![]() |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü merhabalar shamanic'in tezahür etmenin sırrı makalesini bulamadım nerde olduğunu söylerseniz sevinirim sevgiler 956k |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü Alıntı:
ama pratik haline getirmek eylenceli olur birazda... art56art56 96 tebrikler....... |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü iki gecedir uyuyamıyorum normalde ben kafamı yastıga koyar ve koydugum gibi sabah uyanırdım,ne oldugunu anlayamadım ama uyuyamıyorum telkinlerlemi alakalı bilmiyorum ama benim 3.haftam ve hep düzenli dinledim yani etkilenmek için geç degil mi? bi fikri olan var mı arkadaslar ya da benzer durum yasayan b456 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü canım yeni gördüm kusura bakma.. utananadam bilinçaltı bölümünde.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-t5996.0.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-t7902.0.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...enleri-b148.0/ sevgiler.. http://img292.imageshack.us/img292/8452/14845194yz1.gif Alıntı:
|
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü aysegül cüm kimbilir hangi blokajın senden gitmek istenediği için seni uykusuz bırakmaya çalışıyordur.. wave günler geçtikçe telkinler çok daha derinlere nüfus ederek etkilerini kalıcı hale getirmeye çalışmakta.. b456 bunun için aylar sonra bile olumsuz zannettiğimiz etkileri görmek normal.. ttli3 bir iki gün içerisinde geçecektir diye tahmin ediyorum.. ark5 akşamları listene zinde uyanma telkini ekle istersen.. uykulusmile http://img228.imageshack.us/img228/7613/32034683oh7.gifsevgiler.. hismiley |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü shamaniccim senin adın hızır olsun hemen yetiştin imdadıma,itiraf etmem gerekirse biraz korktum ve süphe duyar gibi oldum bende işe yaramıyo diye ama şimdi yazdıkların kafamda bir lamba yaktı ben 5 gün önce olumlamalarımda bilinçaltı negatif kayıtlarımın bana görünmeden kaybolmasını istemiştim çünkü onlara bakmaktan biraz sıkıldım dogrusu ama uykusuzlugumda bana görünen bişey yoktu. |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü 12389 yeni bir paylaşım,dün hayal ablanın çekim yasası meditasyonunu yaptım,çok güzel bir deneyimdi ve sizlerle paylaşmak istedim,yapanlar biliyordur,yüksek benliginizi selamlayın ve onu yanınıza davet edin diye bir bölüm var ve ben yüksek benligimi çagırdım,yanıma geldiginde bana dil çıkartıyordu kizgin1 kendime kızdım ben galiba yüksek benimi degil içimdeki palyaçoyu çagırdım y789 bu meditasyonun pek tatmin edici olmayan tarafıydı lakin meditasyon sonunda ayakların altına odaklanma,topraklanma kısmı gerçekten ilginçti ki meditasyondan sonrada topraklanmanın devam edecegi söyleniyordu ve benim hala (dün geceden beri)ayaklarımın altında bir karıncalanma var,bunu yakalamak çok hoşuma gitti girlhaha sankivücudumdaki bütün negatif enerji ayaklarımın altından akıp gidiyor kısaca deneyin demek için yazdım bunca şeyi kiss3 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü bugün kızgınım biraz,dün biraz sıkıntılı,ondan önceki gün üzgün garip olan çok çabuk geçip gitmeleri,yatıya kalmayan misafirler gibi,biraz takılıp gidiyorlar galiba iç dünyam onlara cazip gelmiyor,tutunamıyorlar,o kadar farkındayım ki kızıp göndemeye çalışınca yüzsüzlük yapıp daha çok kalıyorlar,bütün dertleri onlarla konuşmam,ilgilenmem hiçççç kusura bakmasınlar onlarla yeterince zaman geçirdim,hepsine burdan sesleniyorum dl67 boşa zahmet edip gelmeyin |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü ne güzel söyledin ayşegül super olumsuzluklarla yaşamayı seviyormuşuz biz.. her ne kadar şikayet etsekte olumsuzlukları yatıya bırakmaya pek bi meraklıymışık.. mesajını okuyunca onu anımsadım..farkındalığımız arttıkça daha da güzel olacak herşey.. bırak zahmet edip gelsinler nasılsa uğrayamadan gidecekler y789 sevgiler hismiley |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü hayal ablanın nlp cd lerini alamıyom çünkü mp 4 üm yok agl34 ama olsun telkinlerim,eft'em,olumlamalarım,meditasyonum var.