bir vucut sunucaktir.



Su anda antremanlarin nasil yapilicagindan soz etmeye vaktim olmadigindan, disarida bir suru programlar oldugunu bildigin gibi hepsinin ortak noktasinin “Yaglarini Yak, Kaslarini Besle” oldugunu belirtmek isterim.



Boy, alfa erkekliginin diger yaklasimindan birisidir, acikca uzun boylu olmak etrafinizdakilere domino oldugunuzu gostermektedir. Basit anlamda topuklari biraz yuksek ayakkabi / bot almak size biraz avantaj saglayabilir fakat dunyanin her yerinde erkekler tarafindan pek tercih edilmeyen bir yontemdir. Ya da ayakkabilarinizin icine alabilecegin kocanlar sana birkac santim daha kazandirabilir.



Vucut dilini cok iyi alan birkac filmide gecmemek lazim...herhangi bir James Bond filmi, Thomas Crown Kacamagi, Top Gun, ve Dovus Klubu, vs.



Karsi karsiya kaldigin guc durumlari kontrol altinda tutabilmek icin, ozellikle kavga durumlarinda, dovus sporlari ile gelisterebilecegin bir yontem sana son derece faydali olucaktir.



Tabii uzak dogu dovus tekniklerini ogrenmek istemiyorsan ya da ayiricak vakti kendinde gormuyorsan, bir kum torbasini durmadan yumruklamak sana saldiri aninda odaklanmana son derece yardim edebilir.Herneyse...



ALFA ERKEK SESI



Sesin de farkina varmasaniz bile vucut dilinin bir parcasidir, fakat soyledigin sozler ise karsi tarafla iletisim kurmanin bir yoludur, bu iki farki cok iyi anlaman cok onemlidir.
Alfa erkeklerinin konustuklari sesleri dinlemek, ve ozelliklerini farkina varmak, kendi sesini de gelistirmekte cok iyi bir yontemdir. (Rutkay Aziz bunun mukemmel bir ornegi olabilir)


SES OZELLIKLERI

Yavas konusup, katilimi saglamak
“sey”, “ya”, “hmm”, “degil mi” gibi seyleri kullanmamak
sikici ya da kisik ses ile konusmamak
cekingen konusmamak
sorulan sorulara cevap vermek icin uzun bir sure beklememek
degisik hizlarda konusmak (kisik bir ses burda iyi olabilir, fakat sik sik bunu yaparsaniz sesiniz kesinlikle monoton duyulur)
cok sessiz bir sekilde konusmamak


EFENDI COCUK



Asagida saydiklarim Beta (iyi cocuk / tipik erkek) ozellikleridir. Bunlar farkina varman gereken ve kesinlikle yapmayi durdurmaya calistigin seylerdir.



Kiskanc olmak (kiskanclik senin beta oldugunu gostermekle kalmayip, karsinizdaki insanin senin sahip olamadigin ozellikleri istedigini gosterir)
Kendinden eminsizlik
Enteresan olmamak (bence herkes ilginctir fakat cogu insan bunu disari vuramaz)
Ahmakca / hizli hareketler
Surekli gulumsemek / gulmek (ozellikle kendi yaptiginiz sakalara)
Her zaman bahaneler yaratmak (“cok yorgunum” / “havamda degilim” vs)
Cekingenlik
Liderlik ozelligi tasimamak
ALFA GORUSU



Alfa olmak tam olarak beta olmanin TAM TERSI demek DEGILDIR, ama onu digerlerine gore daha yuksek degerleri ve beklentileri olan kisi olarak tanimlayabilirim.



Asagida sayicagim ozellikler tipik bir alfa erkeginin yaptigi / sahip oldugu ozelliklerdir:



