| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Makaleleri ve Yazıları Cabiliyetten Hikayeler(Kendi Yazdığım Hikayeler Alıntı Değildir) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Büyük Aşkların Küçük Hikayeleri 1(Sevgililer Günü 2002) Dumanlı dağların ovalara akıp gittiği bir zamandır yaşam Kirli Ankara akşamlarına tertemiz bir yağmurun sancısındadır mevsim Yorgun bitkin Ev dönüşlerinin Demli çay hasretlerine döndüğü özlemdir zaman Yıkık Bitik terk edilişlerin cama vuruşudur saniyeler ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Makaleleri ve Yazıları telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Makaleleri ve Yazıları nerededir kimdir Üyelerin Makaleleri ve Yazıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hipnoz Üyelerin Makaleleri ve Yazıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Makaleleri ve Yazıları kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 0
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() Büyük Aşkların Küçük Hikayeleri 1(Sevgililer Günü 2002) Dumanlı dağların ovalara akıp gittiği bir zamandır yaşam Kirli Ankara akşamlarına tertemiz bir yağmurun sancısındadır mevsim Yorgun bitkin Ev dönüşlerinin Demli çay hasretlerine döndüğü özlemdir zaman Yıkık Bitik terk edilişlerin cama vuruşudur saniyeler Erol elindeki kitaba son kez baktı..Sanki Hiç yazılmamış gibiydi kitabı okumuştu okumasına ama sadece okumuştu.. Kol Saatiyle yetinmeyip duvardaki saat e baktı Gözleri saatin göbeğinde gülümseyen kıza takıldı.. Saati duvara taktığı sevgililer günü geldi aklına Terminaldeki gecikmiş araçlar son yorgun yolcularını bırakıp yeni seferlere hazırlanıyordu .. Muavinler son kontrollerini sanki şehirden hiç ayrılmak istemezcesine ağır yapıyorlardı Erol Elindeki soğuktan taptaze görünen kendi gibi boynu bükük çiçeklere dudağındaki son nefes sigara dumanını savurdu sigarayı yere atıp yavaş adımlarla terminal görevlisine yaklaştı Terminal görevlisi üzerindeki ütülü inüformayı hak etmişliğin verdiği vakar la son otobüslere son düdüğünü çalmak ve sıcak yuvasına kavuşmanın heyecanını gizlemeye çalışıyordu... Erol adama yaklaşarak --Baba son otobüs bu değilmi diye sordu Adam Evet gibisine başını sallayıp ekledi --Doğudan gelen bir tane kaldı ama o anakaraya uğramayacak isterseniz son servisle gidin buradan Erol Zoraki gülümseye çalışarak Sağ olasın baba gidelim bu saate kadar gelmeyen sevgili beklenmeyi hak etmemiştir dedi Adam gülümseyip hey gidi gençlik lafını belki bininci kez gururla mırıldandı Erol son kez bir daha bekleme salonuna göz attı kimse kalmamıştı birkaç sabahçı bi mekanlar Kaloriferin yanına sokulmuş gece bekçisine türlü yalakalıklar yapıp geceyi sıcak bir ortamda geçirmenin kavgasını veriyorlardı..Erol yavaşça elindeki çiçeği çöpe attı paltosunun yakasını kaldırıp caddeye doğru yürümeye başladı. Evine baya uzak bu yol gözünde büyümüyordu bile Belkide içindeki acıyı yollara dökerdi ardından gelen insanlar bu acılara basmayacak kadar meşgullerdi.. Siyah taş duvarların arasından süzülerek geçti..Bir anda durdu eşyalarını otele bırakmıştı .. Ne sürpriz diye iç geçirdi..Bir sevgili insanı gelerek sultan gelmeyerek aptal yapabiliyormuş .. Yolun karşısına geçip taksiye binip otele geldi..Saatine baktı 01.23 bu saatte eve gitmektense Ücretini peşin ödediği odada kalmak daha iyi diye düşündü .. Otelin sokağına çıkan merdivenleri tırmanırken yan Caferlerdeki sahtede olsa gelen neşeli gülüşleri dinledi Daha da sıkıldı içi Otelinin önünden geçerek büfeden bir şişe kanyak aldı yedeğe sigarasını da alıp bir banka ilişti sert bir yudum ve ardından ikinci daha sert bir yudumla gözleri yaşardı. Yumruğunu sıktı Ne yaptım lan ben sana neeeee Üçüncü yudumda gözyaşının yerini alan öfkesine daha fazla yenilmemek için sıktığı yumruğunu bank a indirdi sigarasını yakıp derin bir nefes çekti. Cep telefonunu çıkardı Gelen mesajlara tekrar baktı acaba kaçırdığım bir detaymı var ilkini okudu 11.20 Canım Çok özledim saatler geçmek bilmiyor akşam 18 00 de biniyorum otobüse .. 