![]() |
29 bogumlu tırtılın günlügü Uyandım,üstelik erken,tuvalete gittim sigaramı içtim.aynaya baktım hep o bildik suratım,saçlar dagınık,ifade bugünün digerlerinden bir farkı yok diyen hep o bildik anlamlılıkla anlamsızlıgın içice harmanlandıgı belki ifadesi.gittim geri yattım,yapacak birşey yok,yaşlı kadının uyanmasını beklemekten başka.birkaç saat kendimle boguştum,sürekli bırak gitsinler dedim,nerden geldigini ve nasıl bu kadar yerleştigini anlayamadıgım ucube kadınlarıma.yaşlı kadın uyandı,kahvaltı vakti,benim ucubelerin en sevdigi kadın programları başlamak üzere,dedim ya bugünün dünden bir farkı yok diye,yine başladık çemberin dönüşünü izlemeye... gregor samsa'ya saygılarımla |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü hoşgeldin ayşegül inşallah bu kısır döngüden tez zamanda kurtulursun... |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü öglen dısarı çıktım,durakta beklerken gelip geçen insanları seyrettim,hemen hemen herkese bir kulp buldum,az önce önümden geçen kızın ayakkabısı ne kadar çirkindi,zevksiz şey hiç o etegin altına o ayakkabı giyilirmiydi,sonra azarladım kendimi sanane be,sen kendi eski ayakkabına bak dedim,kendimi hıh gibi umursamaz bir tavırla geçiştirdim.otobüste yaşadıgım şehrin tek volkanik dagını bir kez daha gördüm ama bu sefer onu bir memeye benzettim,evet bir memeye benziyordu,şehrim tek memeliydi bu ilginç geldi,kesin diger memesini kanserden almışlardır diye düşündüm bu benzetme hoşuma gitti eee ne de olsa sevmiyordum bu şehri,otobüsten indim yürüdüm su şırıltılarının(telkinler)bende gösterdigi en bariz etkiyle ellerimi cebime soktum,bu yeni huyum ellerim ceplerimde aheste aheste yürümek.yetişilecek bir yer yok.içimden tekrarlıyarak yola devam ettim ben tanrıyım... |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü merhabalar aysegül... günlüğün hayırlı olsun.. http://img412.imageshack.us/img412/3...51psrv5hl1.gif değişimlerini ve gelişmelerini bizlerle paylaşacak olduğun için teşekkürler.. çok derinsin ve felsefi yönün kuvvetli anladığım kadarı ile.. ark5 günlüğünün ismi ise en az içindeki bilgiler kadar ilginç olacağa benzer.. super dilerim arzuların en kısa zamanda hedeflediğin şekilde huzurla gerçek olur.. gregor samsa ya benden de saygılar.. thumbsanim kendimizi tanımalı keşfetmeli.. yabancılaştığımız ruhumuzun benliğimiz olduğunu tekrar farketmeliyiz.. dilersek.. istersek uygularsak bu dünyayı cennet yapabileceğimizin farkında olarak.. http://img364.imageshack.us/img364/3153/violettahx7.gif kiss3 sevgiler.. |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü cooook tesekkur ederim,ben fransız dılı ve ediyatı mezunu bir işsizim,etiketim bu gibi görünsede, yazmaya sevdalı heryerde kendini arayan bi adem evladıyım.birgün cok başarılı bir yazar olma hayalim var bundandır günlügümü böyle yazışım |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü günlünüz hayırlı olsun... http://öglen dısarı çıktım,durakta b...r kulp buldum, Bana da bi kulp bulurmusun... 44 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü y789 kesin bulurum işin güzel tarafı kendimi izleyebilmek ama görmeliydin kızın ayakkabısı hiç olmamıştı aa34 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü canim günlügün hayirli olsun bütün hayallerinin en kisa zamanda gerceklesmesi dilegimle kiss3 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü su gelir güldür güldür uy897 sürekli telkinlerin doga versiyonunu dinlersen böyle olur.bütün gece gürül gürül akan bir derenin kenarında uyuyorum ve içimdeki hatunları su sesinin ardından fısıldayan adama emanet ediyorum.gece boyunca onlara konferans veriyor beni