Asla yattiginiz kizlar hakkinda konusmamak, cunku kizlar buna saygi duyar ve tabii ki basklarinin hayal edemiyecegi bile bir kizla yatmis olmaniz sizin karizmanizi ve sayginliginizi tahmin edemiyeceginiz kadar arttirir, ustelik siz bunlari onlara anlatmasaniz bile onlar bunu bilir.
Abaza azgin bir erkek gibi gorunmemek. Sex seninle ve kizla aranda olan birseydir. Sex yapmak istedigini belli bir sure gectikten sonra karsindakine hissettirmelisin. Sex’in kafanda oldugunu SOYLEDIGIN an, kiz mantikli dusunmeye basliyacaktir (beni s*kmeye mi calisiyor? / bir o*** gibi gozukucem)
Arkadaslarina fikir danismamak, sadece olaganustu durumlarda (arkadaslarina nereye gitmeniz gerektigi gibi, bir konu hakkinda ne yapmaniz gerektigi gibi). Kararlari vericek olan kisi kesinlikle SEN olmalisin ama neyin iyi oldugunuda cok iyi bilmek zorundasin.
Aptal davranislara ya da sinirlarini zorlayan durumlarin altinda kalmamalisiniz, ozellikle arkadaslariniz sizi kotu sozlerle domine etmeye calisirken.
Arkadaslarinizla mantikli, kizlarla duygusal bicimde konusmak
Liderligi sahiplenerek (bircok noktada kizlar kontrolu eline aldigini zanneder fakat aslinda kontrolun sizde oldugunu farkina bile varmazlar). Her durumda liderliginizi gostermelisin, alfa erkeginin GRUBUN ALFA ERKEGI oldugunu unutmamalisin, kararlari sen vermeli, arkadaslarini desteklemeli ve bir sorun oldugunda onlar icin orda oldugunu gostermelisin (ama asiri bir sekilde onlari kontrol etmemelisin)
Maddesel nesnelerden etkilenmemeli, ozellikle kizlari etkilemeye calisirken yapabilecegin en buyuk hatalardan biri budur. Insanlara, ozellikle kizlara HAK ETMEDIKLERI surece asla hediye almamalisin.
Otorite sahibi olmak ( bu nokta SON DERECE ONEMLI, barda kiz tavlamaktan iliskiye kadar her derecede. En basit ornegi kendizinde “HAYIR” DIYEBILECEK guveni bulabilmeniz. Karsinizdaki kiz size KENDI KURALLARINA GORE YASAYAN bir erkek oldugunuz icin cok daha saygi duyucaktir. Niye baskasinin ilgi cektigi seyleri kendinizinkinden once koyasaniz ki.... ama bunu asiri yapmamaya dikkat etmelisin, kiz arkadasin sinirlenip bagirip cagirmaya basladiginda, bu ozelligin ile o noktada bunu durdurabilirsin.
Ilgi duydugun seyler hakkinda ihtiras sahibi olmak, hobilerin, isin, vs. Her zaman iyi seylere bakmayi ogrenmelisin. Eger butun bir evi boyamak zorundaysan, ya da bunun gibi yapmak istemedigin birsey varsa, kahrolmus uzulmus bir izlenim yaratmaktansa ustesinden gelmeye calisman bile seni bir lider olarak gosterir. Kizlarin zengin erkeklerden hoslanmalarinin sebeplerinden bir tanesi sadece para olmayip, bu zenginlige ulastiklari yolun onemidir ve bu da sahip olduklari ihtirasa baglidir.
Kizlarin guclu / zengin bir adami sadece piyangodan daha zengin olmus bir adama degismedigini anlamalisin
Spontan olmak
Vucudunla kaplayabildigin kadar yer kaplamak, arkana yaslanmak, vucudunu disa dogru yaymak, kapali / egik durmamak
Guclu goz temasi kurup, cok nadir yere bakmak. Konusurken guclu goz temasi cok onemlidir, bir baskasi konusurken ise, daha az goz temasi konusanin ustunde otorite saglar (tabii sizi cekingen ya da kaba gostermiyecek kadar)
Saldirgan bir otoriteden cok rahat ve sakin bir otoriteye sahip olmak
Baski altinda sakin olabilmek
Cool seyleri onemsememek (sakin kalmak, super bir araba gordugunde kiz gibi bagirip cagirmamak), ozellikle guzel kiz gordugunde. Niye ilgini ceksinki? Sen bunu binlerce kez zaten gordun
Baskalarinin ne dusundugunu onemsememek
Saldirgan olmamak ya domine oldugunu gostermek icin basklarinin canini yakmamak
Kendine ISTEGI SEYI ISTEDIGI ZAMAN yapabilecek guce ve guvene sahip olmak
Insanlari yaptiklari iyi hareketlerinden / sozlerinden dolayi odullendirmek
İnsanlari bulundugun ortamda rahat ettirebilmek
Baskalarinin SENIN GERCEKLIGINI etkilemesine / domine etmesine izin vermemek (baska sekilde anlatman gerekirse, karsina senin gibi bir ciktiginda ustunde garip taktikler ya da sozcukler kullanip seni eksi yonde etkilemesine izin vermemek... bunun en iyi yolu ise onu umursamamak).
Fiziksel temastan korkmamak (gercekten bir kiza dokunmaya basladiginizda o size ya da elinizde BAKTIGI zaman bu cok garip bir duruma girer, hersey dogal olmali)
Guclu hayaller ve duygular
Kendi espirilerine asla gulmemek (en azindan baskalari gulene kadar)
Her zaman arkasina yastlanik
Ilginc kisilik sahibi
Asla bahaneler yaratmayan
Bu yazimin hayatinda degisiklikler yapmasini umup copy-paste kizlardan faydalanmani diliyorum!





