![]() |
29 bogumlu tırtılın günlügü Uyandım,üstelik erken,tuvalete gittim sigaramı içtim.aynaya baktım hep o bildik suratım,saçlar dagınık,ifade bugünün digerlerinden bir farkı yok diyen hep o bildik anlamlılıkla anlamsızlıgın içice harmanlandıgı belki ifadesi.gittim geri yattım,yapacak birşey yok,yaşlı kadının uyanmasını beklemekten başka.birkaç saat kendimle boguştum,sürekli bırak gitsinler dedim,nerden geldigini ve nasıl bu kadar yerleştigini anlayamadıgım ucube kadınlarıma.yaşlı kadın uyandı,kahvaltı vakti,benim ucubelerin en sevdigi kadın programları başlamak üzere,dedim ya bugünün dünden bir farkı yok diye,yine başladık çemberin dönüşünü izlemeye... gregor samsa'ya saygılarımla |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü hoşgeldin ayşegül inşallah bu kısır döngüden tez zamanda kurtulursun... |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü öglen dısarı çıktım,durakta beklerken gelip geçen insanları seyrettim,hemen hemen herkese bir kulp buldum,az önce önümden geçen kızın ayakkabısı ne kadar çirkindi,zevksiz şey hiç o etegin altına o ayakkabı giyilirmiydi,sonra azarladım kendimi sanane be,sen kendi eski ayakkabına bak dedim,kendimi hıh gibi umursamaz bir tavırla geçiştirdim.otobüste yaşadıgım şehrin tek volkanik dagını bir kez daha gördüm ama bu sefer onu bir memeye benzettim,evet bir memeye benziyordu,şehrim tek memeliydi bu ilginç geldi,kesin diger memesini kanserden almışlardır diye düşündüm bu benzetme hoşuma gitti eee ne de olsa sevmiyordum bu şehri,otobüsten indim yürüdüm su şırıltılarının(telkinler)bende gösterdigi en bariz etkiyle ellerimi cebime soktum,bu yeni huyum ellerim ceplerimde aheste aheste yürümek.yetişilecek bir yer yok.içimden tekrarlıyarak yola devam ettim ben tanrıyım... |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü merhabalar aysegül... günlüğün hayırlı olsun.. http://img412.imageshack.us/img412/3...51psrv5hl1.gif değişimlerini ve gelişmelerini bizlerle paylaşacak olduğun için teşekkürler.. çok derinsin ve felsefi yönün kuvvetli anladığım kadarı ile.. ark5 günlüğünün ismi ise en az içindeki bilgiler kadar ilginç olacağa benzer.. super dilerim arzuların en kısa zamanda hedeflediğin şekilde huzurla gerçek olur.. gregor samsa ya benden de saygılar.. thumbsanim kendimizi tanımalı keşfetmeli.. yabancılaştığımız ruhumuzun benliğimiz olduğunu tekrar farketmeliyiz.. dilersek.. istersek uygularsak bu dünyayı cennet yapabileceğimizin farkında olarak.. http://img364.imageshack.us/img364/3153/violettahx7.gif kiss3 sevgiler.. |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü cooook tesekkur ederim,ben fransız dılı ve ediyatı mezunu bir işsizim,etiketim bu gibi görünsede, yazmaya sevdalı heryerde kendini arayan bi adem evladıyım.birgün cok başarılı bir yazar olma hayalim var bundandır günlügümü böyle yazışım |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü günlünüz hayırlı olsun... http://öglen dısarı çıktım,durakta b...r kulp buldum, Bana da bi kulp bulurmusun... 44 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü y789 kesin bulurum işin güzel tarafı kendimi izleyebilmek ama görmeliydin kızın ayakkabısı hiç olmamıştı aa34 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü canim günlügün hayirli olsun bütün hayallerinin en kisa zamanda gerceklesmesi dilegimle kiss3 |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü su gelir güldür güldür uy897 sürekli telkinlerin doga versiyonunu dinlersen böyle olur.bütün gece gürül gürül akan bir derenin kenarında uyuyorum ve içimdeki hatunları su sesinin ardından fısıldayan adama emanet ediyorum.gece boyunca onlara konferans veriyor beni almıyorlar aralarına.iyikide almıyorlar zira ben kesin müdahale ederim,onları basbasa bırakıyorum ki benim yıllardır kimisini sevdigim kimisinden nefret ettigim benlerimi rahatlatsın,konussun ikna etsin onları.atakan beyin bendeki adı ruhuma fısıldayan adam olsun. |
Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü kendini sevmek ne demek bu?bilen var mı? sürekli kafamın içinde dönüp dolaşan herşeyin etrafını saran bu cümle kendini sev.aile,sevgili,arkadaşlar,çiçekler,böcekler sevilirde insan nasıl sever kendini.camdan bir duvar var önümde ötesi görünüyor ama geçilmiyr,tanrım ne demek kendini sevmek,ben hep başkalarını sevdim,böyle ögrenmiştim,dogrusu bu sanıyordum,şimdi nerden çıktı bu kendini sevme işi,bilen birine sorsam,kusam,araştırsam,kaf dagının ardına gitsem olmadı gökkuşagının altından geçsem bulunur mu bu herseyden kıymetli bilgi.yoook ama yine bir başkasından dışardan almamalı bu kovaladıkça kaçan hazineyi,ara sıra sesini duydugumun o küçük kızın peşine takılmalı,burdayım diyen ama ben bakınca üzerine çullanan bir sürü kart karıdan sesi duyulmayan küçük kızın ardı sıra gitmeli.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:05 PM. |