14.40 Canım Otelimizde yerimiz ayrılmıştı değilmi? Lütfen aynı oda olsun seni seviyorum 16.10 Halimi bir görsen berber den koşarak çıktım eve fırtına gibi çantam hazırdı dünden Beni terminale Agah bırakacak çok özledim Telefonu kapadı Dünyada herkesi anladım yanımda çalışan insanların leb demeden leblebilerinin tozuna kadar..Müşterilerin ne zaman ödeme yapacağını Kim üçkağıtçı kim dürüst ama ama Asla bir kadının ne zaman nerede ne düşüneceğini bunu öğrenemedim .. Elindeki cep telefonu çevirmekten vazgeçip cebine koydu Bir an arayıp sormayı düşündü .. Sonra vaz geçti alacağı cevap için yeterince cesur değildi..son yudumu ağır ağır içti boşalan şişeyi çöp kutusuna attı yürümeye başladı Her şey ağır geliyordu üzerindeki palto cebindeki anahtarlar hani insan a her şey tadsız gelir kaçmak sığınmak ister bir sığınağa her şeyi unutmak ister...hatta ölümü bile düşünür..Gülümsedi hemen birisini bulmam lazım Bu geceyi bu sevgililer gününü yalnız geçirmemeliydi..Saat geç olmuştu kim uykusuz kalır bu gecede kim seni bekler seni düşünür Erol diye düşündü her kelime her hece bir noktada birleşti evet Hande Şu an ankarada olması gereken beni bekleten beni böyle saçmalıkları düşünmeye zorlayan hande offff..Ya abi nerede bu kız yaaa? Aklına gelebilecek kötü ihtimalleri düşündü otobüse binerken aradı otobüs geldi yoksa 19.00 otobüsümüydü yüzlerce kez okuduğu mesajları ezberlemişti artık. acaba bittimi oyun? Sıkıldımı.. sözleri aklına geldi bir gün evet bir gün benden nefret ettiğin gün gelecek ve o gün beni unutman çok yakın olacak Erol. Acaba o gün bu günmü? Hayır bu gün O gün olamaz .. Neden olamasın bir an durdu .. --Yaa ne yapıyorum ben yaa..Karizmayı iyice sarstık kendi kendime konuşuyorum hemen birini bulmam lazım aklına gelen isimleri düşündü şebnem evet şebnem olabilir iyi kızdır sohbeti güzeldir çağırsam gelir sabaha kadar sohbet ederiz hem birilerine anlatmam lazım bunları ancak rahatlarım..Cep telefonunu çıkardı rehbere baktı allah allah Bu kızın ismini niye sildim ben..Tabi yaa...gülümsedi hande ye söz vermişti asla senden başkası olmayacak diye tüm kız arkadaşlarını bir bahaneyle terk etmiş açık kapı bırakmamıştı bir tür otokontrol ..İşte şimdi şap a oturdun Erol diye iç geçirdi. Geri döndü Otele geldi en iyisi uyumak sabah ola hayrola..resepsiyona yaklaşıp manyetik kartını aldı Odaya çıktı Kapıyı açıp içeri girdi Aman allahım bu ne? Işıklar kararmış masada bir şamdan ve iki kadeh süitin içinde enfes bir koku ama ama bu koku Hande...! Koşarak sarıldı o kadar güçlü sıktı ki kızın bedenini Dudağından tek kelime çıktı kızın --Çok beklettin be güzelim Erol daha da sıkı sarıldı Cevap vermedi Yağmur başlamıştı Ankara’ya Gökler seyirciydi bu aşka tempo tutmuşlardı tüm yıldızlar Tüm görsel kirliliğe rağmen hala burdayız diyordu kayan bir yıldız .. Hadi dilek tutun diyordu tüm görkemini kaybederken .. Ve sokak lambaları o gece pembe yanıyordu ankaranın Zaman donması ve öyle kalması gereken bir saat deydi Ama sadece bu sayfaya sığabilen yarım yamalak türkçeyle yazılan bir anı olarak kaldı Handecik e ithafen 14 ŞUBAT 2002 aNkArA
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Makaleleri ve Yazıları Cabiliyetten Hikayeler(Kendi Yazdığım Hikayeler Alıntı Değildir) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Büyük Aşkların Küçük Hikayeleri 1(Sevgililer Günü 2002) Dumanlı dağların ovalara akıp gittiği bir zamandır yaşam Kirli Ankara akşamlarına tertemiz bir yağmurun sancısındadır mevsim Yorgun bitkin Ev dönüşlerinin Demli çay hasretlerine döndüğü özlemdir zaman Yıkık Bitik terk edilişlerin cama vuruşudur saniyeler ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Makaleleri ve Yazıları telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Makaleleri ve Yazıları nerededir kimdir Üyelerin Makaleleri ve Yazıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hipnoz Üyelerin Makaleleri ve Yazıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Makaleleri ve Yazıları kuantum düşünce kitap haberi