şimdide nefes egzersizlerine başlıycam eee daha ne olsun.savunun kendinizi negatif düsünceler ben geliyrum,hepinizi kökönü kazıycam,tırsın benden smil56 aaa bide unutmadan dün gece bir karıncaya sevgi ve şevkat besledim,öylece yerde geziniyordu,yaklaşıp izledim,içimden sevgi,şevkat taştı,tutup sevilecek,okşanacak bi hayvan olsa kesin sarılırdım y789 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü bugün bilimsel sürem yani 21 gün doldu,aferin bana alk78 inançla,sabırla hergün düzenli dinledim,her gece başucumda çaldı durdu telkinler,asla 10 saatin altına düsmedim,ilk başlarda süreci takip ettim,degişiklik var mı diye bakındım durdum,baktıkça stres oldum,sonra vazgeçtim bakmaktan,akısına bıraktım iyikide öyle yaptım,herkes kendi yasadıgını bilir,çünkü hepimiz ayrı birer dünyayız.etkilerinden cok basit bir örnek vereyim,ben her sabah sıkıntıyla uyanırdım,uyanır uyanmaz pusuda bekleyen can sıkıcı düsünceler sarardı etrafımı,takıntı gibi,sanki bütün gece uyanmamı beklemişler gibi hemen saldırırlardı.şimdi gelmiyorlar işte mucize budur derty |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü bu benim yolum,düşsemde kalksamda benim yolum herkesten herşeyden önce ben varım,yaşıyorum,içimde birşey var tanrı galiba önceden korkardım ondan şimdi onu düsünce gülmek geliyor içimden,kafamı kaldırıp gülümsüyorum ona,hadi hadi sende beni seviyorsun diyorum.geniş yemyeşil düzlükler açıldı içimde,başka bir dünyanın kapıları şimdi bana sonuna kadar açık mlk34 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü dün gece bir rüya gördüm hayatımın en ilginç rüyalarından biri ama sanırım verdigi mesaj daha ilginç.ben bara gidip,arkadaslarla içip,sohbet etmeyi pek severim girlhaha rüyamda yine bir bardaydım 15 yaşlarında zenci bir garson vardı,bir de yabancı oldugunu tahmin ettigim büyük ihtimal amerikalıydı 30 yaşlarında bir adam,bu adam zenci garsona çok kötü davranıyor ve hakaret ediyordu,ben çok sinirlendim ve adama I AM NOT HUMAİN DEDİM humain fransızca insan anlamında başı ingilizce sonu fransızca yalnız öyle bir can havliyle bagırdım ki ı am not humain BEN İNSAN DEGİLİM,oysa sen insan degilsin diyecektim.benim çıkardıgım yorum başkalarını yargılarken kendim aynı seyleri yapıyorum galiba,mesaj bu mu bilmiyorum,tek bildigim ilginç bir rüya oldugu smiliyface |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü veeeeeeeeeeeeeee yıkıldı.bu uzun zahmetli ve korkutucu bir yoldu,zaman zaman çok korktum biliyorum hatta kaçtım,onca yıl inandıgım hatta hiç sorgulamadıgım,aileden,çevreden aldıgım hayata dair bildigim bütün yanlışlar yok oldu,gitmemek için çok ugraştılar çok canımı yaktılar hatta öyle cüretkardılar ki delirdigimi söylediler.asıl zor olan sorumlulugu alabilmekti,bütün bunları ben yaratmıştım,hayatımın son üç yılı cehenem alev alev son bir yıldır ise ateşi söndürmeye çalışıyordum çünkü kavruluyordum.herseyi yani bu cehenemi ben yarattım ve şimdi onu cennete çeviriyorum.ben herşeyimmmmmmmmmmm tender45 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü bunu yaşayabilmek ve tadına varabilmek gerçekten büyük bir olgunluk.. tebrik ederim canım.. http://img222.imageshack.us/img222/7...wers194oc5.gif