 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

keops isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2007, 05:46 PM   #2 (permalink)
Moderator
Abdullah Canıtez
 
keops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 401
Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of light
Standart Ynt: ALFA ERKEĞİNİN GÜCÜ

Bu makaleye eklemek istediklerim var
Ayrıca yarı spor giyinin beyaz ayakkabılar ve beyaz renk çok dikkat çekicidir
kesinlikle zayıf olmalısınız ya da feet olmalısınız
şöyle yanına güzel bir kız takmış tiplerin yüzde 95inde kilo problemi yoktur
baskınlığı kelimelerle alma yoluda var..
bir tane klas aksesuarınız olsun...kolye,saat v.b
bunuda daha sonra paylaşacağım
ve buradaki telkinlerde sizi alfa erkeği olma yoluna sokar çünkü daha dik yürürsünüz,kendinize güveniniz gelir ve sosyalliğiniz artar
keops isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2007, 06:15 PM   #3 (permalink)
Yüzbaşı
 
jaunty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 592
Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura about
Standart Ynt: ALFA ERKEĞİNİN GÜCÜ

sevgili keops yazini okudum pek birsey anlamadim. dusun
anladiğim kadarini soyliyeyim.
bence boyle bilgiler edinmenin mutlaka bir takim faydalari vardir..
ama bunlar maddeler halinde buradan direk uygulamaya konulamazlar.

Sesini yürüyüşünü düşüncelerini oyle olmadiğin halde oyleymiş gibi geçici olarak gösterebilirsin..
Tipini şartlari zorlayip sıkı bir diyete girip spor yapip mukemmel yapabilirsin..
oncelikle kendini çizgini tarzini keşfedip, bunlari gerçek haliyle sindirip evrende tek ve kendine has olan hic bir benzeri olmayan sen gibi olmak en güzelidir.
ben bir kadin olarak ne beta nede alfa gibi bir duruma dahil olmak istemezdim.
evet dakika dakikaya uymaz bazen yaşamda..yeri gelir duygusal oluruz..yeri gelir yerlerde surunuruz..yeri gelir kaplan gibi yirtici oluruz..bunlar planlanamazlar..
öncelikle insan olmaya çalişmak gerek..kişiler arasi diyologlarda sağlikli iletişim ile ilgili çalişmalar yapmak gerek..
burada iletişimden bahseden bir bölüm vardir diye bakinip durdum henüz oyle bir bölüme değinilmemiş belki ileride değinilecek..
ama buraya kadar okudugum bölüm kendinden pek de emin olmayan birinde eyvah ben boyle değilim doğrusu bumu? ben yanlişmiyim gibi çelişkiler sebep olabilir..
bu yaziya genel olarak baktiğimda maddeler halinde gibi bir tarif görüyorum..
iyi bir insan zaten alfa beta teta omega gibi durumlar sifatlar dikkate alinmaksizin..
insana saygilidir..kendine saygilidir..hoşgörülüdür..etrafindada kendi gibi insanlar bulunur..
doğanin bir döngüsü var evet..erkek tipi itibariyla kadindan daha güçlüdür..
koruma hissi uyandirir..korur da..herkesin zaman zaman korunmaya ihtiyaci olabilir..biz kadinlarda bu daha sıkca gorunen bir durumdur..ama taş devrinden çıkıyoruz..şimdiki yuzyilda bunlari aşmak gerek diye düşünüyorum..