almıyorlar aralarına.iyikide almıyorlar zira ben kesin müdahale ederim,onları basbasa bırakıyorum ki benim yıllardır kimisini sevdigim kimisinden nefret ettigim benlerimi rahatlatsın,konussun ikna etsin onları.atakan beyin bendeki adı ruhuma fısıldayan adam olsun. |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü kendini sevmek ne demek bu?bilen var mı? sürekli kafamın içinde dönüp dolaşan herşeyin etrafını saran bu cümle kendini sev.aile,sevgili,arkadaşlar,çiçekler,böcekler sevilirde insan nasıl sever kendini.camdan bir duvar var önümde ötesi görünüyor ama geçilmiyr,tanrım ne demek kendini sevmek,ben hep başkalarını sevdim,böyle ögrenmiştim,dogrusu bu sanıyordum,şimdi nerden çıktı bu kendini sevme işi,bilen birine sorsam,kusam,araştırsam,kaf dagının ardına gitsem olmadı gökkuşagının altından geçsem bulunur mu bu herseyden kıymetli bilgi.yoook ama yine bir başkasından dışardan almamalı bu kovaladıkça kaçan hazineyi,ara sıra sesini duydugumun o küçük kızın peşine takılmalı,burdayım diyen ama ben bakınca üzerine çullanan bir sürü kart karıdan sesi duyulmayan küçük kızın ardı sıra gitmeli.... |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü Alıntı:
hem onu kart vatandaşlardan korumuş olmaz mısın? |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü senin eklediğin yazılarda da vardı bunun güzel örnekleri.. thumbsanim sorunun içinde kendi cevabınıda vermiş sayılmazmısın tatlım.. nefret ettiğimiz insanlar bizim yansımaalarımızsa sevdiklerimizde öyle değilmidir.. başkalarını severken de aslında kendimizi sevmez miyiz.. sadece bunu kendimize ifade etmekten kaçınırız niyeyse.. halbuki kendimzii sevmekle başlamazmı herşey.. saygı sevgi.. daha iyi bir yaşam.. daha iyi bir beden.. daha güzel kıyafetler.. daha iyi arkadaşlıklar.. hepsi kendimiz için değilmidir.. kendimizi sevdiğimzi için.. arkadaşının üzerindeki kıyafet ona yakıştığı zaman söylersin esirgemessinde güzel sevgi cümlelerini kendini aynada gördüğünde neden aynı tatlılıkla bu gün çok güzelsin demeyi anlamlandıramayızki.. sevgi içten yayılır.. bir çiçeği bile seviyorsak kendimize olan sevgimizdendir.. bunu hissetmek için bebekler gibi yeniden başlayabiliriz.. ellerimize bakalım.. nekadar güzeller.. onlar senin.. ayakların.. kolların gözlerin.. ve her birini hissederek sev.. dıştan başlayıp yüreğine doğru yol aldıkça bu sevgi yolculuğunun özünde kendine olan sevgine erişeceksin.. http://img410.imageshack.us/img410/8295/19qq0.gifsevgiler.. |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü haklısın sevgili shamanic ama ben daha çok kosulsuz sevmekten bahsediyorum,almadan verebilmeyi,kosulsuz sevebilmeyi diliyorum.içimdeki kötücül kızıda sevmek en azından varlıgını kabul edebilmeyi istiyorum.dün bir arkadasımın kötü durumda olmasından tuhaf bi haz duydum ee ne de lsa bende kötü durumdaydım o benden iyi degildi.birden yakaladım kendimi ama kızmadım kendime sadece merhaba içimdeki canavar dedim,cevap vermeden gitti.telkinler sayesinde daha çabuk çıkar oldum bu durumlardan tender45 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü yıllar önce gittigim inanılmaz sıkıcı bir filmi hatırladım sabah uyanır uyanmaz,meleklerin düşsel yaşamı avrupa sineması üstelik fransız filmi sadece iki genç kadın günlük hayatlarının anlatıldıgını hatırlıyorum,neden uyanır uyanmaz bu bende hiç izi olmayan bu film gelmişti aklıma,yatakta döndüm hatırlamaya çalıştım kimle gidilmişti,ne olmuştu da yıllar sonra bir sabah bu filmin kareleriyle uyanmıştım.düşündüm düşündüm lakin pek bişey bulamadım.ne anlatmak istiyordu bilinçaltım ya da evren ya da her ne ise o,kusura bakmasındı ben mesajlarını anlayamıyordum.burdan kendisine bir çagrım var lütfen anlayabilecegim bir şekilde göndersin rt67 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü Kızılderili ve torunu evin önünde oturmuş biraz ötede boğuşan biri siyah diğeri beyaz iki köpeği seyrediyorlardı. Torun sordu; -Neden iki tane köpek besliyorsun? -Onlar benim için iki simgedir evlat,iyilik ve kötülüğün simgesi...