![]() |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü şehrime dün gece yagmur yagdı hemde ne yagmur bütün gece sürdü eee yagmurun yagması normal garip olan benim gece zırt pırt uyanıp yagmur yagıyor deyip sevinmem ve gülümsememdi yahu ben çiftçi miyim tarlada mahsulum mu var da yagmurun yagmasına bu kadar sevindim.insan ne garip bir şey 96 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü aysegüllcüm bu dünyadaki bütün zıtlar arasında ince bir çizgi var ya bence ondan... b456 sevgiyle nefret, iyi ve kötü, güzel ve çirkin... aralarındaki ince çizgiler çok keskin; ve o taraftan bu tarafa sıçramak an meselesi... sevgiler... |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü iki gecedir uykuda gülümsedigimi farkediyorum,ben tam 43 gündür telkinleri her gece dinledim.üstelik rüyaya baglı gülmeler degil bunlar acaba telkinlere mi gülüyorum.böyle bir etkisi var mı acaba? |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü telkinlerin içerisinde mutluluk telkini de var.. nasılki bilinçaltımız eski olayları hatırlar ama biz farkında olmadığımız için içimizde bir sıkıntı var der geçeriz.. güzel şeyleri hatırlayıncada yüzünde anlamsız sandığın gülümsemeler olabilir.. bu içsel olarak olumlu düşüncelerinin arttığının göstergesi... sevgiler.. ttli3 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü shamaniccim sen hemen yetişirsin zaten kiss3 beni sevindirende uyku ve uyanıklık arası olması yani bilinçim tam açık degilken olması bu tohumlarımın yeşerdigini gösteriyor bana. derty |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü bunlar güzel haberler ayşegüll. sevindim adına. 956k ---------------------------- yalnız, ben her gece konuşuyormuşum. geçen gece de sanırım dişleri sıkmışım. dün fena ağrıdı. bugün biraz var... |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü canım benim sagol kiss3 rüyalarda düzeltmelere bile başladım biri için kötü birsey söyledigimde hemen olumlu ol aysegul falan diyorum kendime rüyada.ben birkaç yıl önce sıkıntılı oldugum bir dönemde uykuda ellerimle giydigim geceligin bogaz kısmını açardım,sabah ellerimi yakamda bulurdum,nefes almaya çalışıyordum diye düsünüyorum şimdi.bedenin işaretleri oldugunu düşünüyorum ben belki bedeninde sana birşey anlatmaya çalısıyordur dusun |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü pek güzel bir haftasonu geçirmedim agl34 korkularıma,öfkeme çok prim verdigim,onları şımartıp besledigim iki gün geçirdim hatta bir ara lirik bence traji komik bir şekilde gökyüzüne bakıp ne istiyosun ugraşıyorum işte diye bagırdım.öfke tüm bedenime yayıldı ama fazla tutunamadı.öfkeli olmaktan hoşlanmadım,sonra herzaman yaptıgım gibi kendime gel hadi öfkelenelim,üzülelim dedim,çagrıma ses veren olmadı.bu yöntem bende çok işe yarıyor.bu hafta benim hayatımın haftası olsun hadi bakalım kiss3 bu öpücükler bana |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü bu aksam 8-9 itibariyle bundan tam 29 yıl önce ben gelicem dünyaya,orta halli bir türk ailesinin ikinci ve tek kız evlatları olcam,biraz burugum 20 lerin sonunda olmak pek hoşuma gitmiyor,ben buralarda takılsam hep ne güzel olurdu sadanim yeni yaşla birlikte yeni deneyimler bekliyorum hayatttan,girdigim yol kolaylıklarla dolsun hadi tanrım uzun zamandır istedigim şeyi hediye olarak bekliyorum senden.seni seviyorum ve beni varettigin için teşekkür ediyorum.iyiki varım alk78 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü Ayşegül doğum günün kutlu olsun dilrim uzunsüredir istediğin şey en kısa zamanda senin olsun. kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:50 AM. |