şahsen bana en çekici gelen insanlar genel olarak..
kişilikli düşünceli ..günahiyla sevabiyla ne olduğunu kim olduğunu çok iyi bilen..
kusurlarini avantaja çevirip güzel görünebilen...duygusalliğini gizlemeye gerek duymacak kadar açik ve güçlü..
kendine has..buyuk çelişkileri olmayan..gozlerinde sevgiyi gorebildigim..sevgisini göstermekten çekinmeyen..kendine bedenine giyimine kiyafetine yaşadiği ortama özen gösteren..
uyumlu..pozitif bakabilen..yaratici....biridir..
herkesin kendine has yaraticiliği kişiliği duruşu vardir..herkes ayni şekilde oturunca çekici olmayabilir..

sakin kafayla bu yazdiklarini tekrar okuyacagim..
bu seriyi takip edecegim..
sevgiler
jaunty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2007, 06:33 PM   #4 (permalink)
Moderator
Abdullah Canıtez
 
keops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 401
Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of light
Standart Ynt: ALFA ERKEĞİNİN GÜCÜ

jaunty iletişim modeli olarak alfa erkeği olmanın yollarıda var bu makalede sadece ses tonu ve beden dilini etkin bir lider gibi kullanmayı anlatmış elbetteki dediklerine katılıyorum
iletişim modellerinden öyleyse biraz bahsedeyim alfa erkeği hikayeci bir tarz kullanır ve kadının sağ beynine hitap eder
mantıklı tartışmalara girmez
alfa erkeği sofistikedir..kırılgan,sevimli,ukela,neşeli,sert,g izemli v.b birçok duyguyu yaşayan ve kadına farklı duyguları yaşatmasını bilendir buna biz koket olmak diyoruz
kadına karşıda kedi tüyü gibidir(kedi,tüyü yakalamaya çalıtıkça havalanıp kaçar ama bırakırsa tekrar yaklaşır)
yani ne çok fazla ilgilenir nede tamamen kayıtsız kalır
ilgiyle-kayıtsızlık arasında gider gelir
yoksa sadece ilgi gösterse çok sıkıcı olurdu
ve ayrıca bu makalede yazanları yapmaya başladıkça bu özellikler doğallaşır
örneğin dik yürümek,kendine güvenen bir tarz zaten bizim istediğimiz bir tarz hayatın her alanında
güzel giyinmekte öyle
bunlara dikkat eden erkekler ön plana çıkarlar
kızlar erkeklere liderlik eden tipleri tercih ederler
ayrıca buraya yazdığım bilgiler güzel kadınları etkilemek içindir yani 9luk 10luk kızlar için
ama 4lük 5 lik kızlar için dale carnegie metotları yarar
4lük bir kıza doğrudan iltifat yarayabilirken çok güzel bir kıza iltifat etmek onu etkilemez çünkü o zaten o iltifatları yüzlerce kez duymuştur ve senide düşük değerli erkek kategorisine sokar
ona farklı tarzda iltifat ermek gerekir
onun dilinden konuşmak gerekir
bu dediğim şeylerin hepsi olmak zorunda değil sizde ama içinden çok önemli olan bilgilerde var
zaten benim ve kimsenin yazdıklarına inanmayın deneyin ve sonuçları görün sonra karar verin
ve her zaman dediğim gibi aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar alamazsınız
sevgi ve saygılarımla

keops isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2007, 10:02 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 417
Tesekkür: 0
99 Mesajinıza toplam 206 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asevgican is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ALFA ERKEĞİNİN GÜCÜ

kadın yada erkek farketmez KENDİN OLMAKDIR bence olay...
__________________
kaderimin kölesiyken, Hayatımın efendisi olma yolunu seçtim...
asevgican isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2007, 11:25 PM   #6 (permalink)
Moderator
Abdullah Canıtez
 
keops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 401
Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of light
Standart Ynt: ALFA ERKEĞİNİN GÜCÜ