İyilik ve kötülükde içimizde böyle mücadele eder durur. -Peki sence hangisi kazanır mücadeleyi? Bilge reis gülümsedi.Hangisi mi evlat? -Ben hangisini daha iyi beslersem o... mlk34 iyiyi beslemek için burdayım cat22 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü art56art56 kendimi tebrik ediyorum,telkinlerin 2. haftasındayım,düzenli dinliyorum özellikle geceleri 8 saat.Ve dün ilk sonuçları aldım.nasıl anlatmalı,aklınıza kötü bir düsünce gelir ve siz o düsüncenin peşine takılır ve berbat hissedersiniz,ondan kaçmaya çalışırsınız,kaçtıkça daha hızlı daha güçlü gelir peşinizden,ben telkinlerin ilk haftasından itibaren bu düsüncelerin peşine takılmadıgımı farkettim,2.haftanın sonunda ise yani dün garip bir duyguydu,içsel özgürlük denilebilir,bir tür uçma,özgür olma hali,dün akşam üzeri şarkı söylüyordum kendi kendime garip lan ise ben sadece sarkı söylüyordum,andaydım,anı yasıyordum,başka hiçbirsey yoktu kafamın içinde hatta şarkının sözleri bile,keşke daha net anlatabilsem,belki bu duyguyu yasayanlar vardır aramızda tüm varlıgınla anda olma duygusu.kısa sürdü ama çok güzeldi umuyorum hatta inanıyorum bu kalıcı olacak kiss3 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü alk78 birilerine iyi bişeyler olduğunu görmek güzel... ümit verici kendi adımıza da. ben düzenli dinleyemiyorum ve bi yorum yapamıyorum ama yinede bırakmaya niyetim yok bisiklet ihtiyacım var beni isteksiz alıp götüren düşüncelerden sıyrılmaya... |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü bu akşam eft'ye başlıyorum,en iyi yatırım kişinin kendisine yaptıgı yatırımdır ne de olsa,arkadaslar deneyen ya da önerisi olan varmı?bilgileri aldım yani nasıl uygulanacagı hakkında ama birşeyler eklemek ya da tavsiyesi olan var mı |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü iyi yapmışsın hemen başla ayşegülll.ben bir uzmanla yapmıştım eft yi.utanınca kızarma sorunum vardı.çokkk eskiden bir olaydan dolayı olduğunu keşfettirdi bana.sonra o ana gidip eft yapmıştık.şimdi asla kızarmıyorum 98569 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü bende başlamak istiyorum da nerden başlayacağımı bilemiyorum... |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü günaydın cat3500 eft'yi dün uygulamaya başladım ama bana azıcık zor geldi,duyguyamı yogunlaşayım,gamut noktasına mı vurayım,gözümümü döndüreyim bilemedim khkh56 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü sizi takip ediyorum eğer başarabilirseniz bende ugulayacağım... smiliyface eğitim ve destek almadan oluyormuymuş... napsak ki ya. |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü evet bende istiyorum |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü benim bir eft uzmanı bulmam zor ama pratikle halledilebilecegini düsünüyorum.ben dün akşam bölündüm biraz yani düşünsenize üç şeyi aynı anda yapmaya çalışıyorsunuz,hem gözümü çeviriyorum,hem karete noktasına vuruyorum hem hatırlatma cümlesini tekrarlıyorum.ama el ve beyin bir süre sonra alışacaktır.bencehemen denemeye başlayın cok uzun sürmüyor zaten hadi arkadaşlar bi başlayın 12389 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü canım karate noktasına vurup gözünü mü döndürüyorsun bak bunu hiç duymadım.benim bildiğim serçe parmakla yüzük parmağı arasına vururken