![]() |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü bugün bilimsel sürem yani 21 gün doldu,aferin bana alk78 inançla,sabırla hergün düzenli dinledim,her gece başucumda çaldı durdu telkinler,asla 10 saatin altına düsmedim,ilk başlarda süreci takip ettim,degişiklik var mı diye bakındım durdum,baktıkça stres oldum,sonra vazgeçtim bakmaktan,akısına bıraktım iyikide öyle yaptım,herkes kendi yasadıgını bilir,çünkü hepimiz ayrı birer dünyayız.etkilerinden cok basit bir örnek vereyim,ben her sabah sıkıntıyla uyanırdım,uyanır uyanmaz pusuda bekleyen can sıkıcı düsünceler sarardı etrafımı,takıntı gibi,sanki bütün gece uyanmamı beklemişler gibi hemen saldırırlardı.şimdi gelmiyorlar işte mucize budur derty |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü bu benim yolum,düşsemde kalksamda benim yolum herkesten herşeyden önce ben varım,yaşıyorum,içimde birşey var tanrı galiba önceden korkardım ondan şimdi onu düsünce gülmek geliyor içimden,kafamı kaldırıp gülümsüyorum ona,hadi hadi sende beni seviyorsun diyorum.geniş yemyeşil düzlükler açıldı içimde,başka bir dünyanın kapıları şimdi bana sonuna kadar açık mlk34 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü dün gece bir rüya gördüm hayatımın en ilginç rüyalarından biri ama sanırım verdigi mesaj daha ilginç.ben bara gidip,arkadaslarla içip,sohbet etmeyi pek severim girlhaha rüyamda yine bir bardaydım 15 yaşlarında zenci bir garson vardı,bir de yabancı oldugunu tahmin ettigim büyük ihtimal amerikalıydı 30 yaşlarında bir adam,bu adam zenci garsona çok kötü davranıyor ve hakaret ediyordu,ben çok sinirlendim ve adama I AM NOT HUMAİN DEDİM humain fransızca insan anlamında başı ingilizce sonu fransızca yalnız öyle bir can havliyle bagırdım ki ı am not humain BEN İNSAN DEGİLİM,oysa sen insan degilsin diyecektim.benim çıkardıgım yorum başkalarını yargılarken kendim aynı seyleri yapıyorum galiba,mesaj bu mu bilmiyorum,tek bildigim ilginç bir rüya oldugu smiliyface |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü veeeeeeeeeeeeeee yıkıldı.bu uzun zahmetli ve korkutucu bir yoldu,zaman zaman çok korktum biliyorum hatta kaçtım,onca yıl inandıgım hatta hiç sorgulamadıgım,aileden,çevreden aldıgım hayata dair bildigim bütün yanlışlar yok oldu,gitmemek için çok ugraştılar çok canımı yaktılar hatta öyle cüretkardılar ki delirdigimi söylediler.asıl zor olan sorumlulugu alabilmekti,bütün bunları ben yaratmıştım,hayatımın son üç yılı cehenem alev alev son bir yıldır ise ateşi söndürmeye çalışıyordum çünkü kavruluyordum.herseyi yani bu cehenemi ben yarattım ve şimdi onu cennete çeviriyorum.ben herşeyimmmmmmmmmmm tender45 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü bunu yaşayabilmek ve tadına varabilmek gerçekten büyük bir olgunluk.. tebrik ederim canım.. http://img222.imageshack.us/img222/7...wers194oc5.gif sevgiler.. |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü bunu anlatabilcek kelime olsaydı keşke ama yok.evet şimdilik kısa sürüyor sadece birkaç dakika ama hani öyle anlar vardır bir ömre bedel birligi deneyimlemek müthiş birsey.ahhh ahh keşke daha iyi tarif edebilsem,bir anda kendi kendine olan birsey birden içimi öyle bir sevgi kaplıyor ki,işte o an herşey oluyorum.ahh shamaniccim keşke daha uzun sürse hiç gitmese benden ama sızlanmak yok geldigi için şükredecegim ve daha çok gelecek mlk34 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü şeytanın avukatı filmi gelir sık sık aklıma ve al pacinonun filmin final sahnesinde söyledigi o son cümle 'kibir kesinlikle en sevdigim günah' cogunlukla kibirli oldugumu düsünürüm.aysun kayacı hesabı dagdaki cobanla benin oyum birmi dedigini duydugumda asıl benim oyum seninle birmi demiştim.işin özü o onları begenmiyor bende onu.tabi birinin çıkıp beni begenmemesi çok normal çünkü sistem böyle işliyor. çok sonra farkettiriyor hayat aslında hiçbirimizin birbirinden üstün olmadıgını.hepimiz bir bütünün parçalarıyız.bu aralar bu bilginin içselleşmesini diliyorum kendi adıma.eee ne de olsa bilmek ve idrak etmek çok ama çok farklı. şaşkın |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü birşey farkettim gece uyumadan hemen önce nefes çalışması yaptıgımda rüyalarım daha renkli ve sabah daha net hatırlanır oluyor.bide sizde de oluyor mu bilmem ani sevinç patlamaları yaşıyorum.dün gece kendimi sevdim,yanagımı okşadım,sarıldım kendime. uy uy uy yerim seni deyip mıncırttım kendimi k8908 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü yandaki benim. derty şekil bu derty |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü where is my mind melodis bu şarkıyı çalmıycaktın agl34 bir zamanlar çok güzel olan birşey sonra nasıl bu kadar kaçılası,acıtan birşey olur nasıl böyle degişir |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:22 AM. |