kendin dediğin kavram geçmişteki programlardan başka bişey değildir
"Kendim" = "aşina olduğum birikmiş
deneyimlerim" demektir. Aşina olmadığı bir deneyimle
karşılaştığında "ama bu ben değilim ki" diyerek direnç gösterir.
Bilinçaltı yapılan teklif karşısında çok hızlı bir şekilde geçmişi
gözden geçirip benzer bir deneyim bulamadığında o davranışın "kendi"
olmadığını beyan edip yapmaktan kaçınır. Bu kalıp sonradan öğrenilmiş
bir yapıdır ve aslında bu açıdan ele aldığımızda "Kendi" diye bir şey
mevcut değildir, sadece geçmişinde öğrenip hafızasına depoladığı ve
rastladığı her olayda bu birikintileri referans olarak kullanması
mevcuttur ve buna "Kendim" der. Eğer bu kalıp siz 1 yaşınızdayken
mevcut olsaydı, geçmişe bakacak hiç yürüyemediğinizi sadece
emeklediğinizi görecek ve yürümeye teşebbüs bile etmeyecektiniz çünkü
yürümek fiili size "sahte" gelecekti. Neden? çünkü birikmiş bir
deneyiminiz yok yani "yürüyebilen kendi" imajı mevcut değil.
Elbette bu dünya içinde eylemde bulunurken Karakter yapımızı şekillendiren bir bilgi depomuz var ve ondan bilgi çekerek o eylemleri sergiliyoruz ama bu bilinçsiz bir hal aldıysa ve bize hiç bir seçim şansı tanımayan otomatik ve mekanik bir tuzağa dönüştüyse o zaman gerçek özbenliğimizi yani gerçek kendimizi bilmemiz olanaksız hale gelecektir.
Asıl soru kendin olarak aldığın sonuçlar seni memnun ediyor mu?
bu soruya kesin bir evet diyrsanız size diyecek bişeyim yok
artık annenizin size bu konuda anlattıklarını bırakmanız ve babanızın size göstermediklerini öğrenmeniz gerekli
sevgi ve saygılarımla
keops isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2007, 11:57 PM   #7 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: ALFA ERKEĞİNİN GÜCÜ

keopscuğum şimdi anladım benim eski eşim ne alfa erkeği, nede beta, ama kesin olan bişey varki..evliliğimiz süresince duygusal açıdan,kelimenin tam anlamıyla, delta erkeğiydi, yazılarını her zaman ilgiyle okudum..ve okuyacağım..şimdilik alfa ve beta erkekleri hakkında bir şey yazmak istemiyorum..hele bu konu biraz daha açılsın diye bekliyorum..tüm emeklerin için saygılı sevgiler
  Alıntı ile Cevapla
Alt 12-11-2007, 01:08 AM   #8 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: ALFA ERKEĞİNİN GÜCÜ

anlattıkların yeni bir konu bana göre tam olarak vakıf değilim bu alfa beta konumlarına ama kızları 4 lük 5 lik kızlar diye sınıflandırmak niye canım...
feminen yönlerimizi kabartma

her şey bi yana

"Kendim" = "aşina olduğum birikmiş
deneyimlerim" demektir. Aşina olmadığı bir deneyimle
karşılaştığında "ama bu ben değilim ki" diyerek direnç gösterir.
Bilinçaltı yapılan teklif karşısında çok hızlı bir şekilde geçmişi
gözden geçirip benzer bir deneyim bulamadığında o davranışın "kendi"
olmadığını beyan edip yapmaktan kaçınır. Bu kalıp sonradan öğrenilmiş
bir yapıdır ve aslında bu açıdan ele aldığımızda "Kendi" diye bir şey
mevcut değildir, sadece geçmişinde öğrenip hafızasına depoladığı ve
rastladığı her olayda bu birikintileri referans olarak kullanması
mevcuttur ve buna "Kendim" der. Eğer bu kalıp siz 1 yaşınızdayken
mevcut olsaydı, geçmişe bakacak hiç yürüyemediğinizi sadece
emeklediğinizi görecek ve yürümeye teşebbüs bile etmeyecektiniz çünkü
yürümek fiili size "sahte" gelecekti. Neden? çünkü birikmiş bir
deneyiminiz yok yani "yürüyebilen kendi" imajı mevcut değil.
Elbette bu dünya içinde eylemde bulunurken Karakter yapımızı şekillendiren bir bilgi depomuz var ve ondan bilgi çekerek o eylemleri sergiliyoruz ama bu bilinçsiz bir hal aldıysa ve bize hiç bir seçim şansı tanımayan otomatik ve mekanik bir tuzağa dönüştüyse o zaman gerçek özbenliğimizi yani gerçek kendimizi bilmemiz olanaksız hale gelecektir.
Asıl soru kendin olarak aldığın sonuçlar seni memnun ediyor mu?