göz çevrildiğiydi dusun uzmana gerek yok evde herkes yapabilir bunu.ben arkadaşıma öğrettim kendi kendine uyguluyor şimdi işe yaradığınıda söyledi |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü khkh56 dün burdan hayal ablanın ekledigi ana reçete uygulamalarının çıktısını aldım 10 kere okudum yav ne yazıyosa onu yaptım idea3 gamut noktası hem karete noktası hem şerceparmagın orası galiba işte ben bütün bu noktalara vuruyam derken duyguyu degerlendirmeyi tamamen unutuyorum dusun |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü ya bende hiç bir zaman duygumu numaralandırmıyorum.sadece başlarken o hissi yaşıyorum şiddetini hissediyorum.sonra eft yaptıktan sonra tekrar düşünüyorum hatta düşünemiyorum çünkü gerçekten azalış oluyor.ilkokul hocamdan nefret ederdim eskiden.o gelince aklıma kan beynime sıçrardı.inanır mısın şimdi onu düşünmeye çalışıyorum ben hafızamı geri almaya çalıştıkça sanki birşey beni itiyor ileri aklıma getiremiyorum dusun |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü bakalım daha çok yeniyim denemye devam edeyim.telkinler sayesinde çekim yasasının daha kolay uygulandıgını farkeden oldumu? ben daha önceki uygulamalarda hayal ederdim arkasından hemen ya olmazsa diye korkardım aaaaaaaaaaaaaaa korkmuyorum uy897 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü yine ben cevap vericem ayşegülll önce yu89 benim dün aklımdan geçen bazı düşünceler vardı olmasını istediğim olmazsa diye hiç düşünmedim öylesine inceden geçen düşüncelerdi.ne göreyim akşam ikiside tam düşündüğüm gibi gerçekleşmiş.tesadüf olamaz heralde 44 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü aaaa süper senin şu platonigede yapsana y789 benim isteklerim üzerinde acayip negatif bloklar var.galiba çözülüyorlar.ayrıca sagol cevapladıgın için kiss3 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü alemsin ayşegülll onun hislerine uygulanacak bir yasa yok sanırım daha khkh56 ama dünkü iki tesadüfte onunla alakalıydı.yani yasa al sana onu getirdim gerisi sana kalmış diyor smil56 isteklerin üzerindeki olumsuz düşüncelere eft yap önce sonra çekim yasasını uygula |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü günaydın sevgili bilimçaltım,bu sabah seninle bir anlaşma yaptık,ne olursa olsun birbirimize sırtımızı dönmeyecegiz.sen,ben ve ortak kullanım alanımız beden,bundan böyle üçümüz el ele yaşayacagız bu hayatı.anlaşma metnini daha sonra yazalım. |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü bilinçaltı-üstü-kenarı-köşesi-heryeri manifestosu 1.tuzaklardan uzak durulacak a.sürekli gelen sevgilim beni terk etti düşüncesine aman nolmuş yani hayat devam ediyor yendiden aşık olabilirim gibi gayet rahat bir tutum takınılacak 2.iç sıkıntısının nedeni sorgulanacak a.hemen hesap sorulacak ne var şimdi ne güzel çayımızı aldık müzik dinliyoruz bu ne şimdi niye geldin denilecek b.hemen git burdan deyip nanik yapılacak 3.kızdıgımız insanlar neyi anlatmaya çalısıyor bakılacak 4.empati kurulacak a.ben onun yerinde olsam ne yapardım düşünülecek b.empati kuramıyorsan boşverilecek konu bırakılacak kocaman bir amaaaaan çekilecek 5.ne olursa olsun kendimize dürüst olunacak ve her ne isen kayıtsız kabul edilecek 6.kabul etmek sürekli güncelenecek |