sevgiler.. |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü bunu anlatabilcek kelime olsaydı keşke ama yok.evet şimdilik kısa sürüyor sadece birkaç dakika ama hani öyle anlar vardır bir ömre bedel birligi deneyimlemek müthiş birsey.ahhh ahh keşke daha iyi tarif edebilsem,bir anda kendi kendine olan birsey birden içimi öyle bir sevgi kaplıyor ki,işte o an herşey oluyorum.ahh shamaniccim keşke daha uzun sürse hiç gitmese benden ama sızlanmak yok geldigi için şükredecegim ve daha çok gelecek mlk34 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü şeytanın avukatı filmi gelir sık sık aklıma ve al pacinonun filmin final sahnesinde söyledigi o son cümle 'kibir kesinlikle en sevdigim günah' cogunlukla kibirli oldugumu düsünürüm.aysun kayacı hesabı dagdaki cobanla benin oyum birmi dedigini duydugumda asıl benim oyum seninle birmi demiştim.işin özü o onları begenmiyor bende onu.tabi birinin çıkıp beni begenmemesi çok normal çünkü sistem böyle işliyor. çok sonra farkettiriyor hayat aslında hiçbirimizin birbirinden üstün olmadıgını.hepimiz bir bütünün parçalarıyız.bu aralar bu bilginin içselleşmesini diliyorum kendi adıma.eee ne de olsa bilmek ve idrak etmek çok ama çok farklı. şaşkın |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü birşey farkettim gece uyumadan hemen önce nefes çalışması yaptıgımda rüyalarım daha renkli ve sabah daha net hatırlanır oluyor.bide sizde de oluyor mu bilmem ani sevinç patlamaları yaşıyorum.dün gece kendimi sevdim,yanagımı okşadım,sarıldım kendime. uy uy uy yerim seni deyip mıncırttım kendimi k8908 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü yandaki benim. derty şekil bu derty |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü where is my mind melodis bu şarkıyı çalmıycaktın agl34 bir zamanlar çok güzel olan birşey sonra nasıl bu kadar kaçılası,acıtan birşey olur nasıl böyle degişir |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü şehrime dün gece yagmur yagdı hemde ne yagmur bütün gece sürdü eee yagmurun yagması normal garip olan benim gece zırt pırt uyanıp yagmur yagıyor deyip sevinmem ve gülümsememdi yahu ben çiftçi miyim tarlada mahsulum mu var da yagmurun yagmasına bu kadar sevindim.insan ne garip bir şey 96 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü aysegüllcüm bu dünyadaki bütün zıtlar arasında ince bir çizgi var ya bence ondan... b456 sevgiyle nefret, iyi ve kötü, güzel ve çirkin... aralarındaki ince çizgiler çok keskin; ve o taraftan bu tarafa sıçramak an meselesi... sevgiler... |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü iki gecedir uykuda gülümsedigimi farkediyorum,ben tam 43 gündür telkinleri her gece dinledim.üstelik rüyaya baglı gülmeler degil bunlar acaba telkinlere mi gülüyorum.böyle bir etkisi var mı acaba? |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü telkinlerin içerisinde mutluluk telkini de var.. nasılki bilinçaltımız eski olayları hatırlar ama biz farkında olmadığımız için içimizde bir sıkıntı var der geçeriz.. güzel şeyleri hatırlayıncada yüzünde anlamsız sandığın gülümsemeler olabilir.. bu içsel olarak olumlu düşüncelerinin arttığının göstergesi... sevgiler.. ttli3 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü shamaniccim sen hemen yetişirsin zaten kiss3 beni sevindirende uyku ve uyanıklık arası olması yani bilinçim tam açık degilken olması bu tohumlarımın yeşerdigini gösteriyor bana. derty |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü bunlar güzel haberler ayşegüll. sevindim adına. 