bu satırların çok değerli... alfa beta 4lük 9 luk anlamam şimdilik...
bence herkes 4 4 lüktür sadece tüm güzelliklerini ortaya koymayı beceremeyenler vardır..
onlarada el birliğince yardımcı olcaz...

yukarıda yazdıkların ise bir çok konuda bizlere ışık olcak değerli satırlardır

teşekkür ederim..
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-11-2007, 12:16 PM   #9 (permalink)
Yüzbaşı
 
jaunty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 592
Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura about
Standart Ynt: ALFA ERKEĞİNİN GÜCÜ

bende diyordum niye bu konuya karsi tepki geliştirdim
feminen duygular kabarmiş olmali..
shamanic şaka bir yana hislerime tercuman oldun..
evet hayalayaz bu konunun biraz daha derinleşmesi gerektiğini düşünüyorum.

iyki boyle bir konuyu actin keops.

bu konu senin ve konu ile ilgili herkesin en yuksek yararina olsun.
cunki bence oyle bir konu..
cok teşekkurler..

jaunty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-11-2007, 10:35 AM   #10 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 417
Tesekkür: 0
99 Mesajinıza toplam 206 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asevgican is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ALFA ERKEĞİNİN GÜCÜ

Alıntı:
keops Nickli Üyeden Alıntı
kendin dediğin kavram geçmişteki programlardan başka bişey değildir
"Kendim" = "aşina olduğum birikmiş
deneyimlerim" demektir. Aşina olmadığı bir deneyimle
karşılaştığında "ama bu ben değilim ki" diyerek direnç gösterir.
Asıl soru kendin olarak aldığın sonuçlar seni memnun ediyor mu?
bu soruya kesin bir evet diyrsanız size diyecek bişeyim yok
artık annenizin size bu konuda anlattıklarını bırakmanız ve babanızın size göstermediklerini öğrenmeniz gerekli
sevgi ve saygılarımla
başkasının yazdığı bi makale altına inançla imza atmanızı anlıyorum keops.ama kurduğumuz su son cümle annemin anlattıklarını bırakmam konusundaki öneriniz diim beni güldürdü sadece.
yaşam deneyimlerden ibarettir. kendin olmak kişiliksel bir özellikdir kanımca. elbette eğitilebilir,
değiştirilebilir kişi ,bu konuda işim gereğide olsa sayısız eğitim aldığımı söleyebilirim.
ama bir başkasını etkilemek için , takınılan tutum, davranış ve söylemler kişiyi anca yorar.
yeni kimliğie kendinizi kaptırıp bide öle oldunuza inanırsınız bi müddet ama bi gün bi olay karşıısnda kendinizle kalıverdiğinizde yorgunluğunuzuda anlarsınız.
bebekler karakterleriyle doaolar. anne ve babadan aldıkları genlerle şekillenirler. yaşam içindede kendi öz benlikleri şekil alır. ama anne babadan aldıkları bazı kalıtsal haller her nekadar
yaşam içinde şekillensede değişmez bence.
yani bu mevzu uzarr gider.kişiden kişiye görede değişir.
sevgiler.:)
__________________
kaderimin kölesiyken, Hayatımın efendisi olma yolunu seçtim...
asevgican isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


ALFA ERKEĞİNİN GÜCÜ

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Makaleleri ve Yazıları ALFA ERKEĞİNİN GÜCÜ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ALFA ERKEGININ YUKSELISI: Bircok degisik tarzlar denedikten sonra, alfa erkeklik yaklasiminin kizlarin ve genel yasamimda en buyuk ve en hizli etkiyi yarattigini farkettim. Aslinda karsi cinsi etkilemek icin kullanilan butun methodlari, karsinizdaki insanlara, ozellikle karsi cinse ALFA ERKEGI OLDUGUNUZU GOSTERMEYE ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Makaleleri ve Yazıları telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Makaleleri ve Yazıları nerededir kimdir Üyelerin Makaleleri ve Yazıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hipnoz Üyelerin Makaleleri ve Yazıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Makaleleri ve Yazıları kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.