Merhaba aysegülll... hismiley Bu ne güzel bir manifesto olmuş böyle... 25889 25889 Benim de hoşuma gitti... 956k Sana mı ait,bi yerden mi aldın bilemiyorum bunu ama gayet güzel. Tebrikler... alk78 alk78 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü manifestoya devam... 7.en sinir oldugun insanda bile iyi birşeyler var mı diye bakılacak a.hemen onun bir zamanlar küçük masum bir bebek oldugu düsünülecek ve koşulların onu bu hala getirdigi varsayılacak ki kesin öyledir denilip rahatlanacak 8.kızgın ve öfkeli olundugu zaman hemen farkındalık çalışması yapılacak,öfke ve kızgınlık hemen yüzüne bakma itibariyle utandırılıp kovulacak a.bir an bile kızdıgının farkına varıldıgında kızgınlıgın nasıl tası taragı toplayıp gittigine hayret edilecek b.kızgınlıga gülümsenecek ki bundan hiç hoşlanmıyor anında kayboluyor 9.anlaşılmak yerine anlamaya çalışılacak a.anlaşılmak için çırpınmak yerine kendimizi tanımaya gayret gösterilecek b.kimse beni anlamıyor diye mızmızlanılmayacak |
Alıntı:
manifestona bir iki kelimede ben ekliyeyim, belki işine yarar 1-a= ben sevecen bir insanım, benzer benzeri çeker yasasına uygun olarak, kendime daima koşulsuz seven insanları çekiyorum.. 2-a içim yaşam sevinciyle dolu, hergünüm bana doyum veren sevinçlerin müjdesiyle başlar ve gün boyunca sevinçler, sevgiler yaşarım.. 3- tanıdığım heres en değerli öğretmelerimdir, yaşamıma barış ve huzur öğretisi getirir 4-a tanıdığım herkes benim değişik veçhelerimi aynalıyor..kendimi tanımayı eğlenceli buluyorum... 4-b kolayca bırakıyorum, daha yeni ve daha güzel olanın hızla gelmesi için boşluk yaratıyorum 5-a kendimi seviyorum beyeniyorum ve onaylıyorum 6 olabileceğim en iyi ben olabilmek için kendime fırsatlar yaratıyorum 7 - a tanıdığım herkesin ruhsal yönünü görüyor ve onu olduğu gibi kabul ediyorum.. 8-a-b= hayata gülümseyerek keyifle bakıyorum..ve böyle yaşıyorum 9-a-b= kendimi tanıyorum, varlığımın her yönünü seviyorum.. umarım işine yarar.. eft yaparken her noktayı tek tek ele alın örneğin ilk başta karate noktasına vuruş yaparken olumlamayı söyleyin..sonra diğer noktaya geçin..ben size eft kitabına rapide yükleyip linkini vereyim..gelişmek adına yaptığınız her şey için hepinize saygılı sevgiler |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü arkadaşlar benimde olumlu düşüncelerimin bazıları gerçekleşmeye başladı cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü hayal ablacım çok tesekkür ederim manifestoma bakıp tamda ihtiyacım olan olumlamaları söylemişsin kiss3 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü 3. haftadayım ve son 2 hafta 5 telkin birden dinliyorum yaklasık 10 saat falan özellikle geceleri,bugün koruma kalkanını ekliyorum umarım dogru yapıyorumdur birde sevgili shamanic'in paylaşımı olan tezahür etmenin sırrı adlı makalelerden çok faydalandım sonsuz tesekkür ederim kendisine hatta öperim bile kiss3 shamanic ablacım o makaleden çok yararlandım ve farkettim ki farkındalık otomatik artıyor,geriye dönmüyor yani ben eski ben degilim bu harika birsey wave |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü canım benim merhabalar.. yaklaşık bir haftadır günlüklerinizi okuyamıyordum.. senin sayfanda ki güzel değişimlerini görünce ne kadar mutlu oldum anlatamam.. tebrik ederim seni.. telkinlere gelince.. suçluluk ego kendine güven.. buraya kadar 3 ediyor.. ertelemeyi bırak ve zinde uyanma telkinlerini sayıya ilave etmenize gerek yok.. bunlar tamamlayıcı ve eyleme geçirici telkinler olduğu için;hala 3 telkin dinliyor sayılırsın.. (eğer 5 telkin derken listen bu şekilde isen tatlım.. ) bu durmda ihtiyacın olduğunu düşündüğün koruma kalkanı telkininide rahatlıkla ekleyebilirsin.. thumbsanim eklediğimiz tüm yazılar ve öğrendiklerimizi paylaşmamızın gayesi hepimizin bir birini en iyi şekilde tamamlayarak mükemmel sonuçlarımız ulaşmak için.. ark5 bende sizlerden çok şeyler öğreniyorum.. super iyiki hepiniz varsınız.. kiss3 http://img48.imageshack.us/img48/9688/flores2sh4.gifsevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:07 PM. |