956k ---------------------------- yalnız, ben her gece konuşuyormuşum. geçen gece de sanırım dişleri sıkmışım. dün fena ağrıdı. bugün biraz var... |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü canım benim sagol kiss3 rüyalarda düzeltmelere bile başladım biri için kötü birsey söyledigimde hemen olumlu ol aysegul falan diyorum kendime rüyada.ben birkaç yıl önce sıkıntılı oldugum bir dönemde uykuda ellerimle giydigim geceligin bogaz kısmını açardım,sabah ellerimi yakamda bulurdum,nefes almaya çalışıyordum diye düsünüyorum şimdi.bedenin işaretleri oldugunu düşünüyorum ben belki bedeninde sana birşey anlatmaya çalısıyordur dusun |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü pek güzel bir haftasonu geçirmedim agl34 korkularıma,öfkeme çok prim verdigim,onları şımartıp besledigim iki gün geçirdim hatta bir ara lirik bence traji komik bir şekilde gökyüzüne bakıp ne istiyosun ugraşıyorum işte diye bagırdım.öfke tüm bedenime yayıldı ama fazla tutunamadı.öfkeli olmaktan hoşlanmadım,sonra herzaman yaptıgım gibi kendime gel hadi öfkelenelim,üzülelim dedim,çagrıma ses veren olmadı.bu yöntem bende çok işe yarıyor.bu hafta benim hayatımın haftası olsun hadi bakalım kiss3 bu öpücükler bana |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü bu aksam 8-9 itibariyle bundan tam 29 yıl önce ben gelicem dünyaya,orta halli bir türk ailesinin ikinci ve tek kız evlatları olcam,biraz burugum 20 lerin sonunda olmak pek hoşuma gitmiyor,ben buralarda takılsam hep ne güzel olurdu sadanim yeni yaşla birlikte yeni deneyimler bekliyorum hayatttan,girdigim yol kolaylıklarla dolsun hadi tanrım uzun zamandır istedigim şeyi hediye olarak bekliyorum senden.seni seviyorum ve beni varettigin için teşekkür ediyorum.iyiki varım alk78 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü Ayşegül doğum günün kutlu olsun dilrim uzunsüredir istediğin şey en kısa zamanda senin olsun. kiss3 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü Sevgili, hiç istedin mi olanı; yaratılışın düzeninden ? Hiç istedin mi sadece olanı; ayırmadan, bölmeden ? Haydi sevgili yürü, devam et, yol al olana Olan sadece olandır, sadece olan Dedin ki aydınlığı ver, karanlığı verme Aydınlığı sana fark ettiren karanlığı yok mu saydın olandan ? Haydi sevgili anla artık ikideki birliği Olan sadece olandır, sadece olan Dedin ki doğruyu ver, yanlışı verme Doğruyu sana öğreten yanlışı yok mu saydın olandan ? Haydi sevgili anla artık ikideki birliği Olan sadece olandır, sadece olan Dedin ki hep iyi hep iyi, iyilikler olsun, kötüyü verme İyiyi sana farkettiren kötüyü yok mu saydın olandan ? Haydi sevgili anla artık ikideki birliği Olan sadece olandır, sadece olan Dedin ki sabrı ver, öfkeyi verme Sabrı sana öğreten öfkeyi yok mu saydın olandan ? Haydi sevgili anla artık ikideki birliği Olan sadece olandır, sadece olan Dedin ki mânâyı ver, maddeyi verme Mânâyı sana farkettiren maddeyi yok mu saydın olandan ? Haydi sevgili anla artık ikideki birliği Olan sadece olandır, sadece olan Dedin ki hazzı ver, acıyı verme Hazza seni taşıyan acıyı yok mu saydın olandan ? Haydi sevgili anla artık ikideki birliği Olan sadece olandır, sadece olan Dedin ki sükûneti ver, kargaşayı verme Sükûneti sana öğreten kargaşayı yok mu saydın olandan ? Haydi sevgili anla artık ikideki birliği Olan sadece olandır, sadece olan Dedin ki güveni ver, şüpheyi verme Güveni sana farkettiren şüpheyi yok mu saydın olandan ? Haydi sevgili anla artık ikideki birliği Olan sadece olandır, sadece olan Dedin ki sevgiyi ver, korkuyu verme Sevgiyi sana farkettiren korkuyu yok mu saydın olandan ? Haydi sevgili anla artık ikideki birliği Olan sadece olandır, sadece olan Dedin ki birleşmeyi ver, ayrılığı verme Birleşmeye seni taşıyan ayrılığı yok mu saydın olandan ? Haydi sevgili anla artık ikideki birliği Olan sadece olandır, sadece olan Dedin ki öğret, ama test etme Öğrenip öğrenmediğini sana bildiren imtihanı yok mu saydın olandan ? Haydi sevgili anla artık ikideki birliği Olan sadece olandır, sadece olan bugün bu şiirim ben b456 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü yaşam enerjisinin içinden akmasına izin ver. alk78 muhteşem bir cümle ben ne zaman bunu düşünsem içimde kocaman alanlar açılır kendimi sınırsız hissederim.huzur bütün hücrelerime yayılır. smiliyface |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü ortaçagda yaşasaydım dün beni kesin yakarlardı,ne söylediysem oldu gerçi eften püften şeylerdi ama genelde farkındalıgım artsın dualarıma güç kazandırdı.bardak kırılacak dedim,şimdi şu gelecek dedim geldi,şöyle diyecek dedim dedi.dün ben cadıydım khkh56 sonra şükrettim otamatik artıyor işte bütün deliller önüme seriliyor.belki henüz oyun bahçesine dalamadım ama artık orda olduguna eminim.kendimi hayatı çooook seviyorum |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü ne zamandır yazmıyordum biraz geriledim bu aralar,içimdeki genişlik duygusu kayboldu yani ben onu sen dönemde deneyimleyemiyorum geçici olmasını umuyorum çabuk geçsinnnnn agl34 |
|
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü sagol mümin kardeş ark5 geçici oldugunu biliyorum ama bu sefer biraz uzun sürdü köşeye sıkışmış hissediyorum kendimi yapmam gereken üzerine gitmeden geçmesini beklemek galiba b456 |
bence hareket zamanı... tabii yine takdir senin, bu benim nacizane fikrim... super |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü evrimim son hızla devam ediyor,yolun sonu degıl yolun kendisinin zevk vermesini içselleştirmeye çalışıyorum,acılarımı,korkularımı sarıp sarmalayıp seviyorum bu günlerde.oldugum yer bulundugum durum olması gerektigi gibi.evet işim yok kendime ait bi hayatım yok ve yine evet üniversiteden sonra ailenin yanına dönmek zorunda kalan her bahtsız türk genci gibi ne acılardan ve sıkıntılardan geçtim,yalnız kaldım,agladım,korktum çok ama çok acı çektim.ama bi o kadar büyüdüm acılarım beni mutsuz sevgisiz biri yapmadı tamda olması gerektigi gibi acı dikkatimi çekti kimim ben ne yapıyorum hayatım nasıl bu hale geldi diye ne mutlu bana tanrının msjını almıştım dur diyodu bana degiş artık ve ben degiştim halada degişiyorum.kendimi,hayatı,acılarımı,korkularımı bana ait herşeyi çok seviyorum kiss3 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü canım ben hep merak ettigim osho amcanın söyledigi idrak etmenin nasıl birşey oldugunu dün yaşadım derinlerde bir yerde evet bu bilgi dogru onayını almak muhteşem bir duygu.ben çekim yasasını yada hepimizin bir bütün oldugunu içselleştirmeye çalıştıkça birşeyler ters gidiyordu içimde iki ses vardı birincisi herkese yetecek mutluluk ve bolluk yok diyordu ben olması gerekiyor bak onca şey okudun hepsi aynı şeyi söylüyor diye ikna etmeye çalışıyordum.dün birden bire ve çok basit bir şekilde yaratıcının ne kadar sınırsız oldugunu idrak ettim.bu kadar basit bir bilgi için bile epey kaos yaşamıştım ama işte o kadar basitti.şimdi dilegim bana kaos yaratan diger basit bilgilerinin sırayla gelmesi mlk34 ha bide dün gece rüyamda ya da tam rüyada degil bütün gece başımda sanki melekler bana güzel şeyler fısıldadılar.çok güzel bir deneyimdi gerçi ne söylendi bilmiyorum ama hatırladıgım sürekli gülümsedigimdi tender45 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü günlüğünüz ismi çok hoşuma gitti, yazmak istedim.. zamanım olduğu bir gün, umarım yazılarınızı da okurum.. coffe2 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:50 AM. |